-
Re: Marta
přesně *3* -
Marta
Marta je uplně hustá, v seperstar je skvělá a má hustý písničky *5* *3* -
Re: ...
no jo...ale prostě postupují jenom ti nejlepší...já sem ráda že tam nechali Bena, Thomase, Jana a Moniku..xD -
Re: Re: Re: miluju the
jj...Marta...taje úžastná...xD *14* *14* *14* -
Re: Re: Martička
Hold každej má jinej vkus ... me by se zas nelíbil tvůj vkus a styl ... taky neříkám že se mi líbí všechny ... *3* navíc do domova důchodců mám daleko... tak klídek ... -
luky
nejen ona, ale i Habera by se mohli krotit s tim co rikaj ! *3* -
Re: Re: koukněte se
no...každopádně je naprostá pravda, že ta Marta, která je v superstar- to není opravdová Marta Jandová.
Pravá Marta Jandová je zcela jiná. Je s ní neskutečná prdel a je nesmírně talentovaná. -
Re: Re: martička
sem ne, ale na MySpace jo :D -
Re: martička
Nevíte jestli sem někdy Martička chodí?? *7* -
Re: Re: miluju the
Je upa boží ... nenahraditelná ... její písničky žeru ... *3* -
Re: miluju the
A je nás strašně mooooooooooc !! *3* -
miluju the
*14* *14* *14* *14* *14* *14* -
martičce
mááááááááááááám těěěěěěěěěě mocííííííííííííík rrráááááááddaaaaaaaa *14* -
martička
merta je super kočička je hezka no proste je krásna atd.........
neumim to všechno napsat
marti napiš mi na meil srdicko-jessi@seznam.cz mucíkk *4* *4* *4* *4* -
kráska
Prostě nádherná kočka *14* -
Asi
Asi to tak mělo být.Je ale fajn že nevyřadila mého favorita mulata ten je božskej.I určitě Martičce se líbí dívala se na něj vážně hezky.Také máte stejný názor?
*3* *4* děkuji Martičko -
Asi
Asi to tak mělo být.Je ale fajn že nyvyřadila mého favorita mulata ten je božskej.I určitě Martičce se líbí dívala se na něj vážně hezky.Také máte stejný názor? *3* *4* -
...
možná že sem martu měla ráda, do včerejška potom co vyhodila lujzu... vážně nechápu... *9* -
Je super
Je super a i hezká příjemná atraktivní.Simona *4* -
Re: Re: její mamka
to jsem se někde dočetla, ale nevíte jak se jmenovala? mamku hrozně zajímá komu je podobná (Jandovi asi ne)