-
Ouuu
ou to bylo pro vás marylinmanky a ne pro tu tuu TUUUUU! *4* *15* sem se preklikla *1* *3* -
Atentát na ochranku!!
Hej lidi uděláme atentát na ochranku ať se dostaneme za Marilynem!!!! když se všichni lidi zbouří tak ochranka snad nebude mít šanci!!! *1* -
-
Re: Atentát na ochranku!!
atentat na ochranku ? *1* klidne :D ale pokud si myslis ze si skrz ochranku vydobides mistecko u Marilyna tak to rovnou vzdej pac nez se dostanete pres ochranku ja uz budu kolem neho obtocena :Dprisata *14* *14* *1* *3* -
-
Re: Re: Atentát na ochranku!!
Héééj mám konkurencijak vidíím *1* :-D no proste se knemu musíme dostat a udelame to fifty fifty:-D
-
-
Re: Atentát na ochranku!!
No já doufám že ještě seženu lístky pač sem ani nevěděla že semnou někdo pude x) Takže se těšim :P Nevíte jestli je vyprodáno nebo tak nějak? :D -
-
Re: Re: Atentát na ochranku!!
No pospěš si už jenom kamarádi z hradce jeste nemají lístek a chtej ho teprve koupit uz jich je málo... *9* a hlavne vztupenky u podia jsou už asi skoro vyprodané
-
-
-
předkaplea
Jako předkapela vystoupí X Left To Die
*1* -
a čo ja wiim :D
še ste ho tam newypiskali ?? -
odpověď na:proč si nechal vyoperovat žebra?
takže: marilyn manson(brian)si žádný žebro vyoperovat nenechal.... je to jenom fáma.. lidi řikaj že proto aby si moh dělat orál,ale neni to pravda!!!!!!
četla sem knihu kterou napsal,je o jeho životě ..píše tam dost ožehavý věci a zmiňuje se i o týhle fámě a vysvětluje proč si to lidi vymysleli.... ale nebudu to moc rozepisovat.... -
-
Re: odpověď na:proč si nechal vyoperovat žebra?
jeeeejo konecnee niekto kto si tu knihi cital tiez..presnee a akoze neviem naco to tym ludom je...zivit ostatnych klamstavmi *3* -
-
Re: Re: odpověď na:proč si nechal vyoperovat žebra?
nemá vyoperované žebra prečtěte si tu knihu pak se o něm dozvíte víc je ta super knížka *14*
-
-
Re: odpověď na:proč si nechal vyoperovat žebra?
to radši neřikej. potom by sme se neměli čim chlubit *1*
-
-
Woow
Jde z něj strach, ale songy má úplně bestový ! =P... Nejvíc se mi líbí Sweet Dream ! =)... Je fakt úžasnej ! CHtěla bych ho vidět ! =D... -
Marilyn Manson je opravdu senzační, moc se mi líbí jeho písničky a způsob jeho života, zcela uznávám jeho styl¨a názory.
-
ROZKOS
MARILYN JE MOJE VSECHNO. STALO SE VAM TAKY ZE PRI POHLEDU NA JEHO FOTO JSTE MELI ORGASMUS -
-
Re: ROZKOS
*14* jo me se to stalo aspon ted vim ze nejsem jedina
-
-
Marilyn je supér!!!!!!!!!!je v něm něco děsně přitažlivýho.
-
Tak knížka se jmenuje "Dlouhá a trnitá cesta peklem" ... Já ji mám doma a četla sem ji už asi 3x :D
-
-
Knížku mám doma taky :)zatím jsem ji četla jen jednou, ale rozhodně to není naposledy........nejlepší knížka!!!
-