-
Každý má jiný vkus, mě se líbí jeho vzhled, jeho hlas, ale li, který se pojmenují po vrahovi, jsou už fakt na hlavu!
-
Mar1lyn Man5on
Andel s dablem v tele -
chjoo
Marilyn Manson je SKUPINA a ne ČLOVĚK!!!! Když chcete něco psát o Brianovi tak proč ho nazýváte Marilynem?? *9* Je sice fakt,že ho spousta lidí zná jen jako Marilyna Mansona,ale to je chba ne.. *3* -
-
Re: chjoo
asi o nem moc nevis ,protoze fanousci na nej sice pokrikuji briane ,ale on na to neslysi...briane uz mu rika jen jeho matka *5*
-
-
úúúža
hele podle mě je MM úúúžasnej... je nenahraditelnej a zároveň tak... zvláštní až se mi zdá občas nepochopitelnej... říkám vám na rovinu že k němu vzhlížim *14* *14* *14* -
a čo ja wiim :D:D:D
haloo do sa chce so mnou hraat ??? ??ja sa nudim *9* *9* *9* *9* -
marilyn manson
zdravim, mam na prodej 1 listek * MM* na stani u podia, pokud mate nekdo zajem, napiste mi na mail: lusieen@seznam.cz -
dlouhá trnitá cesta z pekla
Knížku o MM vřele doporučuji.Je moc hezky a vtipně napsaná.Nevíte,jestli bylo napsáno i nějaké pokračování?Dívala jsem se na internet,ale nic jsem nenašla.... -
-
Re: dlouhá trnitá cesta z pekla
stou kníškou máš pravdu je suprová mám ji taky ale další uš asy není a kdyby byla a já se to dozvěděl tak sy ji koupím a dám ti vědět jo? *3* -
Re: dlouhá trnitá cesta z pekla
To si nemyslím...ale každopádně kdyby jsi něco našla nebo zjistila tak písej *3* *4* -
-
Re: Re: dlouhá trnitá cesta z pekla
No,údajně Marilyn začal nějaké pokračování psát,ale to zatím nevyšlo a asi ani nevyjde...
-
-
-
blebleble
musim rict ze ackoli povazuji Marilyna za nejlepsiho zpevaka jako spisovatel stoji vylozene za hovno navic bych rekla ze podle tech nesrovnalosti si toho pres polovinu vymyslel a vtipny to taky teda moc neni jen se zase predvadi a omlouva nektery hloupy ciny no proste vopruz to cist navic sem slysela ze tam ma bejt popisovanej dopodrobna nakej prvni sex tak mam otazku jestli to sou ty dva radky??? nevy nekdo??? ale musim rict ze obrazky tam jsou pekny i kdyz jich tam fakt moc neni ja bych tu knihu prodavala max nekde v levnych knihach za 49kc a ne za tri stovky to se MM trochu precenil!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *16* -
Happy B-Day
Hodně štěstí! Mám dobrý písničky.. užij si dnešek;) *1* -
-
Re: Happy B-Day
MARILYN MANSON JE PRO LIDI CO SE NEBOJEJ PODÍVAT I NA DROHOU STÁNKU ŽIVOTA NEBO SPÍŠ JAK DOOPRAVDY VYPADÁ NENI PRO SLABÍ NÁTURY CO POSLOUCHAJ MADONU A TAK MARILYN SPÍVÁ O TOM CO SE DOOPRAVDY DĚJĚ A NEBOJÍ SE O TOM MLUVIT TAKOVÝCH LIDÍ JE DNESKA MÁLO A ŽE VYPADÁ TAK JAK VYPADÁ KAŽDEJ MÁME SVOJÍ IMAGE NO NÉ -
-
Re: Re: Happy B-Day
pravda... v podstatě neukazuje druhou,špatnou stránku života, ale všechno to svinstvo na světě, do kterého mužete spadnout... což je opravda, o tom on ví hodně
-
-
Re: Happy B-Day
Oprava.. máš:D
-
-
Přáníčko
HAPPY BIRTHDAY MARILYN! ♥ ♥ ♥