-
Re: Re: Modré z neba
Ripel ja te potkat tak ti taky flusnu do xichtu... ne proto ze nemas rada Martu ( to je tvoje vec) ae proto ze ses takova p... -
Re: Re: 13. komnata
včera se mi to seklo u konce- dneska to dokoukam - ale je to desne smutny - chudak -
Re: Re: Modré z neba
misolee - nemas odkaz?
ripel:no a co? -
Re: 13. komnata
Marta tam byla fakt super, akorát to bylo dost smutný. Vy co ste to naviděli jukněte na fan-diehappy.blog.cz -
13. komnata
tak co dívali jste se dneska? na 13. komnatu... super! marta je prostě super ;) *3* -
Re: Modré z neba
Píča moc přehnaná, na facky. Bydlím vedle v baráku a když jdu proti ní ani nepozdraví. Fkat flusnou do xichtu mrdce *16* -
Modré z neba
Nejlepší jak byla v tom Modré z neba-taky bych to chtěla zažíííííít *14* *14* -
Re: diskuze
co chces roztahovat * *5* -
Re: Re: Re: Re: diskuze
Tome to byl překlep - to se muže stat každýmu a Evčo - souhlasím - mě se děsně moc stýská po superstar -
Re: Re: Re: diskuze
A co je to ta porodkyně??? Ona Marta někde rodila či co? -
Re: Re: Re: diskuze
Já taky doufám. Jako porotkyně se mi hrooozně líbila. Byla vtipná a veselá. Jestli bude další superstar tak bych ji tam taky ráda viděla. *3* -
Re: Re: diskuze
souhla - doufám že Marta bude porodkyni i v dalším československym superstar (jestli bude) -
Re: bulvar
Jejího táty ne? =) -
Re: diskuze
Joo, máš pravdu už sem nějakou dobu nikdo nechodí, což je škoda *9* -
diskuze
tvl tady ta diskuze nejak zamrzla nechce mi pomoct, k tomu aby roztála? -
Re: Re: i love...
tak to jsem ráda ♥ -
Re: i love...
Jo, tak to nejseš sama *14* *14* *14* -
i love...
já už to nemužu vydržet - musim to sem naspsat strašně miluju Die Happy a i Martu (jako zpěvačku) -
Re: Die Happy
Jasně! Všichni kdo tady jste a líbí se vám Die Happy (myslím že je nás tady dost *4* ) tak se do fanklubu určo přidejte! -
Re: dekuji
ahojík Marti, vím že toho máš hodně, ale stejně by jsem tě chtěla poprosit jestli by sis udělala někdy čas na tvoje fanynky!!! že bychom se třeba v Praze někde sešli!!! moc by nám to udělalo radost ne jenom mě ale i nekterým dalším lidem kdo tě má moc rád jako já !!
Prosím přemyjšlej o tom, byly by jsme moc a moc rádi za kladnou odpověd :-)))
a prosím o odpověd co si ty o tom myslím!!!
Děkuji za odpověd:-))) s pozdravem Kaťa *3*