Přejít na výpis diskuzí

Marilyn Manson

OSOBNOST 31.12.2006 
364 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • best

sice je osšklivej jak noc ale jeho hudba je prostě úžasná..... *5*
    • adelka.tycka

Re: best

Neni ošklivej je nádhernej!!hodne lidi tady urcite videlo tu uzasnou fotku kde je nenamalovanej s dlouhymi vlasy jeste za mlada a pod ni je napsany Brian Warner to je upe mrte fotecka!! a ja ho fakt zboznuju je inteligentni a ta uchylnost noto aje nepopsatelná!! ale ted se bojim ze uz ty uchylnosti nejako nechal nj taky mu uz bude 40... *9* nj stárne .. *9* jo a taky jsem se chtela zeptat jestli ta černovlasa dáma je jeho nová přítelkyne ta jak ted mel výstavu a namaloval ji jestli vi nekdo vic nez ja *1* jo a nema tady nekdo marilyna fotku fakt nahyho kde je to videt...?? *1* já nasla naky fotky kde jako jo ale neni to videt uplne *1* jestli nakou takovou mate ozvete se co nejdrive dekuji *3*
  • :-)

nejlepsi blazen *14*
    • Re: :-)

no jo fakt.
  • šupec hupec

Jo a ještě se mi líbí klip Heart shaped glesses, bozi hudba a vse kolem toho... *1* *1* *1* jestli ste to nevideli coz beztak ze jo bo byste jinak nebyli fandove *1* ,ale kazdopadne se na to podivejte kdyztak *3* *1* *16*
    • adelka.tycka

Re: šupec hupec

Pisnicku mam ráda klip nesnášim *1* Hraje v nem Evan a ja ji nemam rada... *9*
  • šupa

*5* *14* *4* Marilyn Manson je běsný člověk, má svůj styl a to je na tom to nejlepší....nestydí se zato a jede ve svuj zivot bez ohledu na ostatni..... *3* líčení dělá hodně ale myslím si že je to normalni človek ikdyz tak na venek mozna nevypada *4* a je dost sexy a sexualisticky clovek..nekde sem slysela ze pry je hodny,já bych se nechala *1* *3* uchyl byt muze, ale kdo v teto dobe neni ze... *9* my vseci:D:D:D:D ale kazdopadne Marilyn je hustýýý a dobrýý *5*
    • adelka.tycka

Re: šupa

No nechi te sklamat ja si jednu dobu taky myslela jak je hodnej jo ...ale já vim říka s emi to těžko ale on na t y fanoušky dost sere!! *9* v par videich sem videla jak tam faninky vyfakoval a hodnej Twiggy s nima tam hral na ukulelo beautifoul people.... *9* já nevim co si o tom mam myslet ale zase sem videla video kde ho jeden fanousek pekne zrdil terba ste ho taky videli Marilyn Manson holohlavy kde mu strhl jeden píčus paruku....to byl sklandál...chudáček *9*
    • mansonova_milenka

Re: šupa

jj MM je sexi, nejlepší, božskej teda v jeho případě spíš ďábelskej. Jeho styl je muck nejlepší...a myslím že i pod tím makeupem je hrozně milej a skvělej chlápek! ♥ *14* *14*
  • MM

ja si myslim ze to je rock a nebo jednoduše jedinečný a neopakovatelný styl "MARILYN MANSON"
  • ...?

Do jakých hudebních "stylů" byste tvorbu MM zařadili?...
  • Bůh

MM skvělej teepek sice úchylák ale jeho music je velmi dobrá nejradši si ho pouštim před spaním *5* by Twiggy Ramirez
    • adelka.tycka

Re: Bůh

Hlavne se divat na Twiggyho fotku Twiggy je takovi zlatíško roztomilí!! hlavne v tý jeho košilce růžoví a ty ručičky hubeny jezisku já z toho nemuzu *14* .Nj bejvávalo....ted uz je to jiny ...
  • plakát

mám plakát marihomansona!!kdo by měl zájem tak ˇať mi napíše na e-mail!!napíšu mu jaký plakát za něj chci!!
  • ....

sice nevypada nejlip ...ale pisničky ma fakt dobry mno :)
  • fuj

ja nechcu tady nikoho uražet nebo naštvat, ale on važně vypada jak nejaky uchyl *1*
    tak skaredeho cloveka sme už dlouho nevidela!!! ale komu se libi at se libi pro mna za mna... *1*
    • Re: fuj

no to je fakt, ale pořád ještě vypadá líp než já. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit