-
Re: Jandová
Ja si myslim že kdyby byla tak špatná tak jí tu roli nedali( noma lisa )... njn každej ví že závist je svina že?? *15* *15* mimochodem smiley13 chtěla bych vidět jak bys to tea zahrala ty ... já s Martičkou plně souhlasím ... navíc kdyby tam nebyla byla by nuda ... když už tak se na ni nedívej když je to tak strašny a hlavně se neozívej *15* nikdo na tebe není zvědavej tak zalez j
A až tě zas napadne ta haha ironie nech si to pro sebe ... *4* myslím že to bude pro všechny tady lepší ... -
Re: zajímalo by mě
Hele v dnešní době....texty má prej upřímný i britney :-) -
prej zpívat po tatínkovi =D =D
Tak to by asi zpívala mužkým hlasem, že ????? *7* -
Hm, tak tohle celý svědčí o tvé inteligenci. A jo, vždyť ty žádnou nemáš, sorry, je mi tě docela líto -
Jandová
Je to píča každého by na té superstár akorát urážela a pomlouvala!!!!! *16* *16* Už ani neví jak na sebe upoutat pozornost a proto každému musí říct že má právě menzes!!!! *3* No to je ale ponižování!!!!!!!!! *1* *1* No jo co víc dodat každej nezdědil umění zpívat po tatínkovi!!!!! *1* *1* *1* *1* A navíc byla jsem na Moně Lise!!!!! NIC MOC!!!!= HLAVNÍ ROLE MARTA JANDOVÁ!!!!!!! *5* *9* *16* *1* *1* -
Martička
Od té doby co je Martička v superstar ( což se supr) nic nihyho me nebavi ... a jeji pisničky no co dodat lepší neznám ... poslouchám je celej den.. *3* -
Re: MJ
To není pocit ae pravda ... -
Re: nwm
To neni pravda tos asi neslysel ani jednu pisničku. Je upa supr ... jak se tomu říká?? závist že?? *15* -
Re: nwm
No a tebe štve, že ho nemáš, viď? -
nwm
jde o ni slyšet jenom protože ma slavnýho tatíka -
Re: ???
no a taky proto ona ve svych letech nevypada jak ostatni v jejim veku (nic ve zlym ona je mlada) ... a proto ty bys vypadala jak stara baba (nic ve zlym ) *3* -
Re: Re: Re: Mj
aspon není nuda ... -
zajímalo by mě
zajímalo by mě jestli jsou texty Die Happy pravdivé např:
Coming home
Got the world in my pocket
I´ll never let it go
I´m coming home
To the place where I started
Why didi it take so long
bylo by dobré kdyby ano,Česko by konečné mohlo mít velmi dobrou rockovou zpěvačku.. -
Re: ???
Aspon to tam oživí bez ní je tam jaksi nuda ( at je jako je ) -
MArtička
martička je upe super driv sem ji moc neznal ale ted co je v tý ČSS sem si ji zamiloval je nadherna, ma krasnej usmev hezky se obleka proste je uzasna mam ji rad *5* -
ahojky
marta je fakt supr -
Re: :D
*3* -
:D
tato poslední fotka se mi moc líbí..:D je taková fešná:D
http://foto.osobnosti. cz/marta-jandova-385232 -
marta :-)
*1* marta je fakticky suprová zpěvačka v superstar je nejlepší:-):-):-) *1* *1* -
Re: The Best
Jupíííí, za chvíli nám to zase začne. Už se nemůžu dočkat *15*