Přejít na výpis diskuzí

Marta Kubišová

OSOBNOST 16.10.2010 
140 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marta Kubišová má

nejkrásnější hlas v ČR *4*
  • soliter

Martička

Martičku Kubišovou jsem poprvé slyšela když mi bylo 10 let,strýček sbíral desky a ve své nemalé sbírce měl i SP desky Martičky.Nejvíce jsem milovala písničku Dejte mi kousek louky.Nemohla jsem tenkrát svým dětským rozumem pochopit proč tak skvělá zpěvačka přestala zpívat.Maminka mi dosti vyhýbavě řekla,že se nemám moc vyptávat a mé nadšení z Martiných písniček sledovala s obavami.Byla taková divná doba kdy nebylo přáno dobrým zpěvákům.Ted' už vím co Martička všechno zkusila.Myslím,že je vzácný člověk.Mám její DVD Příběh.Miluji recitál Proudy lásku odnesou.Byla v té době na vrcholu kariéry a opravdu nádherná ženská.Musela mít odvahu za cenu cti dát všanc tak skvěle rozjetou karieru.Za to před ní smekám.Myslím,že by Helenku Vondráčkovou časem smetla kdyby mohla zpíva tenkrát dál.Další takovou skvělou zpěvačkou,kterou jsem objevila ve strýčkově sbírce byla Yvonne Přenosilová.I když ta odešla do ciziny a měla to oproti paní Martě myslím o trochu lehčí.Paní Martičce přeji jen to nejlepší,hlavně jen upřímné přátelé,kterých je v této době opravdu velice poskromnu. *4*
  • Krásné léto Marto

Marta je vzácný a krásný člověk *4*
  • blahopřání k narozeninám

Milá paní Marto, k Vašim dnešním "půlkulatým" narozeninám Vám přeju hodně zdraví, štěstí, pohody, lásky, pěknou oslavu a ještě hodně příjemně prožitých let. Moc Vám fandím a přeju Vám hodně elánu ve Vaší práci. *4* *14* *3*
  • monna1981

Jste nejlepší!

Marta je nejkrásnější bytost, jakou jsem dosud poznala
    • no tak ty musiš byt strašně šeredná ...monna *12* *12* *12*
    • Re: Jste nejlepší!

Souhlasím i lidsky je nádherná *4*
  • Vítězství

Marto GRATULACE !!!!!!! HV dostala co si zaslouží ještě Vám měla zaplatit bolestné.
  • Hvězda !!!

Videa jsou super díky byla v té době bezkonkurenčně nejkrásnější a nej zpěvačka a zaslouženě několikanásobná slavice *14* *3* *14*
  • Gratulace

Dobrý den paní Marto. Jsem jako vy z Budějc-jak říkáme my budějčáci. Je škoda, že to došlo tak daleko ale myslím si, že je to spíš práce manžela HV. Je moc dobře, že jste vyhrála i když to asi moc nepotěší.
    Ztráta dobrých přátel pro peníze, i tak to v životě chodí. Hlavně zdraví a pohodu do dalšího života.
  • pozdrav

Přeji jen to nejlepší "naší" paní zpěvačce.
    I dnes, v úplně obyčejný den.Za to,že vždy pro mne její zpěv vyvolává pohlazení po duši.Hodně zdraví,štěstí a pohody.jana *13*
  • Naše nejlepší zpěvačka

má krásný sametový hlas a je to čistá duše *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit