-
blebleble
musim rict ze ackoli povazuji Marilyna za nejlepsiho zpevaka jako spisovatel stoji vylozene za hovno navic bych rekla ze podle tech nesrovnalosti si toho pres polovinu vymyslel a vtipny to taky teda moc neni jen se zase predvadi a omlouva nektery hloupy ciny no proste vopruz to cist navic sem slysela ze tam ma bejt popisovanej dopodrobna nakej prvni sex tak mam otazku jestli to sou ty dva radky??? nevy nekdo??? ale musim rict ze obrazky tam jsou pekny i kdyz jich tam fakt moc neni ja bych tu knihu prodavala max nekde v levnych knihach za 49kc a ne za tri stovky to se MM trochu precenil!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *16* -
nic proti
musim rict ze se ho bojim kdyz jsem ho videl tak sem se ho zacal bat a mam z neho nocni mury ale musim rict ze zpiva dobre moc ho neznam znam od nej jenom pisnicku sweet dreams a ta je pekna nic proti vam lidi je dobrej a strasidelnej -
-
Re: nic proti
strasidelnej... ani ne ale je sexy ja jdu na jeho koncikk *14* *14* urcite ondlim jak na minulim konciku wsichni si uzivali a ja tam ondlim z toho jak je hezkejjj nastesti me chytla segra a uzivala sem si dal ale byl to trapas fakt *1* *1* *14*
-
-
mohu se zeptat
Ahoj mužu se zeptat to je žena nebo muž menuje se jak žena vypada jak ženská ale i chlap tak nwm. Vím že se plno hvězd se maluje ale tohle. Hlavně si nemyslete že ho ji odsuzuju -
-
Re: mohu se zeptat
no tak se s nim vyspi a zistis jestli je zena nebo kluk... a navic je sexy *14* -
trochu divna otazka, kdyz ma MM na profilu ZPĚVÁK ne?? *1* -
je to muž
-
-
dlouhá trnitá cesta z pekla
Knížku o MM vřele doporučuji.Je moc hezky a vtipně napsaná.Nevíte,jestli bylo napsáno i nějaké pokračování?Dívala jsem se na internet,ale nic jsem nenašla.... -
-
Re: dlouhá trnitá cesta z pekla
stou kníškou máš pravdu je suprová mám ji taky ale další uš asy není a kdyby byla a já se to dozvěděl tak sy ji koupím a dám ti vědět jo? *3* -
Re: dlouhá trnitá cesta z pekla
To si nemyslím...ale každopádně kdyby jsi něco našla nebo zjistila tak písej *3* *4* -
-
Re: Re: dlouhá trnitá cesta z pekla
No,údajně Marilyn začal nějaké pokračování psát,ale to zatím nevyšlo a asi ani nevyjde...
-
-
-
Dlouhá trnitá cesta z pekla
:-) Ahoji, už jste četli knížku co napsal MM a Neil straus? Jmenuje se dlouhá trnitá cesta z pekla, v níž MM vykládá o svém životě, dětství a začátků jeho slávy i mnoho neúspěchů ve vztazích, svěřuje se se svými sexuálními zkušenostmi a najdete tam i fotografie, které na internetu nejsou. Já ji teď zrovna dočítám a můžu říct že tak jak to o ní napsali je opravdu nesmírně čtivá, ani nevnímáte že otáčíte listy jak vás vtáhne do svého děje její vyprávění. Doporučuju, také proto že se dá říct že o malinko víc "poznáte" Brianovu osobnost jako takovou :-) Jinak přeju krásný den *3* -
-
Re: Dlouhá trnitá cesta z pekla
Pro vaše info, knížka vyšla už v roce 1998, akorát ne u nás... takže myslím že spousta lidí ji četla mnohem dřív. *3* -
Knížku mám už nějaký ten pátek *1* a mohu vám ji fakt doporučit je to moc čtivá knížka. Je to vtipně naložené a zároveň tak pěkně jazykově zpracované. *3* *4* Je tam dopodrobna popisován i MM první sex *1* *15* a další podobné sexuální zážitky. *1* *3* -
knížku jsem si nedávno objednávala z internetu,měla by mi přijít příští týden.už se nemůžu dočkat,až si ji přečtu. *1*
-
-
Proč vypískání?? to si MM nezaslouži!!!:-(
Lidi co to je za debilní recenzy?? *9* Vždyt takhle to vubec nebylo!!....třeba npř že se Marilyn vubec nerozloučil?...vždyt se rozloučil milým, roztomilým a jasným gestem....nechapu jak nekdo muze kapelu nazvat blbými punkery??!!!! *8* to nechápu...a vždyť on se snažil...bylo to vidět...ještě že MM neumí česky...by si precetl tu hroznou recenzy a už by sem nikdy nejel.... *9* *9* -
a čo ja wiim :D
še ste ho tam newypiskali ?? -
a čo ja wiiim!! :D:D
mm to mi je luuto še u was bol taky u nas bol 9 v blawe a bol uplne uzasnyyy *15* *3* *3* *3* *3* *3* bol tam iba 4 ale aj tak boli uplne bozsky a mal aj celkom dpbru naladu :D okrem toho se sa munedalo dychat a po kazdej pesncke hodil mikrofon preč ho chodili ho stale taky dwaja utierat a zdy potom hodil ten uterakl do hladiska a potm sme ho seci v autobuse wonali :D bo sme tam stratli babu ktora tu handricku chitila :D a šewraj bol owela lepsi ako v 2005 v prahe
