Přejít na výpis diskuzí

Martin Chodúr

OSOBNOST 6.10.2009 
869 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: bléééé

Není jistý,že to vyhraje! Nevím proč si to všichni myslíte a furt všude píšete.Schválně aby mu jeho fanoušci už neposílali hlasy,co? Pěkně hnusný!
  • bléééé

joj....skoro všem je jasný že to stejně vyhraje....ale některým lidem je prostě nesimpatickej(třeba mě).....prostě je mkoc namyšlenej....a jak zpíval tu lady gaga...no ježiš....trapáááás....já lady gagu zbožňuju ale on to zaspíval naprostě nudně....a jak pak tam tančili ty tanečnice tak se tvářil jak kdyby mu vadili a to mu řekla i jandová....já radši fandim slovákům...ptž zpívají o dost líp než nějakej arogantní namyšlenej Chodúr...kterej zpívá furt stejně...a jak vypadla Domča...tak se jště usmíval....no tohle neni normálnííí...takže jen řeknu....do toho Miro.....fandíííím ti x)
  • Tereza

Re: Superstar

No jistě a bude nosit nosánek ještě víc nahoru!
  • Superstar

Martin opět v neděli prokázal, že je pan zpěvák. Prostě, kdo umí, tak umí.
  • nanny.18

Re: Prestante urazet Mira i Martina

Jo zdá se že jo *1*
  • ..

vyhraje on protoze je nejlepsi
  • hellraiser

Prestante urazet Mira i Martina

Koukam, ze se tady vytvorily dva tabory- jedni, co fandi Martinovi a jsou proti Mirovi, a pak ti, co to maji presne naopak- a vzajemne se akorat urazi, pripadne urazi oba zpevaky. Ano, zpevaky, protoze oba jsou opravdu zpevaci, at si o tom mysli kdo chce co chce. To, ze kazdy z nich ma jiny styl, to je taky v poradku. A navic, jak lidi rozhodnou, to se stejne zpetne uz neda zmenit...(o tom, jak mi v minulosti moji favoriti vypadli driv, nez bych chtel, bych mohl napsat knihu- a presto tady neskuhram, proste dobri jsou v te TOP3 uz vsichni, jinak by tam nebyli.
  • hellraiser

Re: 8-)

Ja bych je vubec nesrovnaval, kazdy je jinej a kazdy je original. *3*
  • Re:

to si delas srandu??? Martin ze ma lepsi hlas nez Gott. To snad neni pravda aby ste se z nej vsichni nezblaznili.
  • 22kristyl

Re: Martínek

STAR 10 9060613 *4* *14*
  • 22kristyl

Martínek

PODPOŘME MARTÍNKA!!!!!! ON SI TO ZASLOUŽÍ!!! Nevšímejte si těch tupých lidí,který mu nefandí a nadávají mu.Takový lidi jsou úplně vypatlaný a je zbytečný si jich všímat a debatovat s nima.Je mi jasný,že zase tady plno lidí napíše:"Fuuuj Chodúr bléé".TO SI NECHTE PRO SEBE!! nás to tady nezajímá.Vám by se taky nelíbilo,kdyby jsme nadávali Šmajdovi nebo jinýmu finalistovi ČSS !!!!!!!
    ------------------------------
    S TAR 10 9060613

Podpořme jedinou československou SuperStar...je to nejlepší zpěvák!

PS: Blbý,negativní poznámky si nechte pro sebe!!!!!
  • Re: Venda a Klárka

tak si to nech pro sebe
  • dancitko

NEEEJLEPSIII

ON JE UPE NEJLEPSIIII
  • Venda a Klárka

Nefandíme ti ani jedna *16* *8* *10* *5* *13*
  • Re: Re: Re: neznámí

Tady nekdo až moc veří bulváru nemyslíš?Sám Martin řikal že si to bulvár vymyslel a Martin to bude vedet nejlíp ne?Simte zalez k Miley Cyrus a di otravovat tam,smrdí tady závist.. *1* *1* *1* *1*
  • 22kristyl

Re: Posílejte Hlásky!

jojo *4* jsem ráda že je tu konečně pozitivní a pravdivý názor :)
  • nanny.18

Re: Re: LADY GAGA

Jo Šmajda má samé pohldné písničky nadržují mu Nikdy nedostal žádnou ženskou vždycky dostane rock nebo roskpop vždycky písničky které mu ladí a Dominika a Martin se maj udřít *16*
  • nanny.18

8-)

Martine jsi nejlepší lepší hlas než Gott
  • nanny.18

Posílejte Hlásky!

Lidi posílejte hlásky Martínek musí vyhrát jinak není superstar spravedlivá nesmíme nechat vyhrát tu sojku Šmajdu *1*
  • Tereza

Re: Re: Re: Re: Re: cf

Seš tak trapnej až to bolí,ty chytrýsku!Kdo si myslíš že seš že mi říkáš co mam a nemam dělat!A nejde tady o to jestli čtu nebo nečtu bulvár,ale o to že na mě působí arogantně a sama určitě nebudu!Tot vše!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit