Přejít na výpis diskuzí

Martin Chodúr

OSOBNOST 6.10.2009 
869 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GFV

STAR 10
    9060613
  • Re: Re: Re: Superstar Martin

No hezky my se taky schodnem *1* *3* ,ale jak říkáš asi vyjímka nu *15*
  • hellraiser

Re: Re: Superstar Martin

Vyjimecne s tebou souhlasim. *4* Je to tak, kdyby zpivat neumel nebyl by v superfinale, zpivat umeji pochopitelne oba, akorat kazdy ma jiny styl. *3*
  • Tereza

Re: Superstar Martin

Je nesmysl říkat že jeden zpívat umí a druhej ne,když se oba dostali až tak daleko,kdyby Miro nezazpíval ani notu tak tam neni nemyslíš *3* *15* *15*
  • Re: Superstar Martin

jasně musí,ale musíme ho podporovat! :-) posílejme hlásky!!! *4*
  • soliter

Superstar Martin

Martin to musí vyhrát,protoře narozdíl od Šmajdy umí zpívat.Lidi co máte uši,musí vyhrát MARTÍNEK!!!!!!!!!!!!!!!! *3*
  • lucka.ptackova

Re: Re: ŠŠMMAAJJDDAA ZZAATTIIMM VVYYHHRRÁÁVVÁÁ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

mno tak jko já tomu taky moc nevěřimm...ale co kdyby žj :DD
  • Martínek

Posílejme hlásky! !!!!!!!!!!!
    STAR 10
    9060613
    !!!!!!!!!
    !!!!!!!!!
    Dokud můžeme!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: ŠŠMMAAJJDDAA ZZAATTIIMM VVYYHHRRÁÁVVÁÁ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

*9* *9* posílejte hlásky...ikdyž těm Truemazation nebo jak to je moc nevěřim..ale i tak =( Miro sice docela umí zpívat,ale na Martina nemá =o( no tak lidičky *9*
  • lucka.ptackova

ŠŠMMAAJJDDAA ZZAATTIIMM VVYYHHRRÁÁVVÁÁ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

!!! http://www.youtube.com/watch?v=IN_L lJz0hvY !!!
    To nééní možnýý
    VOLTE MARTINA CHODÚRA! SMS na 906 06 13 ve tvaru STAR 10 *16* *10* *16* *10* *16*
  • blog

Pokud máte zájem, přidejte se mezi pravidelné čtenáře blogu o Martinovi: http://chodur.blogspot.com/2009/12/ pravidelni-ctenari.html Díky *4*
  • 22kristyl

věříme ti

Martínku nedej se :-)) Bojuj,máš na to!!!!!! Podporu máš velikooouu!:-)
  • hellraiser

Re: trpááák

Nudis... *9*
  • majda1997

Tobě se líbí hip-hop atd. a jemu se líbí někdo jinej. Ty by jsi vylezla na pódium a zazpívala před 3 000 000 lidma? A že má chyby ? Každej děláme chyby. Ani ty nejseš bezchybná. *13*
  • Re: trpááák

Nás vůbec nezajímá,co se ti líbí nebo ne.Svůj názor jsi sem už napsala,máš důvod proč se opakovat? Chceš být zajímavá? *1* Pro většinu si tu spíš ubohá. Jo holka,aby jsi se nedivila.I mladý holky můžou mít rozum a nesoudit podle vzhledu (což ty nejsi!) .Akorát tady všem ukazuješ jak jsi blbá.My a zaostalí? Nejdřív se koukni na sebe,jo? Jen se koukni a uvidíš tu ubožačku,která soudí,když nezná.Klidně mi dej pětku,nebo odepiš dalším stupidním vzkazem,ty nádhero! Jsi k smíchu
  • stankova.lidka

já nechápu proč sem pořád píšeš, neboj nám jednou tvůj příspěvěk stačil, a když se ti nelíbí tak sem nelez a je to____a s Deniskem sis to u mě total po*rala, tos neměla vůbec psát, nechápu co na Denisovi každej má takovej tuctovej fotbalista a kdyby Denis nebyl nudnej tak jak to že není ve finále?
  • trpááák

joj...nikdo řekl at dem na profil evi a vaška.....to nemusíme chodúr zpívá uplně stejně....ještě nudněji xDD
    pak že akorát žárlíme a že zesměšnujem ty co maj talent.....kciii.....já nemám co závidět....třeba Honzíče...denisek...monča...miro ..atd....maj taky telent a vůbec je nezesměšnuju ptž nejsou nudný jako chodúr....jo a něco z chybama.....každej má chyby...a i když je na chodúrovi někteří nevidíte tak on je má taky...a my je vidíme no..prostě se nám nelíbí jaho styl zpěvu...nejsme totiž zastaralý jako on...vážná hudba xDD....no ježiš...já sem spíš na hip-hop (kontrafakt,tafrob,h16,jak3m..atd.. .a nebo pussycat dolls,byoncé,avril...)no a on takhle prostě nezpívá tak prostě se mi to nelíbí....mě se líbí třeba od mira...honzíka atd...a vám (zaostalým)ne nu to je vaše věc
  • Re: TOP 5

1. Paparazzi 2. Crazy 3. Feeling Good 4. Everybody Hurts 5. Rozeznávám

A teď mě napadají ještě další a další ... *4*
  • Sázka

Vsadil jsem na chodůra 90 000, pokud vyhraje tak budu mít 134 000, a jestli prohraje, tak mne ....
  • Tereza

Re: Re: Re: Re: Re: Superstar

Hahaha ty seš tak vtipnej *15* *16* ..njn všude byl,všechno viděl,všechno slyšel,všechno a všichny nejlíp zná,prostě "pan dokonalej" jako Chodúr *15* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit