Přejít na výpis diskuzí

Marilyn Manson

OSOBNOST 31.12.2006 
364 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ona

vypadá divně já jak jsem se šla na něj podívat tak sem se lekla jinak vipadá dobře *14*
  • MM k sezrání

ja bych ho nejratsi vo...
    vzbuzuje ve me vzruseni.. je skvelej zpevak
  • Marilyn...ouuu!!

on je tak uzasnej uchylnej!:D ale jako v dobrym...je uzasnej...!!na koncertech si to prej primo na podiu rozdava s divackama...ouuuuuu!!bozeee...je uzasnej!jedinecnej..
  • Die Alive

http://girra.blog.cz/

v poho typek songy jsou poslouchatelny ...
  • so.ones.more

MM

Já úplně naprosto souhlasím! prostě je to někdo zároveň inteligentní (MOC inteligentní) i sexy! no to je přece báječná kombinace, ne? *14* je to opravdu úctyhodná osoba *4*
  • MM

chápU sice lidi Který si o něm myslej že je ošklivej...ale já si to o něm rozhodně nemyslim. *14* Myslim že má FUCKt skvělej styl, úžasně zpívá a navíc je inteligentní...takovejch lidí moc neni...Prostě moje největší love *14*
    • marlyn

Re: MM

AHOJ,KOUKÁM ŽE MILUJEŠ MM,SEM NĚCO PODOBNÝHO.PROSTĚ JE NEJLEPŠI A NEJHEZČÍ CHLAP NA TÝHLE PLANETĚ NO NEMAM PRAVDU.???hEJ CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT NA JAKÝCH WEBOVKÁCH JE JEHO STRUČNEJ ŽIVOTOPIS. *4*
  • úúúža

hele podle mě je MM úúúžasnej... je nenahraditelnej a zároveň tak... zvláštní až se mi zdá občas nepochopitelnej... říkám vám na rovinu že k němu vzhlížim *14* *14* *14*
  • bulkaneasi

názor

Jeho póza mě sice fascinuje, ale nijak jinak na mě nepůsobí, tím myslím, že sám nemám ani zdaleka podobnej styl...ovšem hudba kterou MM dělá je kvalitní a přináší silný prožitek...navím z rozhovorů s ním je zřejmé, že je to inteligetní člověk....uznávám a obdivuji....
  • MM

Musím říct, že MM působí strašlivě, ale zároveň tak nespoutavě a originálně ... Z jedné strany je to monster, ale z druhé strany ho beru jako umění ... Jeho písničky jsou tak přitažlivé, rajcovní ... I on sám je svým způsobem přitažlivý, pokud není oblečen v ženských šatech *3* Ale chápu normální lidi, kteří v něm vidí zrůdu, taky jsem ho tak brala, ale potom se můj názor změnil ... My méně normální ho máme rádi, no ...
  • love love love

Marilyn Manson je umelec,ktoreho hudba je podla mojho nazoru rockovou dokonalostou.
    Brian Warner je zalubeny muz,ktory nevidi pravdu.
    Co sa tyka jeho zovnajsku,je nadherny.Cisto krasny uzasny dokonaly muz.Je to moj nazor,a nepotrebujem aby sa k nemu ktokolvek vyjadroval.
    *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit