-
M.M
chtela bych se zeptat jestli nekdo nevi jestli bude mit M.m na vystoupeni nejakou predkapelu,a jestli jo tak jakou jedu tem tak bych to chtela vedet.diky moc za odpoved piste na woweczech(a)seznam.cz -
marilyn manson
zdravim, mam na prodej 1 listek * MM* na stani u podia, pokud mate nekdo zajem, napiste mi na mail: lusieen@seznam.cz -
:-*
*14* *14* oN je úšasnej... oupééé ho žerůůů!! a jestli se někomu nelíbí aŤ drží hubu ptžééé on je borec *14* *14* zbožŇujůůů ho *14* nejvíc *14* -
-
Re: :-*
já takyyyyyyyyy milujůůůůůůůůůůůů ho
-
-
Lístek
koupí ode mě někdo lístek na marilyna o 100 až 200 levněji?...kontaktujte mně prosím na emailu -
..
on ma narodeniny kedy ja hiii *7* -
Atentát na ochranku!!
Hej lidi uděláme atentát na ochranku ať se dostaneme za Marilynem!!!! když se všichni lidi zbouří tak ochranka snad nebude mít šanci!!! *1* -
-
Re: Atentát na ochranku!!
atentat na ochranku ? *1* klidne :D ale pokud si myslis ze si skrz ochranku vydobides mistecko u Marilyna tak to rovnou vzdej pac nez se dostanete pres ochranku ja uz budu kolem neho obtocena :Dprisata *14* *14* *1* *3* -
-
Re: Re: Atentát na ochranku!!
Héééj mám konkurencijak vidíím *1* :-D no proste se knemu musíme dostat a udelame to fifty fifty:-D
-
-
Re: Atentát na ochranku!!
No já doufám že ještě seženu lístky pač sem ani nevěděla že semnou někdo pude x) Takže se těšim :P Nevíte jestli je vyprodáno nebo tak nějak? :D -
-
Re: Re: Atentát na ochranku!!
No pospěš si už jenom kamarádi z hradce jeste nemají lístek a chtej ho teprve koupit uz jich je málo... *9* a hlavne vztupenky u podia jsou už asi skoro vyprodané
-
-
-
Prodám lístky
Prodám 2 vstupenky na brněnský koncert MM, poslu na dobirku, 1000,- za oba. -
-
Re: Prodám lístky
Ještě máš ty lístky? Koupim je hned! zavolej mi na č. 607741787. Díky Pavla
-
-
Ouuu
ou to bylo pro vás marylinmanky a ne pro tu tuu TUUUUU! *4* *15* sem se preklikla *1* *3* -
Miláček můj!
Bože já ho miluju! Konečně je Marilyn v ČR a já to projebu! Jako jestli mě rodiče nepustěj tak se snad zabiju, tenhle koncert byla jediná věc kvůli který sem přežíval poslední 2 roky... Proč zrovna já?!? *9* *9* -
-
Re: Miláček můj!
Přesně kdybych nemohla jít na ten koncert tak se zabiju !!! fakt já bych to nepřežila kdyby me nepustili už bych s nima nikdy nepromluvila a zabila se...neboj to zvládneš překecat uvidíš *3* *3* *4* -
Re: Miláček můj!
mm aj ja ho milujem ale zabit sa ?? *7* *13*
-
-
a čo ja wiim :D:D
bošee emoj on je uužaasnyyy :D:D:D aa taky swetowyy taky pekyn sexyy :D:D waa umiram umrela by som aj keby še ho mam doma :D:D oki staci idem sak kupať potom njekedy nabuduce doplnim moje vyznanja lasky :D:D no a jasne ete milujem axliika :D *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: a čo ja wiim :D:D
zhuuuvaaa at zije kult marilyna mansona *1* Hmmm koukam ze ty si do nej taky slusne udelana *1* ha ale bohuzel mas konkurentku *14* *14* -
-
Re: Re: a čo ja wiim :D:D
Já myslim že my tady všichni:-D *1* *15* -
Re: Re: a čo ja wiim :D:D
to newadi ja sa kludne podeliiim :Dja mam ete axliik a jeho peknu riť *14* *14* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *5* *5* -
-
Re: Re: Re: a čo ja wiim :D:D
jeho prdel je ta nejhezčíííí!!!!! *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Jáuž se ho nidky nevzdáááámm!!!!!Marilyn mě strašně změnila za to mu strašně moc děkuju!!!! *3* *3* *5* *14* *14* *
-
-
-