Přejít na výpis diskuzí

Marta Jandová

OSOBNOST 21.11.2007 
804 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • didlousek

Re: Re: video na streamku

On je každej rozhovor s Martičkou super ... *3*
  • e.b.p.m

Re: video na streamku

jo fakt se na to koukněte je to dobrej rozhovor *4* *3* *1*
  • klodyka

video na streamku

kuknite si krásny rozhovor na streamku http://www.stream.cz/video/399283-jandova-natrela-haberu-je-to-naladovy-k/0
  • katjenka66

Re: Re: klodyka

hmmm to taky... jeden článek se jmenuje ,,Nenávist mezi Jndovou a Haberou" (nebo tak nějak) a hned další se jmenuje ,,Jandová jede po Haberovi"... a neni to fakt jedno... a podle mě je to stejně jenom kec... oboje... a vůbec mě je to jedno já mam Martičku ráda a nějaká novinářská špína nezmění můj názor!!! *13*
  • klodyka

Re: klodyka

*3* mne tak ani nešlo o ten pláč, ale spíš, že řešej stupidiny jako, že dala pusu haberovi a už je z toho afera jako brno, to mužu taky psát do novin i já, nechápu *7* , naco ty lidi tolik studuji novinárčinu, když pak píšou takoví blbiny a hnus, a morálny kódex im nič nehovorí.*13* Nato si asi nezvyknu nikdy ! *9*
  • katjenka66

Re: Re: Re: klodyka

přesně, každej někdy pláče, a to, že na ní to prijde zrovna když je v televizi... no a co... já se jí vůbec nedivim, protože tam musí bejt ta atmosféra fakt nabitá...
  • e.b.p.m

Re: Re: klodyka

naopak mě příde štrašně přirozená když se rozpláče *3*
  • katjenka66

Re: klodyka

jj máš naprostou pravdu... co je jim do jejího soukromí... no a co, že se rozpláče... je to přece taky jenom člověk ne?! *5* *16* *5* *16*
  • klodyka

klodyka

Je mi zle z celého hnusného bulváru *10* , už si nemužu poradne koupit ani žádny noviny *9* , abych se tam nedočetla nejaký stupidný kraviny o Marte*8* , fakt mne to sere *16*, tyhle lide by mneli psát scifi a ne do novin.*13*
  • japonsko

Re: je krasne fajn

Ano, je moc citlivá, ikdyž navenek si hodně lidí myslí, že je drsná rockérka, ale ve své podstatě je moc citlivá, upřímná a vše myslí vážně a řídí se srdíčkem. To se mi na ní moc líbí. *14*
  • je krasne fajn

páči sa mi,aká v skutočnosti je citlivá,je to asi jej srdcom a nie tým,že má otca slávneho,fandím jej *3* *5*
  • katjenka66

Re: Re: Re: Re: ===

ja sem taky brecela, protoze ja nemuzu videt brecet kohokoli koho mam rada... To me fakt nici
  • charmedka-jana

Re: Re: Re: ===

já taky... a brecela tam i Adela..a Dara trochu taky.... mno a jeste ke vsemu ja mu fandila :-(
  • charmedka-jana

Re: Superstar

jj mocky ji to sluselo :-D
  • e.b.p.m

Re: Re: ===

já taky.... *9*
  • didlousek

Re: ===

Když sem viděla Maričku brečet tak sem taky začala ...
  • klodyka

Re: ===

to asi se všema tady i tam *9*
  • ===

No...tak dneska teda nemám slov.
    Jan Bendig teda Martou pěkně zamával.
  • japonsko

Superstar

Dnes byla Martička moc krásná - hlavně jak měla na hlavě ty růžky jako čertík.:-)) Je opravdu rozkošná. *14*
  • japonsko

Re: Re: koncert

Ano ano, ten koncert Die Happy bude 16.4. v Praze, to mám od Marty potvrzené.:-))) Už se moc těším, protože jsem jí naživo s kapelou ještě neslyšela zpívat, pouze v muzikálu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit