-
Re: Pláč
vzdycky když začne brečet tak mam upa husinu.ale drzim se a nebrecim *9* -
Re: bleeeeee
Je pravda ze to nemela rikat ae v podstate mela pravdu ze by mela zhubnou ... a nerikejte mi ze se stitnou zlazou se neda hudnou ... vzdycky se to da .... -
♥♥♥♥
Už zbývá jenom se s Martičkou♥sejít,,,, *14* -
Re: bleeeeee
mno je to tvuj nazor ktery ti neberu mno...a toto bylo fact od ni hnusny..ty minutu jsme ji nesnasela ale na druhou stranu pak nic takovyho - narozdil od ostatnich porodcu neudelala.A za toto se omluvila cos by nikdo neudelala napr.Dara(nic proti ní) -
bleeeeee
je mi zni zle umi nadavatona za to ta holka namela mela neco se stipnou zlazou a ona je irejkla "podivej se na sebe je ti 22 udelej ze se bou neco zadnej hamburger a pij vodu" mela spis rict jak zpivala a tohle rekla marta jandova alias krava blba o jedne holce ze superstar a pak jeste(netusila ze se to nahrava)"je mi z toho zle kdyz ani neda ruce k sobe a jak si umyje prirozeni?" to napsala holky(co ji mate radi)prosim nezlobte se na me ale tohle je fakt moc -
Re: Re: Re: Re: novy rok
jj to je♥♥ -
Re: Re: Re: novy rok
Protože mě začala bavit anglina ... začala sem si překladat texty ... fakt super skupina... *14* -
Re: nej nej
ne to skončilo, ale bude koncom februara Baron Prášil muzikál, tam Marta hraje. -
Re: Re: novy rok
Jakto ze diky DH?,,,, *4* -
nej nej
Marta je upa nej nej nejlepsi *15* WAU a ty oči *14* vážně jí obdivuju.davaj este Monu Lisu?? -
Re: novy rok
Tak to bud v klidu ja taky ne ...ae musim rict ze sem se diky DH hodne v angline zlepsila ... *4* -
novy rok
Marte, její skupině Die Happy, všem jejím fanouškum a fanynkam
HAPPY NEW YEARS (nejsme moc dobra anglictinarka) -
Marta
Přeju krásný nový ROK Martě a její skupině Die Happy. *5* *4* *4* -
:-*♥
Martičko a všem ostatním ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK,,,♥♥♥ *14* -
:-)
!!! HAPPY NEW ROCK 2010 !!! -
Re: Re: Re: martička
Ete sem zapomela musis tam mit pozvanku aby te pustili ... -
Re: Re: Re: martička
:-) to je neco jak oslava ... pro lidi aby se mohli treba poznat nebo si popovidat o nejakym tematu je tam jidlo ... my byli na rautu skodovky a nic moc ... v te skodovce predstavovali novy auto ... -
Re: Re: martička
ty se mas :-) a muzu se jenom zeptat co je to reatu? asi jsem bylba ale budu chytrejsi :-) -
Re: martička
A jak ses tam dostala?? protože tam jen tak nikoho nepustí ... -
martiča
teda můj táta se s ní fotil..