-
Shaly,vivi
Ahojky, nejde nám to teďka přidat do odkazů, ale spustily jsme český stránky Marty Jandové. http://marta-jandova.wz.cz/ -
video
prostě si zadejte na myspace video
Oomhp - Traumst Du
...a uvidíte..... *8* -
video
A pokud někdo pochybuje o tom, jestli je hezká nebo není, pak doporučuji zhlédnout toto video:
tady pokud bude fungovat:
http://vids.myspace.com/ index.cfm?fuseaction=vids.individua l&videoid=16358030 -
Re: MARTA JANDOVA- PROSTE NAJ!!
ha ha no tady to samý :D -
Re: Re: Re: jako jako Marta je ale váážně..
hele já nevím proč si všichni myslí že jsem Marta Jandová ... *9*
No ještě jednou k Martině inteligenci:
Četli jste aspoň jednou její texty písniček ? (kdo neumí anglicky, má smůlu)
Četli jste její rozhovory?
Nebo jste s ní snad dokonce mluvili ?
TADY BUDE TICHO. PROSTĚ JE TO VELMI INTELIGNETNÍ ŽENA A JE MI ÚPLNĚ FUK JESTLI JI ZNÁTE Z DIE HAPPY NEBO ZE SUPERSTAR.
já ji znám už 5 let, btw. -
Re: Re: jako jako Marta je ale váážně..
pokud nejsi pouze jenom nějaká pseudo náhražka za Martičku, tak opravdu blbá nejsi...do 35-ti let si blbá nebyla a teď tě začnou propírat a dělat z tebe blbku *7* když se najednou objevíš v telce *8* -
Re: Re: Re: koukněte se
s tím nesouhlasím....s Martičkou made in suprstar je také pjdel, ale má to určité dekorum *5* -
MARTA JANDOVA- PROSTE NAJ!!
som zo slovenska...ako sa mala zacat superstar velmi som sa tesila.. vtedy som este nevedela kto je marta jandová a die happy...na prvom parzskom kastingu ma uchvátila bol auplne pecková nemala chybu potom som sa dozvedela ze ma skupinu pozrela som si pesničky a uplne ma to chytilo teras by som na matru nedala dopustit a ten jeden den v superstar uplna nuda...uz som len čakala kedy pride!!! le najlepšia m auzasny hlas ... ak si toto ras marta prečíta tak nech mi prosím napíše... som tvoja naj faninka lubim papa *14* -
Re: Re: PRO VŠECHNY BLBY!!!!!!!!!
Presne! a ked si toto budes martuška čítať prosím mohla by si si mi napíísat asi odpadnem ek hééj alee mohla by si papa kubim kiss -
Re: Re: Re: koukněte se
no ok ok mate pravdu niekedy trosku prestrelí... ale to ked povie ze ma kramy alebo ze chce mat sex zo zenou tak a co boze?? je to jej vec... a iank je super v superstar to ozivíí a je z nich šeckych naj!!! v dlhej ceste sa mi strasne lubila ta sobová čelenkaa.!!!! jééj krasna *4* *4* *4* -
Re: Re: ????
No a co ze to povedala mne to nevadíí je uplne bezva... a nje vulgarnaa lubim kiss... chodi sem.. chcela by som aby si to tu čítala !! Kiss *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: miluju the
*14* *14* *14* ano je naas moc.. co ta mame hrozne radii... die happy miljem !! a martu tiez v superstar je najlepšia..!!! uplne.. a vobec neni vulgarna len si povie svoj nazor a to kazdy nedokaze !!!! luubim kiss *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: miluju the
ahoj matuš si uplne bezva si naj zo superstar!!! milujem ta *14* *14* *14* *14* -
Re: marta
jj taky mám ten pocit ... *4* -
Re: Re: jako jako Marta je ale váážně..
gagafame:Martičko pokud si to ty napiš mi na:Brozikovaaa@seznam.cz *4* -
marta
její táta že je stokrát lepší???, tak to fakt neni její táta je dobrej ale Marta je mnohem lepší *10* -
Re: jako jako Marta je ale váážně..
blbá ?
a víš tohle: umí anglicky, německy, španělsky, rusky a francouzsky.
A PAK ŽE JE BLBÁ ????
*8* -
jako jako Marta je ale váážně..
...jako..pardon..moment překvapení uppa ale uppa blbáááááááááááááááá ááááá!!!!!!Ostatně má být po kom! Ne vážně její fotr je stokrát lepší než ona!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *15* *1* *15* *1* -
Re: ?
samozřejmě že je na myspace...
www.myspace.com/marta jandova *14* -
?
marta je na myspace??
http://www.myspace.com /die4meagain
p.s.: jako v superstar je uplne jako hůůůstááá *15* *15* *15*