-
Děkuji Vám
Váš zpěv jsou zvonečky lásky kterou nám předáváte. Překrásný hlas, kterým nás hladíte i zatínáte se do našich myslí. Děkuji Vám a přeji ještě dlouhý čas, kdy budete nám moci rozdávat svoji lásku.
V Dřínově 30.1.2009
Váš obdivovatel Antonín Hostounský -
Marika Gombitová
Marika zpěvačka je moc fajn.
Sk.Modus a spojuje s Mikem Žbirkou.
Nemusí být v ústraní.Byla by to
škoda.Každý člověk má svůj nějaký
handicap,přesto může být stále
dobrý.Má nádherný hlas.Je pořád
hezká a skromná.Její Koloseum
je stále na rozhlasových vlnách.
Gramofonové desky,média.
Srdečný pozdrav Marice a drž se!
S Úctou! -
Marika Gombitová
Milá paní Mariko
Blahopřeji k dnešním narozeninám
Přeji hodně štěstí,zdraví a mnoho
úspěchů,tak životní a profesní. *4* -
meniny aj narodeniny
marika,k dnesnym meninam aj narodeninam ti prajem hlavne vela zdravia a hlavne vela sil,aby si sa mohla vratit naspat na podia,aj ked to mozno nie je take lahke,fanusikovia ta maju stale radi... -
Marika Gombitová
Mariko jsi skvělá zpěvačka,tvé pisničky mi vždycky udělají radost a vylepší náladu.Zdravim tě a přeju ti vše dobré.Roman. -
-
Re: Marika Gombitová
jedna z nejlepších spěvaček -
Re: Marika Gombitová
pravda a ty její nezapomenutelné hity,jako-my sme tí Pa a Pi z mačacej planéty *3* *14*
-
-
pro MARIKU
Mila Mariko-krasne zpivas-uz je to hodne let,- byla jsem na Tvem koncerte v Uherskem Hradisti-byl to zazitek-super-pevne verim,ze jeste nejake koncerty budou-preji vse nej *14* -
Mariko
Věřte,že hodně lidí Vás v srdci uchovává,Vaše písně jsou pohlazením.Dostala jste dar a i přes nepřízen osudu,by jste ho měla využít a zpívat.Nic není smutnějšího než samota.Držím Vám palce,aby jste se dokázala vybudit k aktivitě. -
Jedinecna
Cloveka jako jste Vy se dnes uz moc moc tezko hleda a myslim si ze uz se ani nerodi..Posloucham vase pekne pisnicky s zivotnimy texty uz mnoho let a pokazde mi bezi mraz po zadech...Verte ze je stale mnoho lidi kteri Vas maji radi za to jaka jste Mejte se moc a moc hezky -
-Mislim že Slečna Marika Gombitová.nechodi *14* *14* *14* *14*
-
Lidi, když se rozhodnete zde něco psát, tak dbejte na pravopis!
Je to neskutečné, že se někdo nestydí s takovou pravopisnou výbavou někde něco komentovat!