Přejít na výpis diskuzí

Marilyn Manson

OSOBNOST 31.12.2006 
364 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xcornelia14

Happy B-DAY

Všechno nejlepší! *3*
  • ewiinek

narozeniny

vsechno nejlepsi muj milovanej *14*
  • i-lowe-music

..

Né, já vážně nechápu ty lidi, co sem přilezou a kritizujou ho, jak je blbej zpěvák a jak je divnej. Každej je nějakej. Možná kdybyste si o něm přečetli něco víc než je v jeho životopise zjistili byste, jaký krutý dětstvý měl. Pak byste sem nechodili a nepsali o něm takhle..
    • Re: ..

vy se mu smějete, že je jiný... on by se vám mohl smát, protože vy jste tak stejní... Jo dětství měl docela krutý, ale zase na druhou stranu, za některý věci si možná mohl sám... Uznávam, některý věci, který teď dělá, jsou třeba i nechutný, ale tak co on už takový je a pochybuju, že by se ještě změnil, tak se s tím už smiřte :-D
  • tour - koncert MM

Ahoj Lidi, nevíte někdo jestli se chystá nějaký tour nebo koncert? U nás asi těžko ale kde koncertuje např v USA, Německu... No na jeho stránkách jsem se nic moc nedočetla... *9*
    • Re: tour - koncert MM

Ale v Čechách byl před pár lety taky *1* třeba se znova poštěstí *14*
  • demence

Sjeta devka, to jo vole. Vubec nevis
  • beast

blee

no nevim ,ale me tenhle clovek prijde jako hrdina z nudy lidu , fakt ve svych klipech vypada jako sjeta děvka , totalni nevkus, mimochodem co se tyče těch žeber , nevim jak stary knihy ste cetly ale ja sem cetl nedavno rozhovor snim a pry si je nakonec nechal odstranit aby si ho mohl sam vykouřit *9*
    • Re: blee

sjetá děvka?? hmm..netušíš prostš..si výmaz...
    • Re: blee

to si zjistil brzy
  • good borec

*14* je nejlepsi a zeru hoo uplne best zpevak *14* *4* *14*
    • Re: good borec

hele jen tak se chci zeptat jestli je pravda že si nechal odstranit spodní žebra???
      • youkiki100

Re: Re: good borec

jo asi jo..když se podíváš na fotky kde je nahoře bez tak to tam uvidíš.... *1*
      • Re: Re: good borec

fakt ne,to byl eminem:-D
      • nikusa291

Re: Re: good borec

nie to nieje prauda...piše o tom aj vo svojej knihe *5*
  • nikusa291

marilyn je najwiac

MARILYN MANSON je najlepsi clowek na swete....je to jediny spewak ktori sa nepredwadza a jeho texty maju zmysel...je krasny a to co powie ma stale logiku,,,takze NECH ZIJE MARILYN MANSON A JEHO FANS!!!!!!!!!
    • Re: marilyn je najwiac

A ty znáš všechny lidi na planetě že máš názor že je nejlepší?
    • Re: marilyn je najwiac

přesně tak souhlasím *4* a s těma žebrama to je fakt fake!! není třeba číst ani tu knihu, ale aspoň je třeba ho trochu znát. *1*
  • lara-chan

:)

Kua ,on je tak moc skvělý ,že už to víc nejde *14* je krásný,má skvělou image,nádherně spívá ,někdy až moc krásně *14* člověk se u toho dokáže i rozbrečet . *14* :D Nesnáším ty keci ostatních jako např: že je to šílenej emík ,co se nedokáže ovládat ... *9* to je fakt hnusný ..každý má svůj styl ..já např. punk ,ale mi nikoho neodsuzujem ..a tak nechápu proč nás ostatní ano...jenom jim vadí ,že jsme jiní ..a také se chovají bez jakéhokoliv důvodu tak jako ten omezenec níže.. *13*
    Urazila jsem jako on snad toho..eee jak jen se jmenuje :D podívám se...mmnt..áá Justin Bieber..prosímvás ani bych nevěděla že někdo takový existuje ,kdybych se teď nepodívala na jeho profil :D nebudu ho s velkým přemáháním urážet, ale řeknu stručně ...připomíná mi Zaca Efrona= nechutně vylízanej teplouš :D
  • knížečka <3

to je Marilyn Manson velice známej nebo už netisknou jeho knihy??? ve čtvrtek jsem si pro ni jela až na václavák a oni mi řeknou že jí nemaj GRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!! *16* no ale aspoň sem si koupila super košily xD
    • Re: knížečka <3

ja ji koupila v praze na vaclavaku na jaře..a meli jich tam celkem dost...
    • nikusa291

Re: knížečka <3

tak ta jeho kniha fakt nema chybu...mam ju doma a fakt sa znej o nom dozwedies aj to co si newdela....takze dufam ze zohnas
      • Re: Re: knížečka <3

u nas je většinou všude vyprodaná! skuz kráslovo pole v praze ji nikde nemají

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší