Přejít na výpis diskuzí

Marilyn Manson

OSOBNOST 31.12.2006 
364 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak či tak?

hele, ma to oko od narozeni, nebo to ma cocky? ted nevim, jestli to byl on nebo nekdo jinej, kdo mel to ok takovy *7*
    • youkiki100

Re: tak či tak?

nechal si to udělat operativně...něco jako obarvení... *5*
    • Re: tak či tak?

To měl David Bowie ;))
    • Re: tak či tak?

hhaaa to oko ma len ako taku sosovnu...od narodenia urcite nie hheeeee....moes si to kludne zakupit a mas take ja ty
      *3*
  • marilyn muj milacek

marilyn manson je super super a super ja ho moc moc moc miluju brian warner je nej zpevak *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • your.lowe

Re: marilyn muj milacek

*14* *14* *14* *14* *14* *14* jujuju je upe noží.. ten nejlepčí.. <3 <3 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • odpověď na:proč si nechal vyoperovat žebra?

takže: marilyn manson(brian)si žádný žebro vyoperovat nenechal.... je to jenom fáma.. lidi řikaj že proto aby si moh dělat orál,ale neni to pravda!!!!!!
    četla sem knihu kterou napsal,je o jeho životě ..píše tam dost ožehavý věci a zmiňuje se i o týhle fámě a vysvětluje proč si to lidi vymysleli.... ale nebudu to moc rozepisovat....
    • Re: odpověď na:proč si nechal vyoperovat žebra?

jeeeejo konecnee niekto kto si tu knihi cital tiez..presnee a akoze neviem naco to tym ludom je...zivit ostatnych klamstavmi *3*
      • Re: Re: odpověď na:proč si nechal vyoperovat žebra?

nemá vyoperované žebra prečtěte si tu knihu pak se o něm dozvíte víc je ta super knížka *14*
    • marilynmanson01

Re: odpověď na:proč si nechal vyoperovat žebra?

to radši neřikej. potom by sme se neměli čim chlubit *1*
  • proč

nevíte někdo proč si nechal vyoperovat žebra *5*
    • Re: proč

ale on ma vsetky rebra...precitaj si knihu a tam to napise..ze to je len klamstvo *15*
  • husty

nejlepsi spevak vsech dob...proste nej...nej je sweet dreams... *5* *4*
    • Re: husty

další luxusní písně jsou Putting holes in happiness,Coma White
    • Re: husty

to jo ja ho moc moc moc miluju ja mam rada swet dreams takyyy *14* *14*
      • Re: Re: husty

Mno Sweet Dreams je nádherná písnička. Fakt krásná, když jsem ji poprvé slyšela, zalíbila se mi, tak sem se chtěla podívat na klip k ní. Ale když sem ten klip uviděla, totálně se mi to zhnusilo. Uplně. Prostě Marilyn je talentovanný zpěvák, ale měl by změnit image, ptž já se ho upřímně děsím!!!! Vypadá vážně jako zombie, nejhorší sou ty oči a rty natřené rudou rtěnkou. Vážně vypadá naprosto nechutně. Od té doby se mi všechny jeho písničky naprosto zhnusili. Ty klipy sou většinou nechutný nebo jak úrivky z nějakých hororů. *9*
        • Re: Re: Re: husty

prave ze vizas by menit nemel!!...kuli textum a vzhledu je vymecnej....kdybi nebyl takovej jakej je tak bych si ho mosna ani nevsimla.ty jeho klipy sou kdys to reknu trochu uchylny ale zaroven nadherny a perfektne promysleny... proto ho miluju *14* ...marilyn je strasne chytrej clovek i kdys se to mosna nezda...nekteri lide si vubec nepripousti ze je to prece jen umelec...ja nepriklad nemam rady pisnicky justina biebera ale jinak ho ho beru a uznavam je to taky umelec a ma spoustu milujicich fanousku stejne jako merilyn...ale vubec nechcu znevazovat tvuj nazor prece jenom kazdy ma jiny vkus *4*
      • Re: Re: husty

jj sWeet Dreams od Beyonce je božííí song!
        • duul
          Prosím, štípněte mě...tady si někdo plete Sweet Dreams od Mansona a Sweet Dreams od Beyonce?! *1* *8* *10*
        • Re: Re: Re: husty

omg ty se proberX-DDD Sweet dreams od marilyna ktery tento song predelal eurythmics.....ne od nejake debilni beyonce co si vycpava boky bo si mysli ze bude vypadat lipX-DDDD
  • xcornelia14

