-
Re: anno 2009
me se to libilo ale ja nevim proste mi to nak nesedlo *10* -
Re: Re: anno 2009
s tim koncem s tebou souhlasim, mediim muze byt jedno co maji v soukromem zivote, ti si taky neco probarvi at je to zajimavejsi a at si lidi kupuji noviny atd.....na vsechny maji clanky, ale na sebe neprasknou nic *9* -
Veeeelmi kráááásne to bolo odspievané*4* , úžasné sa ich hlasy k sebe hodili:-)
...akurát sa mi nepáčil ich vizuálny prejav, prišlo mi to také kostrbaté a ten pád na konci bol myslím úplne zbytočný *3*
Hlavne som šťastná, že sa teraz rieši v médiach toto a nie jej súkromný život :-) -
Re: Re: anno 2009
já ještě připíšu svuj názor:
mno podle mě: zpívaly nadherně, ten pád cekem vtipnej, ale mě se moc nelíbilo jak se Marta hýbala(k tem večerním šatum se to nelíbilo) ale na druhou stranu Chodur zase pumpoval :-D -
no , zpivaly pekne a sluselo jim to spolu, ahlavne byl dobry ten pad.... -
Re: Re: MP3 k Marte Jandove
jééé to by si byla moc hodna, -
Zpívalï moc hezky a ten pád byl celkem vtipnej. *1* -
anno 2009
ahojík co si mylíte o vystoupení Marty a Jandový a Mira Šmajdy v anno 2009? -
Re: MP3 k Marte Jandove
Ahoj! Je to divný že je nikde nemůžeš najít. Já jsem je našla v pohodě. Ale zkusím sem něco dát *4* -
MP3 k Marte Jandove
nechce dat nekdo k martičce jandove pisnicky MP3?prave shanim jeji songy ale nikde je nemuzu najit. Prosííím -
Re: Re: ?
je blbe ze MY SPACE neni cesky, -
Re: Falesna Marta Jandova!!!
tohle je opravdu Marticka?? jsem rada ze se to bude resit, asi to te holcicne delalo radost kdyz se nepravem vydavala za Martu Jandovou. -
Re: koukněte
jde videt ze Marticka je strasne uprimna, to se mi na ni libi nejvic, videjko se mi strasne libi *4* -
Re: Re: Re: ahoj!
Jasan. Marta je moc sympatidká a milá, myslím že si zaslouží někoho pořádnýho *3* -
Re: dekuji
chtela jsem se zeptat,nikde se mi nedari stahnout Vase pisnicky od vasi skupiny, ale hlavne ze vsecho nejvic bych chtela pisnicku DOTYKY SLAVY , zpivate tam uzasne, ale nikde se nadari stahnout *9* -
Re: Re: ahoj!
souhlas s klodykou, já to neřešim, ale přeju ho víc jí než Mahuleně -
Re: ahoj!
nič, je to ich súkromná vec a netreba to hlavne nikde verejne riešiť !!! -
ahoj!
Co si myslíte o Martě a Viktorovi? -
Re: Re: Re: sourozenci
nz :) -
Re: Re: sourozenci
jj díky moc :-)