Přejít na výpis diskuzí

Marilyn Manson

OSOBNOST 31.12.2006 
364 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PaulaDMLoverka
    Přidávám se k satanistům, hahahaha Happy B-day Manson, i když si to nikdy nepřečte, ale musim to napsat a nic proti lidem, kteří ho tu pomlouvají, ale já si myslím, že je úplně jedno jak vystupuje na hudební scéně, i když jeho zjev není zrovna pro někoho best, ale třeba pro mě je, přesto myslím, že názor se dá vyjádřit i slušněji. děkuji za přečtení a hezký den Vám všem :)
  • manson je monstrum co dela tu nejbestowejsi muziku..a to ze si da jmeno po vrahovy... necmhapes... marilyn.. jako marilym monroe..cast dobra slusny holky vyzarujici swetlo a dobro.. a manson po charlesovi mansonovi.. snad nemusim popisowat... proste pseudonym z obou stran..dobrej i zlej.... pro me je to wzor a charakter jako kraaaaawa
    • i kdyby dělal tu nejlepší muziku pod sluncem, tak ani náhodou.
    • No nevím jak by bylo tobě, kdyby ti někdo podřízl rodinu a nějaký zpěvák by si jméno toho vraha vypůjčil jako svůj umělecký pseudonym. Jak byses cítil??? Tohle není žádná věc, kterou by se měl chlubit, ale jenom hnusná ubohost a měl by se za to stydět. Je ubohej a už jenom z tohohle důvodu bych si jeho CD nikdy nekoupila, ani bych nešla na koncert, podporovat takovou hybridu bez kouska citu a úcty teda nebudu.
  • Zpěvák s dokonalým hlasem ^_^
    Vážně. Zbožňuju..
    A to, že je to trochu úchyl...no a? Vážně B**ch please! Kdo není? (alespoň trošku..)
    A těm kterým se nelíbí...Nelezte sem!
    • může si sem líst kdokoli ty mu v tom nezabráníš je to hnusak .prmin ale pro mě bude vždy hnusak *11* *16*
      • To je hezký že pro tebe je hnusák, ale nás teda aspoň většinu to nezajímá, víš?
        Škoda že ti v tom nemůžeme zabránit a ostatním taky co tady urážejí Mansona....
        Když se Vám nelíbí tak si o něm číst kurv* nemusíte, ne?
        Urážejte si ho spolu s lidmi, kteří mají vymletý mozky 1D,JB,MS,...atd.
        A neurážejte ho jenom podle oblečení atd. Děkuji..
        Je to geniální hudebník a má skvělý módní vkus.... A ty vaše 'popové hvězdy' mu nejsou ani po kotníky....

Jo a když je ateista tak není satanista a i kdyby byl tak je milion krát lepší než vy co urážíte všechno co není podle Vás dobrý.
      • Rozhodně lepší než popové sra*ky.
  • Lidi pročpak sem vubec zelete kdyz jo radi nemate...Muj nazor je takovej ze ma uzasnej hlas a je originalni...a originalita se chvali :) Vim ze je to blazen kterej vyvadi sileny veci... ale kdyby to nedelal byl by jako ostatni ... chce se jën vyjimat a dari se mu to... já osobně ho mám velice ráda ...
    • *Lezete *Ho.
  • No mluví se jenom o něm proto, protože je zakladatelem tý kapely a celý to vede a ta image je pro někoho provokativní, možná i pro to,ale samozřejmě jsou všichni super. *1* *3* a kdo říká že ne, tak tomu nerozumí *5*
  • Manson je svůj, jeho hlas je výborný a vyzáž je originální a popuzující. Je to umělec a jeho osobnost se mi líbí. Ti, co ho nenávidí, jsou buď lidi, kteří vyrůstali na Spáleným, nebo Ti, kteří každodenně sledují Óčko a nevynechají svojí oblíbenou víkendovou disco párty......
    • *Lezete * Ho
    • ty asi nevíš kdo je Démon..!! jeho partnerka utekla a řekla že se s ním žít nedá ,,že žije jen se svými démony..satanista , apsychopat..zpívat neumí..jen tací jako on ho sledují *16*
      • Je prostě svůj! Kdyby neuměl zpívat, dávno není tam, kde je.
        Jop, jsem děsně posedlá satanismem když tohle říkám, že? Každý den se modlím k satanovi.
        Marilyn je prostě svůj a to je na něm to nejlepší. Má neuvěřitelný talent! Jděte ještě slušně řečeno do p*dele a přestante prosím psát tyhle h*vna. Děkuji :)
      • souhlas, je úplně ulítlej...jen magor si nechá vyoperovat žebra, aby si ho mohl sám vykouřit.
        • Dovolím si jen takovou poznámečku: Marilyn si nikdy žebra vyoperovat nenechal, je to jen kachna. Zaprvý je to nelogický, protože by si musel vyoperovat žeber víc a to už by měl tak oslabenej organismus, že by buď umřel anebo byl v tak špatnym stavu, že by nemohl koncertovat. A vida, koncertuje! Tuhle, prakticky už "městskou legendu", vyvrací i ve svý knížce (Dlouhá trnitá cesta z pekla), kde píše i geniální větu: "Navíc, kdybych si nechal vyoperovat žebra, už byste mě nikdy neviděli, protože bych byl doma zaměstnanej kouřením vlastního péra" či něco v tom smyslu
          • mozna si ho nechal vyoperovat ale pry to byla jenom sazka a to je dobre ;)))))
        • A to jste vzal kde??!! měl by jste si ověřit svůj zdroj informací!!!!!
    • Spíše on nenávidí celý svět, žije jen s těmi svými démony ..dopadne tak jak žije !! Blbě !
    • buď v klidu, nejsem ani jedno, ani druhý, ale Mansona nemám ráda, protože to je fakt bezprizorní monstrum. To je můj názor, já respektuju váš názor, tak vy respektujte můj a nevyhazujte mě odsud, já můžu bejt, kde chci. *5* *5*
  • Nej zpěvák na světě *14* *14* *14*
  • knížečka <3

to je Marilyn Manson velice známej nebo už netisknou jeho knihy??? ve čtvrtek jsem si pro ni jela až na václavák a oni mi řeknou že jí nemaj GRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!! *16* no ale aspoň sem si koupila super košily xD
    • Re: knížečka <3

ja ji koupila v praze na vaclavaku na jaře..a meli jich tam celkem dost...
    • nikusa291

Re: knížečka <3

tak ta jeho kniha fakt nema chybu...mam ju doma a fakt sa znej o nom dozwedies aj to co si newdela....takze dufam ze zohnas
      • Re: Re: knížečka <3

u nas je většinou všude vyprodaná! skuz kráslovo pole v praze ji nikde nemají
  • Hudbu má dobrou,to ano...Ale vzhled no comment!
  • hej lidi nechcete koupit triko Marilyn Manson,takový to BE OBSCENE.Origoš né žádný vietnamci.za 300,-. t.remes@email.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit