-
Važena slečna Marika Gombitova uz vela rokov vas obdivujem som vasa verna fanusicka najme vase pesnicky ktore som ja sama osobe naspievala po zabavach bola ste v Hnusti Klenovec okres Rim Soboti je to vela rokov obdivovala som vas na tom javisku a kcela som po Mekimu vizvani som mala sto chuti svami saspievat. PS napis mi SMS na ciolo 0902788071
-
*14* *14* *14* *14* *14*
-
K Vašemu svátku si dovoluji zaslat přání v němž se skrývá zdraví, pohoda i úspěch. Ať láska,pochopení a klid, prostoupí všechny a vše okolo Vás. Příjemný den s harmonií v duši přeje
Jirka Mifka sen. s rodinou
Mifka Jiří
Krále Jana 1331
583 01 Chotěboř
Česká republika -
Milá Mariko s nádherným hlasem, milovala jsem Tě v nácti a už je mě 50!!!Ale je to pořád a Tvé písně a zpěv jsou u mě na 1. místě. Děkuji moc za tu krásu a prosím zpívej dál, pořád na to máš. Vlasta.
-
MILÁ MARIKO !
Všechno nejlepší k Vaším narozeninám Vám přeje z celého srdce Váš fanda JIŘÍ. *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
pani mariko ja jsem dnes jsem si koupila novini a precetla jsem co vas pisou nechtela jsem tomu vezit ale oni radi pridaj to co neni pravda ja jsem si vas dnes take nasla na pocitaci a poslechla jsem si vase pisne vi mate nadherni hlas to se dnes nerodi s takovim halsem jako vi pani mariko vi mate dar od boha opravdu nadherni hlas.urcite jsou hodne lide kter byvas chteli sliset chtela bych vas take sliset a jit na vas koncert.ja vam preju k narozeninam.vse nej nej
-
😇
-
Nejlepší
Marika je pro mě stále nejlepší zpěvačka v Česku, na Slovensku a taky v bývalém Československu. Ještě dlouho budou hledat zpěvačku, která by se jí vyrovnala!Proto patří Marice můj obdiv a dík! -
Marika je anjel! *4*
-
Všechno nejlepší k narozeninám!!!!!!