-
BHW nejinteligentnejsi celebrita
MacGyfo: utikej k mamince nez ti upadnou koule, BHW je nejinteligentnejsi celebrita co znam, pri hozhovorech ma vzdycky co rict a neplaca stpidni keci, a taky nikdy neurazi svoje kolegy z rad rockeru, coz se neda rict o vetsine frontmanech a kapelach. takze si nejdriv o nem neco zjisti a pak teprv ho hodnot pred lidma. -
to all
Predem bych se vas rada zeptala jak si myslite, ze by se Brian zatvaril po precteni tehle diskuze? Jste presne to na cem on si buduje karieru a zjevne velmi uspesnou a jediny veci ceho on se boji je to ze jednou prijde neco vic crazy, vic nechutnyho, sokujiciho a prekvapiveho nez je on. to by jej znicilo. lide ho bud berou nebo nechapou a odsuzuji, ale ve vetsine pripadu jde jen o to, ze o nem nic nevedi, neumi anglicky takze logicky nerozumi textum a i kdyz treba rozumi, tak to umet neco prelozit neznamena tomu skutecne rozumet a pochopit vec tak jak je skutecne myslena a nam predkladana. mnoho lidi nerozumi textum, nerozumi o cem vlastne zpiva, ale vidi ze je to originalni clovek, silene vypadajici a to je pro mnohe uz hlavnim duvodem proc se povazuji za jeho fanousky.ono totiz i pitomy "manson ten je teda cool" muze ve spolecnosti dost ovlivnit.nejvic me vzdycky pobavi:"manson ten je tak bozi, cool! uplne moc ho miluju a myslete si co chcete!"...tohle jsem uz nespocetne mnohokrat cetla ci slysela ze strany nactiletych holcicek stylu "black angel, evil girl".vetsine lidem se libi jen ptz pusobi jako dost evil a crazy clovek a to je prece taaaak cool zrat tyhle veci ne?? vetsina lidi ani nechape to oc on se snazi.ale jak uz bylo receno manson neni jedna osoba.marilyn manson je skupina, ktera vznikla a vsichni v kapele si byli pomerne rovni, hlavne vzhledem.pozdeji se brian warner coz je puvodni a prilis nepouzivane jmeno frontmana teto kapely, jak jiz bylo receno,zacal menit image a nyni uz si ho vetsina bez make-upu a crazy doplnku ani neumi predstavit.brian warner dosahl toho ceho chtel.mnoho lidi si mysli ze je to andel s dablem v tele...kdyz se ho ale zeptali jestli prodal dusi dablu, on odpovedel: ne, dabel ji prodal mne. prosim vas teda o respekt teto osoby at je jakakoli, ale jestli ji neznate nebo nechape, to neznamena ze je nutne priserna, spatna a zla.chapu jen ty, kterym nesedi tento typ hudby a jsou treba na hiphop...dobre, poslouchejte hiphop, man.nechte ale na pokoji...jestli i presto touzite hazet na tuhle kapelu spinu, kdyz se vam nelibi, nesedi , nechapete ji, nebo se vam prici brian...tak potom je mi vas srdecne lito ptz asi nemate nic jineho na praci nez shazovat to co se libi jinym ve snaze prosadit si to svoje. ale takovouhle cestou? ubohe...preji pekny den. -
-
Re: to all
souhlasim... ikdyž možná by jsme se docela divili co by na to řek sám Brian :-D ale předpokládam, žes četla jeho autobiografii a z ní se dá docela dost pochopit a nejsem jediný, kdo s tebou souhlasí, takže na tom nějaká pravda asi bude -
Já sní naprosto souhlasím konečně někdo kdo má rozum! *5* -
Víš jak ale....JEHO maj lidi rádi....A TEBE pro změnu asi nesnášej.... *9* ....a máš pravdu - to JE UBOHE, takhle závidět...:-P -
Je to zajmavý članek vopravdu.Je to pravda a to je hlavní *4* *4* -
Tváříš se, jako bys ho znala... Je to ubohý, takový proslovy lidstvo nezměněj, jen ho poženou proti tobě... dost slabý
-
-
chjoo
Marilyn Manson je SKUPINA a ne ČLOVĚK!!!! Když chcete něco psát o Brianovi tak proč ho nazýváte Marilynem?? *9* Je sice fakt,že ho spousta lidí zná jen jako Marilyna Mansona,ale to je chba ne.. *3* -
-
Re: chjoo
asi o nem moc nevis ,protoze fanousci na nej sice pokrikuji briane ,ale on na to neslysi...briane uz mu rika jen jeho matka *5*
-
-
MM
marilyna mansona beru jako kapelu..nechápu proč všichni mluví jenom o MM jako o osobnosti a ne kapele..dyť ostatní členové do všech vytvořených písní vložili taky svůj čas, nápady a taky některé písně složili sami a marilyn manson je jenom nazpíval..jako je jasne že tahleta kapely by nemohla fungopvat bez takového frontmana jako je právě marilyn manson..ale podle mě mnoho lidí zapomíná že on tam není sám, ale že je to kapela. JINAK JE DĚSNĚ ZBOŽNUJU!!! tahleta kapela je moje nejoblíbenější..a spousta lidí,které znám to nechápe.ale každý má svůj styl Myslím, že kapela byla nejlepší v dobách kdy tam ještě hrál twiggy ..jo to byly nej časy..ale už se těším na nový cedlo..už maj nazpívaný new písničky,ale nevím kdy to cedlo výjde, tak sem děsně zvědavá..ZDAREC LIDIČKYYYYYYYY:o))))))))) -
Mar. Man.
Marilyn Manson je opravdu název skupiny, nikoliv jméno zpěváka, jak všichni říkají "ten Marilyn Manson". Zpěvák se jmenuje Brian Werner, samozřejmě je možné, že jméno Marilyn Manson si vzal jako pseudonym, v tom případě je zvláštní proč si vzal ženské jméno Marilyn, že by se stotožňoval s nějakou ženou a nebo jeto baba? *7* -
-
Re: Mar. Man.
to spíš chtěl spojit krásu a něžnost se zvrhlostí... proto Marilyn Monroe a Charles Manson...ne?
-
-
lll
MArilyn Manson je skupina.. *1* -
Marilyn Manson má super image, super klipy, super písničky no prostě je celej super a at si říká kdo chce co chce mě se prostě líbí no. *14*
-
ahoj lidi mám super stránku mansona www.godhelpus.wz.cz doporučuju! *5*
-
mám skvělou stránku mmfans www.godhelpus.wz.cz *1*
-
Není tady někdo s tk.Jestli se chcete podívat na pořádnou stránku o mansonovi,tak běžte na www.godhelpus.wz.cz je tam aji forum.Díík moc *1*