-
mm
ahojte vsetci ja milujem M. M. a je obdivuhodne ten naj naj najlepsi spevak je to KING *14* -
jou jou
*14* *14* *14* *14* je to king *14* *14* *14* -
-
Re: jou jou
jO PŘESNĚ TAK KING S VELKYM KKKKKKK JE DÁBEL A JÁ HO ŽERU. *14* *14* *14* *14* *14* LIDIČKY NEVÍTE KDE NEBO NA JAKÝCH STRÁNKACH NAJDU CELÝ ŽIVOTOPIS MM??????????????????????????????
-
-
Ahojik lidičky, ted nevím, jestli nejsem pozadu, ale nevíte někdo, kdy má vyjít MM nové album? Po tom co si vzal Ditu, tak tvrdil, že jeho nové album bude "romantické" tak jsem na to zvědavá *5* *1*
-
Hudbu má dobrou,to ano...Ale vzhled no comment!
-
Jeho nejlepší album ktere kdy nahral bylo asi (jen podle me)je Holivud. *10*
-
No mluví se jenom o něm proto, protože je zakladatelem tý kapely a celý to vede a ta image je pro někoho provokativní, možná i pro to,ale samozřejmě jsou všichni super. *1* *3* a kdo říká že ne, tak tomu nerozumí *5*
-
jansě kdo by to z fanoušků nevěděl jak to vzniklo *3* no ikdyž par lidi tu asi je no *16* ale prostě mě štvě že mluvi jenom o něm jako by dělal všechno..ale jinak zbožnuju MM *14*
-
Hele lidi, MM je sice kapela,ale nazapomínejte na to, že je to především jeho umělecký jméno a doufám, že všichni víte, jak vznilo, proto o něm možná mnoho lidí mluví jako o zpěvákovi a ti co ho neznají, tak je jim to třeba vysvětlit *5* *5*
-
nevim
Buffy_slayer: *13* Spooky kids se v tom nazvu uz dlouho neuziva, zmenili to jen na Marilyn Manson. Takze pro ty mene chapave: Mame 2x Marilyn Manson...1xzpevak + 1xkapela *3* -
marilyn manson alias brian hugh warner nechce aby ho ini ludia ,okrem jeho rodicou oslovovali jeho skutocnym menom...preto ho vela ludi , vratane mna vola marilyn ...marilyn masnon je iba prezyvka ale nazov skupiny je mm & spooky kids...