Přejít na výpis diskuzí

Marta Jandová

OSOBNOST 21.11.2007 
807 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley11cyrus

g

je suprová
  • boženka

ahoj Marto *3*
  • didlousek

Re: ????

jj že prej menstruuje a tak se ji líbí každej ... to byla její odpověd když se Habera zeptal že jí v ten den haraší ... *4*
  • ????

A Marta někdy řekla,že má menzes jo? LOL *7* *3*
  • didlousek

Re: Re: koukněte se

Jezis vy naděláte ... komu se chce brečet je obyčejná barbie ... at je bože jaká je ... navíc podle mě nejhorší nyhodili takže by se asi měla zmirnit ... *3* a neříkejte mi že nikdo tu neřekne sprosty slovo ... *13*
  • Re: koukněte se

Poslouchám rockovou hudbu, tak je mi muzika, kterou dělá Marta, velmi blízká a líbí se mi. Tento příspěvek sem píši, protože do doby než začala porotcovat a hlavně soudcovat v superstar sem si jí vážila jako člověka, ale bohužel od té doby co je v superstar se mi z ní chce brečet. Nutno podotknout, že i z pana Habery. To co tam předvádí je jen nechutná urážející show, podle které si myslím, že to jaký má hlas, bohužel nesouvisí s tím, co má v hlavě. Sama jsem rockerka, ale to co říká ona v tv je i na mě velmi silný kalibr, takže na ní teď nepohlížím jinak než jako na ubožáka, který by se měl raději držel mikrofonu a zpívat a nevypouštět z pusy ty arogantní a namyšlené urážky. Propo, také není zrovna modelkovsky vyhublá žena, tak ty urážky od ní fakt nesedí a není to takový machr, aby mohla ostatní soudit s takovou vervou s jakou to nedělal ani profesor Klezla.
    Rocku zdar a jestli to Marto čteš, buď zase normální tak jako předtím, než se z tebe stalo to co jsi teď
  • e.b.p.m

koukněte se

čauky, koukněte na www.bestmusicgroups.blog.cz je tam toho o Die Happy celkem dost *1*
  • ja se zamiloval..

ahoj Marta *4* potrebujem ti napisat,ze si pre mna kuzelne krasna zena.., tvoje oci,tvoj usmev, tvoj hlas ... kraasa. asi sa spolu bohuzial nikdy nestretneme:{ aj ked by som velmi rad.urcite by stalo za to vzajomne sa spoznat{ neolutovala by si}..dufam,ze aspon tento prispevok preciitas. ak odpises na moj mail,.budem stastny *14* nech sa ti dari.. :}
  • smiley13

Re: PRO VŠECHNY BLBY!!!!!!!!!

Super by byla kdyby každýho v tý superstar neponižovala!!!! Fakt sorry. Já jí nechci urážet já jenom říkám, že by se nemusela každýmu kdo neumí zpívat jako ona posmívat!!!! Jinak je fajn. *4* *4* Mimochodem já socka asi nejsem když dělám modeling jinak dobrý!! papáá *4* *4*
  • smiley13

Re: Re: Jandová

Nezáviď debile!!!! Aspoň nejsem prdlá jako ty!!!!! Einstaine. *4*
  • Re: PRO VŠECHNY BLBY!!!!!!!!!

joo přesně jako nechte jí žít je taky je člověk do prdele ne...je supeeer:)
  • smiley13

Re: Martička

Ty máš zrovna co říkat didlousek pěkně přaštěný jméno né????? Poslouchat Martu Jandovou je asi jako poslouchat Karla Gotta je mitě líto. Fakt s tímhle vkusem patříš do domova důchodců!!!!!! *3*
  • didlousek

Re: Re: Martička

ani ne *1*
  • Re: Martička

Ty didlousku, nejsi Ty nějaká ujetina??????
  • Re: jandová

správně Jandovi....
  • didlousek

Re: Re: PRO VŠECHNY BLBY!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=2LYD 4F_-ThY&feature=related , http://www.youtube.com/watch?v=19ZY 4NHDbnk&feature=fvw
  • Re: PRO VŠECHNY BLBY!!!!!!!!!

přesně ! *10*
  • didlousek

PRO VŠECHNY BLBY!!!!!!!!!

NĚCO VÁM TED VŠEM CO NA MARTU NADÁVÁTE ŘEKNU: AKORÁT JÍ ZÁVIDÍTE ŽE JE ASPON NĚKDE SLAVNÁ A VY STE NULY ... TAK SE SKLIDNĚTE VY SOCKY ZASRANY ... VAS SI TAKY NIKDO NEVŠÍMÁ TAK JI TAKY NECHTE NA POKOJI ... JE TU NĚKDO KDO TO NECHÁPE *7*
  • didlousek

Re: jandová

přesně tak ... *14*
  • e.b.p.m

jandová

Marta má suprovej hlas, tady u nás je možná známá díky Jandovy, ale v Německu nějakýho Jandu neznaj tam znaj jenom jí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit