-
cože ?
A to sis přečetl kde ?? -
Re: LADY GAGA
taky tomu neverim jsem zvedava *15* *15* *15* -
LADY GAGA
musím se smát...prej bude zpívat lady gaga paparazzi :D:D:D:D:D:D:D:D *9* -
...
Doufám , že Martin vyhraje !!!! *3* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: UPOZORNĚNÍ!!!
Tady to vážně nemá cenu!Člověk něco řekne a hned se to všechno obrací!Mějte se tu děcka a dál mrhejte kreditama *15* -
teď se mi zdá že to řešíš ty ne? jen jsem jednou napsala názor tak to nerozebírej -
Neřešíš to vidim!Že potom pořád píšeš co se hodí a nehodí do společnosti! -
já to neřeším, jen píšu můj názor jako ty! -
Prosim tě bud tak od tý dobroty a přestan tady hodnotit jeho oblečení.Kdyby to nebylo vhodný do společnosti tak ho tam asi takhle nepošlou ne.Když víš že je to o zpěvu tak neřeš co měl nebo neměl na sobě! -
vím že je to o zpěvu ale budu někde vystupovat, tak se podle toho taky oblíknu ne? -
no ježiš
joj....někdo tu říkal že se HOnzík neumí oblíkat...tam nešlo ale o oblečení ale o zpěv..pak ta madlova že ho nemáme zesměšňovat jinak ona zesměšní Honzííka...to se ti nepovede...ptž on je dokonalej xDDjo a já neříkám že musí zrovna brečet...ale aspon kdyby se smál ale on se ani nesměje -
Jasně no!Já lidem přeju taky štěstí,ale on pro mě bohužel nebo bohu dík neni žádná star.Takhle soutěž je hlavně taky o štěstí,protože třeba taková Leona Šenková měla na to aby se dostala dál a nejen ona!A když si tu posledně hodnotila oblčení co měl Bendig na sobě,tak dovol abych ti připoměla že to neni žádná přehlídla apod,jako jsi si to asi spletla! -
Re: Re: Re: Re: UPOZORNĚNÍ!!!
prosím -
Aha asi sem chodim jenom já na tu diskuzi že jsou ty pětky ode mě co!!!! -
Díky za radu,ale o žádnou sem se neprosila! -
já ti neříkám co máš dělat já jen říkám co bych na tvém místě udělala já a to je trošku rozdíl nemyslíš? *4*
nepod*lávám se z něj, jen přeju lidem úspěch -
ubohé dávat nám pětky.Neumíš něco jiného? *1* -
Re: Re: Re: UPOZORNĚNÍ!!!
a TY mi nemáš co říkat co mam nebo nemam dělat!Já vám ho neberu!Samy ste se z něj pod*lali! -
Re: Re: UPOZORNĚNÍ!!!
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Muller fandí martinovi
http://chodur-jandova.blog.cz/0912/ richard-muller-ma-jasno-superstar-v yhraje-martin