asi mal u was iba zly den bo u nas na sk sa total predwiedol !!! -
-
Re: a čo ja wiiim!! :D:D
No podle mě byl unás taky užasny...tak já nevim kdo tady porad kecá že ten koncert v Brně byl na hovno...nečekejte od něj moc...holt už stárne a podle mě to bylo naprosto uzasny...šahla jsem si na Twiggyho bryle a jedny kolegyně vedle mě sebral vlajku a vytrel si sni rozkrok a potom ji to hodil zase zpátky....je jasne ze si to clovek tolik neuzije když neni v 1.řadě uplne uprostred...taky bych si to moc neuzila a hlavne bych s mou výškou nic neviděla *1* *1* *8*...štěstí mi přálo a muj sen se vyplnil...a nebyt te skvělé ochrynky tak se tam treba ani nedostanu...tak blízko za ním *7* *4*
-
-
Brno
Sice jsem velká Marilynova fanynka,ale včera mě zklamal.Začátek byl suprový,ale pak už to šlo jen z kopce.Žádná show nebyla-teda až na rozhazování pet lahví.Většinu písniček v půlce stopnul a začal před publikem nadávat na všechny členy své kapely,že hrají naprosto mizerně.Po dvaceti minutách to tři členové kapely nevydrželi a odešli z pódia pryč."Úžasný" byl taky závěr koncertu-Marilyn prostě odešel,ani se neuklonil nebo nepoděkoval a odešel si do zákulisí.O přídavku ani nemluvě.Nepřišel ani po třicetiminutovém skandování.Byl to zkrátka propadák,otázkou je,jestli mu ta sláva tak stoupla do hlavy,nebo jestli byl opilý a zfetovaný. *7* -
-
Re: Brno
I když kvůli tomu jak Marilyn hodil Gingerovi headku do hlavy mikrofonem a on se tam pak složil tak myslím že koncert byl moc dobrý...já jsem ho nikdy na živo jeste neviděla a mě šlo o to že tam byl...sice žádná show ale já měla proste 45 minutovy orgazmus *1* Dvakrát jsem tam brečela... a koncert skočil kvůli technickým problémům...bicí se prý nějak pojebaly jak Ginger spadnul a jámyslím že to bychom měli chápat...a také jsem obrdžela informaci že do hlediště Marilyn skočí a bude obcházet lidi....celou dobu jsem se těšila až skočí..ale kvuli tomu mikrofonu(Marilynovi) holt nic.... *9* *9* -
-
Re: Re: Brno
Tyjo...Mansona fakt zbožňuju lístek sem dostala k narozkám, takže to byl nejkrásnější dárek za celej můj život. Ve středu sem stála uplně v první řadě uprostřed takže sem na něj měla nádkernej výhled, na coč vzpomínám i malinko se smutkem že se mi to už asi nikdy nepoštěstí, taky sem ho poprvé viděla naživo, takže mi na jednu stranu stačilo když byl kousek ode mě a koukala sem mu do těch jeho očiček, na druhou stranu je fakt...že ze začátku to bylo super a ke konci to válení se místo zpívání a stopování několikrát několika písniček od něj nebylo extra úžasný. Potom ten odchod...nevím proč se tak zachoval na konci všude říkaj něco jiného, ale každopádně sem na jednu stranu nesmírně nadšená a na druhou zase fakt zklamaná. Záleží z jakého pohledu na to koukám...jen doufám že se trošku sebere a začne něco dělat a že nebude trvat moc dlouho a bude další cd a lepší než tohle..protože upřímně, album The High End Of Low nepatří aspoň podle mě k těm nejlepším do vydal. Jinak Zdravím ahooj Veča *3* -
-
Re: Re: Re: Brno
Ano..je sice pravda že Manson se mohl aspon rozloučit a že se to tak rychle zvrto kvuli Gingerovi´...chudinka....proste vubec jsem nevedela co se deje...no...a
Jestli se muzu zeptat jak si vypadala?? já taky byla hned uproster uplne v 1. řadě *1* že jsme se urcite asi potkaly *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Brno
no jediná blondýna :-D *1* pak tam byla teda ještě jedna víc na boku s tou čepkou a culíkem ale to nejsem já, já sem ta s těma kratšíma vlasama *3* jestli víš *16 -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Brno
jééézis čáááu já vim kdo seš!! byla jsem hnedka před tebou!!! *1* jak jsem te tam tak preadla a rvala ze ma manson krásnou prdel *1* nebo jak sis kontrolovala bundui a ja myslela že mi někdo šahá na prdel *1* *1* *1* ty vole:-D dej mi tvé icq prosiim:-D -
Re: Re: Re: Re: Re: Brno
nj... *1* my sme tam byli blonďatý vlastně 3 ta třetí měla dva culíky já je měla rozpuštěný...ale ta stála v druhá nebo třetí řadě *1*
-
-
-
-
-
-
předkaplea
Jako předkapela vystoupí X Left To Die
*1*