Happy B-Day

Hodně štěstí! Mám dobrý písničky.. užij si dnešek;) *1*
    • Re: Happy B-Day

MARILYN MANSON JE PRO LIDI CO SE NEBOJEJ PODÍVAT I NA DROHOU STÁNKU ŽIVOTA NEBO SPÍŠ JAK DOOPRAVDY VYPADÁ NENI PRO SLABÍ NÁTURY CO POSLOUCHAJ MADONU A TAK MARILYN SPÍVÁ O TOM CO SE DOOPRAVDY DĚJĚ A NEBOJÍ SE O TOM MLUVIT TAKOVÝCH LIDÍ JE DNESKA MÁLO A ŽE VYPADÁ TAK JAK VYPADÁ KAŽDEJ MÁME SVOJÍ IMAGE NO NÉ
      • Re: Re: Happy B-Day

pravda... v podstatě neukazuje druhou,špatnou stránku života, ale všechno to svinstvo na světě, do kterého mužete spadnout... což je opravda, o tom on ví hodně
    • xcornelia14

Re: Happy B-Day

Oprava.. máš:D
  • Děsný....

Marilyn Manson=pěknej děs,,,, neumí ani pořádně napsat text, neumí ani moc jako zpívat!!! Pěknej děs.... FuJ! Nachápu jak ho můžete poslouchat..... vždyŤ to neni nic světového a NENI TAK SLAVNÝ JAK SE ZDÁ... NAPŘ. Michael Jackson, Nightwish, The Rasmus,,,, to jsou teprve texty a pořádná shwou!!! A ten váš Marilyn Manson se může jít zahrabat!!!
    Na Nightwish nikdy mít nebude !!!
    • duul
      Slovník spisovné Češtiny a lekce psaní na klávesnici PROSÍM. *4* Jinak jen tak btw. ty jsi asi velká znalkyně hudebního umění, že?
    • Sorry. Už fakt musím.

To jste tak vypatlaní, že nepochopíte, že je to jen imidž? Má neuvěřitelný talentovaný hlas! Co ty víš o slávě. Jsi jen obyčejný člověk sedící za monitorem počítače, stejně jako my ostatní.
      On něco dokázal. Dokázal lidi zaujmout svým hlasem.
      Že nechápeš, jak toto můžeme poslouchat? Je to normální muzika!!
      Radši budu poslouchat 24h v kuse Mansona než 1x denně Biebra!

A pište, si že mě ovládnul Satanismus!
      Stejně Marilyn Forever!
    • your.lowe

Re: Děsný....

*14* krásně napsané... kdyby tak něco z toho byla pravda!! když ho nemáš ráda.. nepič sem takový pi*oviny!! *7* OK?
      • Re: Re: Děsný....

nevím, jestli se dá dost dobře srovnávat show krále popu a hard rockového zpěváka :-D to samé jak chceš srovnávat operní zpěv s jeho? to jsou dost rozdílné věci a nikdo ti nemůže říct co je lepší... leda tak co se mu víc líbí. Skoro jako kdybys srovnával co je lepší jestli kolo nebo auto... taky to pořádně nemůžeš říct, když nevíš na co ho potřebuješ ;-)
    • Re: Děsný....

*16*ty seš asi uplně vypatlanej ne??? jak můžeš srovnávat ty uchyly z The rasmus a marilyna???*16* Když marilyn začal zpívat tak se ti tví rasmusáci teprve učili chodit na nočník!! :D A prej neumí zpívat..si vzal jako kde??a Náhodou jeho texty maj aspon něco do sebe..!!
      Abnormální Amatére...!!!
    • Re: Děsný....

Di se zahrabat. Jak asi můžeš srovnávat Jacksona s Mansonem? Jsou to 2 naprosto odlišný osobnosti. A Rasmus zdaleka nejsou tak známí jak MM a stejně tak Nightwish, který sem přišli až dlouho po MM. Amatére.
    • capricorn6277

Re: Děsný....

Zbijte tyhle nahluchlý lidi někdo..
      • nikketta

Re: Re: Děsný....

až je potkám, zabiju je *3*
  • marilynmanson01

....

Happy birthday! dneska je velkej den *4* *14*
  • marilyn manson dlouhá trnitá cesta z pekla

už se těším na vánocéééé *1* dostanu totiž tu knížku!!!!!! a tričko!!!!!! *14* *14* *1* *15* *3* *1* *1*
    • nikketta

Re: marilyn manson dlouhá trnitá cesta z pekla

asi ti nosí dárky stejnej *Ježíšek* jako mě =D já dostala MM knížku, peněženku, kalendář a tričko *1* *3* *14*
      • Re: Re: marilyn manson dlouhá trnitá cesta z pekla

jéééé ona je i peněženka a kalendář !!!!!!jéééé já ci taky!!!!!!!!!!!!!! *1* *15* *14* *14* *1*
  • 1005nc1989

tak ten by stál za hřích...

Myslim, že je Brian neuvěřitelně sexy :)
    • nikketta

Re: tak ten by stál za hřích...

tak to nejsi sám/a............♥♥♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší