-
Re: Falesna Marta Jandova!!!
moooc vam dekujeme ze ste to konecne rozsekla!! je to opravdu nehezke kdyz se za vas nekdo vydava!! preji vam i vsem ostatnim hezky vecer a krasne sny!! *4* -
Re: Re: Re: Re: Falesna Marta Jandova!!!
přesně tak...... -
Re: Re: Re: Falesna Marta Jandova!!!
Juchůůů, konečně ty haj...vé odsud zmizí *3* -
Re: Re: Falesna Marta Jandova!!!
Marti, som rada, že sa to dá do poriadku , a holčina by sa mnela omluvit všem, je to nehoráznost, vydávať se za nekoho jineho ! -
Re: Falesna Marta Jandova!!!
*4* -
Falesna Marta Jandova!!!
Ahoj ...., nevim jak se jmenujes.
Chtela jsem jen rict, ze diky mym fanouskum, jsem zjistila, ze se za me vydavas. Uz jsem v kontaktu s reditelem techto stranek, ktery proti Tobe/Vam bude cinit nejake kroky.
Nechci nikoho odsuzovat, kdo takoveto blbosti dela, ale odpovidat lidem mym jmenem...!!!! to je opravdu docela velka troufalost a vubec se mi to nelibi. Ja bych si neco takoveho nikdy nedovolila. Je to lharstvi ve velkem.
Takze Te prosim, aby si se vsem lidem na techto strankach omluvila, protoze si je vodila za nos, a potom tento profil vymazala.
Zdravim z Berlina,
Marta Jandova, ta z DIE HAPPY a ze SUPERSTAR -
asi to neni marta
předchvíli sem se dívala na lide na profil martys.jandis, a myslim že to doopravdy neni ona ... -
Re: Re: Re: Re: Re: děkuju
ráda bych věřila že je to ona, ale myslim že ne... *9* -
Re: děkuju
Mám pocti, že tohle opravdu nepsala ona, ale tak můžete holky vyzkoušet ten její mail a uvidíte.. Ale podle mě by ho tady takhle nezveřejňovala. -
Re: Re: Re: Re: děkuju
holky,nebuďte naivní. To fakt není ona -
Re: Re: Re: děkuju
já bych tomu strašně ráda věřila, ale nevim... -
Re: Re: děkuju
Ja tea nwm ae já ji věřím ... *3* -
jej pani jandova nam sem napsala! tak to je supeeeeeerrrrrr moc radi vas tady zase uvidime!!! *14* *14* jste moooc fajn uzivejte sveho uza zivaota lidi kolem sebe!! -
to už tu jednou bylo...*13*
marta nestíha odepisovat na dúležitejší maily, než tyto, takže neverím tomu, že to psala ona... -
děkuju
Ahoj,moc vám děkuju za skvělý příspěvky mám z toho velkou radost,kdybyste se mě chtěly na něco zeptat,tak mi napiště e-mail na martys.jandis@seznam.cz,nebo napište tady do příspěvku velmi ráda vám odpovím s láskou Marta Jandová =) *3* -
Vendula
Ahoj Marti, je mi 9 a moc ráda se dívám na Československou superstar a doufám že nevipadne :Domča a nebo Miro,oboum móc fandim *13* -
M&M
Je tady krome me nekdo, kdo ma rad Marticku i Meryl Streep? *7* -
Re: video na streamku
hm na to se jukam seklo se mi to v pulce :-( a je to suer ale ten nadpis :-( je hroznej a ten porodce nemecky superstar je debil i kdyz ho ani neznam -
Re: klodyka
jj souhlasim :-(
me sere kdyz jdu do trafiky a tam Marta na hlavní strance bulvaru :-( ale nekupuju si to cetla jsem jenom to s mrazem - u bebicky na zachode me zajimalo co vymyslely za kravovinu -
Re: Re: Re: video na streamku
tj, ale jako ten nadpis-už si ho přesně nepamatuju ale jak tam napsali :habera je naladovy k****, tvl to bylo jen kakabus, bože, to jsou blbci *1*