-
šupa
*5* *14* *4* Marilyn Manson je běsný člověk, má svůj styl a to je na tom to nejlepší....nestydí se zato a jede ve svuj zivot bez ohledu na ostatni..... *3* líčení dělá hodně ale myslím si že je to normalni človek ikdyz tak na venek mozna nevypada *4* a je dost sexy a sexualisticky clovek..nekde sem slysela ze pry je hodny,já bych se nechala *1* *3* uchyl byt muze, ale kdo v teto dobe neni ze... *9* my vseci:D:D:D:D ale kazdopadne Marilyn je hustýýý a dobrýý *5* -
-
Re: šupa
No nechi te sklamat ja si jednu dobu taky myslela jak je hodnej jo ...ale já vim říka s emi to těžko ale on na t y fanoušky dost sere!! *9* v par videich sem videla jak tam faninky vyfakoval a hodnej Twiggy s nima tam hral na ukulelo beautifoul people.... *9* já nevim co si o tom mam myslet ale zase sem videla video kde ho jeden fanousek pekne zrdil terba ste ho taky videli Marilyn Manson holohlavy kde mu strhl jeden píčus paruku....to byl sklandál...chudáček *9* -
Re: šupa
jj MM je sexi, nejlepší, božskej teda v jeho případě spíš ďábelskej. Jeho styl je muck nejlepší...a myslím že i pod tím makeupem je hrozně milej a skvělej chlápek! ♥ *14* *14*
-
-
best
sice je osšklivej jak noc ale jeho hudba je prostě úžasná..... *5* -
-
Re: best
Neni ošklivej je nádhernej!!hodne lidi tady urcite videlo tu uzasnou fotku kde je nenamalovanej s dlouhymi vlasy jeste za mlada a pod ni je napsany Brian Warner to je upe mrte fotecka!! a ja ho fakt zboznuju je inteligentni a ta uchylnost noto aje nepopsatelná!! ale ted se bojim ze uz ty uchylnosti nejako nechal nj taky mu uz bude 40... *9* nj stárne .. *9* jo a taky jsem se chtela zeptat jestli ta černovlasa dáma je jeho nová přítelkyne ta jak ted mel výstavu a namaloval ji jestli vi nekdo vic nez ja *1* jo a nema tady nekdo marilyna fotku fakt nahyho kde je to videt...?? *1* já nasla naky fotky kde jako jo ale neni to videt uplne *1* jestli nakou takovou mate ozvete se co nejdrive dekuji *3*
-
-
love love love
Marilyn Manson je umelec,ktoreho hudba je podla mojho nazoru rockovou dokonalostou.
Brian Warner je zalubeny muz,ktory nevidi pravdu.
Co sa tyka jeho zovnajsku,je nadherny.Cisto krasny uzasny dokonaly muz.Je to moj nazor,a nepotrebujem aby sa k nemu ktokolvek vyjadroval.
*13* -
MARILYN MANSON na Česko-Slovenská Hudební Databáze:
http://www.cshudba.cz/interpreti/39-Marilyn_Manson -
MM
Já úplně naprosto souhlasím! prostě je to někdo zároveň inteligentní (MOC inteligentní) i sexy! no to je přece báječná kombinace, ne? *14* je to opravdu úctyhodná osoba *4* -
MM k sezrání
ja bych ho nejratsi vo...
vzbuzuje ve me vzruseni.. je skvelej zpevak -
ona
vypadá divně já jak jsem se šla na něj podívat tak sem se lekla jinak vipadá dobře *14* -
MM
Marilyna Mansona většina lidí odsuzuje kvůli tomu,jak vypadá.Tito lidé ale většinou zapomínají,že je to jeho styl a jeho imige.Kdyby se přestal malovat a oblékat se tak,jak se obléká nebyl by to už ten pravý MM.Já osobně před Marilynem smekám *1* -
-
Re: MM
jo presne:-D a já myslím že by si meli nejdriv poslechnout hudbu ... a ne ho zacit odsuzovat jen co hio uvidej...driv sem ho nemela rada jako mala ...dokonce z nej sla na me hruz aale za cas sem si ho desne oblibila nejdriv se mi zacla libit hudba a potom se mi zacal hrozne libit jeho styl a dodnes se mi libí a myslim ze porad bude:-)
-
-
Jak vypadá bez maku upu?
Zajímalo by mě jak by vypadal s normálníma očima a bez make upu:))Jen tak v dobrým byl by ječště hezčí třeba:D -
-
Re: Jak vypadá bez maku upu?
dokonale jak s nim :) *14* -
-
Re: Re: Jak vypadá bez maku upu?
proste na žožranje uplne kraaasny ooooo *14* *14* *14* *8* *8* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *5* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* * *14* *14* *3*
-
-
Re: Jak vypadá bez maku upu?
muzu ti poslat fotku vypada ale i bez make upu uplne uzasne:-) *4* http://baxterking.com/wp-content/uploads/2009/02/154egc4.jpg http://s161.photobucket.com/albums/t229/msgiggles816/?action=view¤t=Brian_Warner.jpg
tady máš dva odkazy jak vipadá Marilyn bez make upu
-
-
Happy Birthday!! *5*