Přejít na výpis diskuzí

Marika Gombitová

OSOBNOST 31.12.2006 
82 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marika-anjel!

Marika je čistá duša......silná osobnosť, krásna žena, a samozrejme exelentná umelkyňa.....Milujeme Ťa z celého srdca.....Marta *4* *14*
  • LUDEK

MARIKA JE UŽASNÁ ZPĚVAČKA JEJÍ PÍSNIČKY JSOU PROSTĚ SUPER MÁM MARIKU MOC RÁD
  • Luky1987
    Gombitovú tiež nemusím
  • Marike

Ked počujem tvoje piesne v rádiu den je vždy krajší.Je mi lúto ,že to nie je tak často.
  • maricka

ahojky, nechtel nby nekdo se mnou udelat web o Maricce?kdyby ano tak napsite na email somodiova.laura@seznam.cz. myslim si ze by to bylo super ne?protoze by o maricce melo byt porad slyset!tak se ozvete. a abych nezapomela, nechteli by ste udelat takovou partu o marice?ze by sjme ji mohli naspat dopis a poaslat jiho k jejim narozeninam

a ted k tobe mila mariccko, vy jste uzsna zpevacka, slunce ktere porad sviti jak pro cechy tak pro slovaky. a uz se vsichni tesime az zase budete zpivat:-)
    • Re: maricka

Ahojky Lauro, přiznám se, že je to vynikající nápad, ale moc času nemáme. Víš kam jí to poslat? Parta by byla bezva, byli bysme aspoň správní finklubáci, já jsem to už zažil a je to fajn, když se schází lidičky, kteří mají něco společného. Mohli bysme si taky vyměňovat mezi sebou písničky, určitě mezi námi není nikdo, kdo má všechno, já tedy ne. Co Vy na to, lidičky fanklubáci? Zdraví Hugo, proto ten huhoton:-).
      • Re: Re: maricka

bohzel nevim kam to poslast, al euz na tom s kamaradkou pracujeme aty to nevis?no bylo by to vazne super i s tim apisnickama
        • Re: Re: Re: maricka

Ved Marika ma uz 3 stranky.... www.gombitova.estranky.cz
  • Nechapem

Nechapem, preco sa Gombitovej vsetci pchate do... je to fakt super spevacka, ale ked chce nech si zostane v ulite. Je tu kopec inych.
    • nika1979

Re: Nechapem jata nechapem

tak něchapepej to prosim ta hej mi mariku do uliti necpeme prosim ta ti kritičko morava zlin račica *9* *3* *3* *3* *3* *13* *13* *13* *13*
  • Marika

Když jsem poprvé slyšel zpívat Mariku, bylo to něco skvělýho,tak mi přijemně mrazilo v zádech, má BOŽSKÝ hlas!!! Přál bych si, aby zpívala nadále.
  • Marika

Počuvam ta stale si moja hvězda i v tych najtažšich chvilich meho života tvoje pisnišky mi pomohly zvladat depresi po smrti syna a i ted si tě rada poslechnu se nejlepši.
  • marika luk a sip

velmi velmi mi chyba piesen luk a sip pokial viem nie je na ziadnej vyberovke v radiach ju hraju malo vlastne vobec krasna je aj den ako z pohladnice...cita tieto prispevky aj marika ak ano tak prajem den ako z pohladnice jej aj vsetkym...
  • marika -e mail kontakt

Chtěl jsem se dotázat na nějaký kontakt v interaktivním světě(e mail ,skype atd) na Mariku Gombitovou .človíčka který i přeze životní kopanec svým bytím nabíjí .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit