-
King of Magic
Mám radost,že jsem čirou náhodou narazil na
webu na tohoto nádherně zvrhlého hudebního velikána.Jeho styl a image je myslím právě tím, co pořádně rozvířilo "stojaté vody" hudební scény.
*5* *5* -
DVD-MARILYN MANSON
Jaké je podle vás nejlepší DVD od MARILYN MANSONA?Chi udělat radost přítelkyni na vánoce a nevím které.Proto prosímo radu. -
-
Re: DVD-MARILYN MANSON
bacha aby se nelekla, ale jinák nevím, mě zaujal spíš vzhledem *9*
-
-
marilyn manson
Tagabyste věděly marilyn manson ma nakej styl a ty vase chinasky atd.,.... jsou fakt uz dost trapny !!! sic nehrajou moc jeho pisnicky v radiich ale je to fuk fanousku ma stejne dos!!! *3*
M m je fakt suprovej!!!! *14* -
llala
mm je supr *3* *3* *3*
a kdo ho nemá rad tak at prestane *8* -
OMFG
Ve vesmíru existuje jen jediný Bůh....a jeho jméno je Marilyn Manson! *14* *14* -
FORUM MM.
http://marilynmanson.getdiscussion. com/ -
cd
Ahojík, nemáte někdo bližší info, kdy má vyjít to nový cd Eat me, Drink me? *7* *1* -
neznámý
mě vždycky udivuje jak tady někdo napíše vzkaz typu že fanouškové ,kteří napíší o MM že je nejlepší a podobně,že mu vlastně vůbec nerozumí,že se jim líbí jenom hudba a vlastně neví nic o MM,že všechno vychází z textů a další věci...je sice pravda, že vše o něm najdete v textech jaký by asi mohl být..ale jako psát o některých fanoušcích že mu nerozumíí a že by se MM divil tomu co se tady oněm píše tak to je fakt unikát..spíš bych řekla že by se zasmál právě tomu blbcovi který nadává na ostatní lidi jací sou blbci že nic neví o duši MM.Každý má svůůj pohled na MM a pak příjde člověk který dělá jako by o něm prakticky všechno věděl a vlastně o něm neví vůbec nic pokud se sním nesetkal osobně a ostatní sou jenom hovna.....opravdu velmi inteligentní vzkazy *9* *7* -
-
Re: neznámý
Ja si myslim že každý at je to mm nebo eminem chtěj svojí hudbou svetu neco rict.at uz stvarnujou zlo moderno je to jedno vzdicky jak hudbou jmenem oblekanim texty pisní aj.de proste o to ze nam reknou co se jim nelíbí libí jak vidi svet co chtej a nechtej a tim nemyslym jenom frontmany ale i skupiny
to je muj nazor *4* *4* *4* *4* -
Re: neznámý
Hlavně, že ty o něm víš všechno, viď? Jen tak mezi náma, myslim, že by se Manson smál i tvýmu vzkazu... -
-
Re: Re: neznámý
přečetla sis tam snad, že ja o něm vím vše??jediné na co sem chtěla uporzornit bylo,že někteří borci píšou o ostatních fanoušcích že sou magoři,že neznají MM a hlavně že oni sami ví jaký je.....bez urážky já nemám za potřebí se hádat nebo tak
-
-
-
Je nejlepší
Marilyn Manson je tan nejlepší zpěvak,fanděte mu všichni Joooooooooooo *5* -
-
Re: Je to good zpěvák
JE TO MŮJ BŮH!!!!!!!!!!!VYPADÁ TAK JAK MÁ VYPADAT V TVRDÉ HUDBĚ!,MĚ SE LÍBÍ JAK ¨SI VŽDYCKY NAMALUJE TEN PRUH KOLEM OČÍ ATD...DÁVÁ TO LOGIKU,JE PROSTĚ SUPER.MÁ DOBREJ STYL NEJLEPŠÍ HUDBU A NEJLÍP VYPADÁ!!§A KDO S JSTE PROTI TAK FUCK OFF *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Je to good zpěvák
emmm... zajimalo by mi kolik ti je... nemyslim, že nejdůležitejší je vzhled, ale jeho texty a názory... uznávam, jeho extravagantní vzhled přitahuje pozornost a rozhodně zaujme jak pozitivně tak negativně, o to mu určitě taky jde, nepopírám, ale proč asi? aby se pak o něj lidé zajímali dál...
-
-
-
.............................
má krutý štýlo a dobrou hudbu, to je asi tak všechno, co k tomu můžu dodat.................... *5*