Přejít na výpis diskuzí

Martin Chodúr

OSOBNOST 6.10.2009 
869 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jjjj.

Chodúr jaj.....
    nejlepšííííí
  • Re: TOP 5

1. Feeling Good,2.Hallelujah,
    3. Paparazzi,4. Rozeznávám, 5. Crazy
  • hellraiser

Re: Re: Re: Re: Re: Superstar

Hezky ses popsala. *3* *1*
  • ddede

TVL!! to si ted asi děláte srandu co?
    Když řeknete že nudnějšího zpěváka jste neviděli,tak už do prdele pochopte že když žárlíte tak tím samozřejmě škodíte i Martinovi ale především sobě!!!
    Protože když hledáte chyby na někom jiném chyby a svoje se snažíze skrýt nikdy nemůžete ničeho dosáhnout..protože ty vaše chyby nikdy nezmizí když je neodstraníte.
    Proč když vidíte někoho s talentem tak proč se ho snažíte zničit..?¨Ničíte i sebe..
    Podle mě je lepší se inspirovat a podívat se na co tak žárlíte aby jste to mohli mít a umět taky..jinak ničeho nikdy nedosáhnete takže žárlivost stejně žádný výhody nepřináší..jenom škodí..každému!
  • žádost

ja nechapu o co tady jde.
    Martin je dobrej zpěvák a měl by vyhrát.Není to sice v pravidlech,když ŽÁRLÍTE!!!tak to už je fakt váš problém tak si tu na něj pořád nestěžujte.
    Díky *8*
  • stankova.lidka

Re: Re: Re: Re: Re: ..

ok
  • Tereza

No protože mě to vytočilo,ale vidim že nemá cenu se nad tim pozastavovat,protože je to pořád dokola,myslim si svý a tim to pro mě hasne.
  • stankova.lidka

myslím Šmajdovy vlasy
  • stankova.lidka

tak ptoč ty si všímáš když někdo řekne o jeho vlasech něco špatného?
  • Tereza

Vždyt to vědí tak co se tu pořád opakovat,jak mi tu je vráženo.A když jsou tak tupí a nechopí to tak je zbytečný jim cokoliv říkat,at si každej píše můj názor to nezmění.Lepší si toho nevšímat ne.
  • stankova.lidka

tak proč jim to nenapíšeš? to mě udivuje
  • Tereza

Ne ježiš,už to tady padlo několikrát že se tam nehodnotí vzhled,ale zpěv a přesto přijde někdo další a začne stim znovu.Prostě to myslim všeobecně,aby tam nikoho nehodnotili podle toho jak vypadá!
  • stankova.lidka

At si o Martinovy píšou jak chtěji,jejich názory jim neberu! - to jsou tvoje slova, místo abys jim napsala že to o vzhledu fakt není tak to necháš být a proč? protože to není o Šmajdovi že? pak ale spravedlivá nejsi
  • Tereza

Nejsem spravedlivá????Já jen řekla at ho nesoudí podle vzhledu,to vy u Martina taky nechcete,nezáleží na tom jak kdo vypadá.
  • Tereza

Re: Re: Re: Re: Re: Superstar

Učiněnej všudybyl *15* *1* *1*
  • Tereza

Re: Ven!!

Naprosto souhlasim!Taky nechápu co je na jeho výstupu tak zábavnýho a dechberoucího,leda jak si diriguje tempo rukou:D i když neříkám že zpívá hrozně,ale nudně!!!!
  • stankova.lidka

Re: Re: Re: Re: ..

ale potom nejsi spravedlivá
  • Tereza

Re: Re: Re: ..

At si o Martinovy píšou jak chtěji,jejich názory jim neberu!
  • stankova.lidka

Re: Re: ..

no jo jak je to o Šmajdovi tak je to strašný ale že tu urážejí někteří Martinův vzhled to je dobrý, že jim něco nenapíšeš že to není o vzhledu ale o zpěvu co?
  • pusiinka5

Ven!!

už by ale mmohl sakra vypadnout...pokaždý jak zpívá se mi chce spáát,nudnějšího zpěváka neznám...to i Goťák je lepší než Martin...táááááákže..Martin vééééééén.. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit