-
Superstar
Martin nás všechny objímá svým krásným hlasem a to někdy mnohem víc pohladí na duši než samotný fyzický dotek. Já myslím, že on je spíše takový introvertní typ, a takoví lidi prostě nějaké city na veřejnosti moc neprojevují. Bulvár na něj nesehnal žádnou špínu (ani se nedivím), a tak se do něj opírá tímhle způsobem. Kdyby tomu bylo naopak (se všemi se tam se slzami v očích loučil), tak si dovedu dobře představit, jak by o něm zase psali, že lítost předstírá apod. Lidi, co mu fandí, mi dají zcela jistě za pravdu, a ti co ho nemusí, těm stejně ty bulvární kecy nevymluvíme, ti by nejspíš věřili i tomu, kdyby o něm napsali, že sem spadnul z Marsu.
P.S. Myslela jsem, že v Superstar se hodnotí hlavně zpěv a ne to, kdo kolik proroní slz nebo jak dlouho koho objímal. Od toho jsou tu jiné pořady, Pošta pro tebe apod. *5* -
Chodúr
Lidí jako je Martin je málo.
Tak jak on umí zpívat,takový je člověk,kdo tomu rozumí tak to vidí okamžitě a ať v této soutěži dopadne jakkoliv nezmění to nic na tom že tam vyčnívá svým talentem a je logické že mnoho méně nadaných lidí to těžce snáší a vždycky to tak bude.
On je velká osobnost která nikomu neleze do zadku a je super.
Doufám že mu to i nadále vydrží a přeji mu hodně síly aby mohl dělat muziku kterou má rád. -
Re: Re: Re: Re: Re: M.CH. J NEJJ
*my.. -
Re: Re: Re: Re: M.CH. J NEJJ
Když martina tak moc nesnášíš,tak sem nelez.mi na tebe nejsme zvědaví!!!! *16* -
Re: Re: Re: M.CH. J NEJJ
Nach si laskavě tyhle svoje řeči pro někoho jinýho...z vysoka ti na to víš co!A nikde neni psáno že by na diskuze nemohli chodit nepříznivci těch danných osobností.Navíc tohle je jen DISKUZE s fanklubem to nemá nic společnýho,tak si to neplet! *15* -
fanclub Martina
Pre všetkých fanúšikov Martina:
http://chodur.webnode.cz/
*3* -
Re: Re: M.CH. J NEJJ
Jestli tě Martin nějak vytáčí tak nechoď na jeho pofily okay.
Nakresli si hezký obrázek ať máš ze sebe dobrý pocit a nebo si zajdi k psychologovi..protože žárlivost je jako nemoc když se neléčí je to horší a horší.
A pak máš hlavu plnou samých hnusných věcí. -
Re: M.CH. J NEJJ
Nevim co pořád máte stim že na něj někdo žárlí,zase tak vysoko se ještě nevyšplhal na to aby mu bylo co závidět..slizounek *15* *3* -
Je 4ever
On je prostě star je nejlepší Nikdo na něj nemá on je prostě good! *3* -
Re: M.CH. J NEJJ
Jandova s nim nema nic spolecneho, ta at si najde nekoho starsiho, vekove ji blizsiho *15* *15* (ale jinak souhlas) -
M.CH. J NEJJ
Lidi vůbec si nevšímejete tech piromců co tu písou špatný věci o Martinovi.. at si pisou.. koho to zajímá... My všichni dobre víme že je nejj .. ostaní jen žarlí takže pohoda.. klídek. zybtek lidi at se de posrat :D:d
MARTINE TY UŽ JSI TET NAŠE ČESKÁ SUPERSTÁT"" A BUDEŠ I ČESKOSLOVENSKÁ SUPERSTÁR""" A CO JE LEPŠÍ!!.. JANDOVÁ TĚ MOC MOC MILUJE A JEN TAK TE NEDÁ !.. DRŽ SI JÍ VY DVA TOHO SPOLU MOOC DOKÁŽETE ! *4* -
Re: rgfr
Haha prej žárlí to jo!Nemyslíš že z něj zase až moc velkýho chudáčka??? *15* žádnej svatoušek to taky nebude. -
Souhlas
S posledními dvěma příspěvky naprosto souhlasím!! *4* -
cfcf
On je nejlepší a mezi ním a ostatními soutěžícími není malý rozdíl ale hoodně velký...proto je od nich oddělený protože oni ho mezi sebe prostě neberou...on je jinde než jsou oni..on za to nemůže a namyšlený určitě není.
A myslím si že Adéla Banášová ho má hodně ráda... -
rgfr
Už jsem z toho unavená vám pořád vysvětlovat že se s ním ostatní neobjímájí a nekamarádí ne proto že je namyšlený ale proto že na něj Ž-Á-R-L-Í
Dokonce i někdo z poroty...je to tak těžké pochopit že on není namyšlený,ostatní se ho jenom snaží urážet a zničit..podívejte se co píšou o opravdových hvězdách...samý hovadiny... -
Re: Re: Martin Chodúr
nejsem jedina ktera na nem videla ze ho to nebavi treba kdyz tam byl Gott tak mu to rekl Habera -
Re: Re: Re: Re: Martin Chodúr
ja nerekla ze neumi zpivat ale ze andelsky hlas nema a ze to byla nuda -
..parvda
je pravda že vážně dobře zpívá ale hodně lidí ho nemá ráda skrs to že je namistrovaný... *3* -
Re: Superstar
Ahoj,máš pravdu,že Elvise nejen skvěle zpíval,ale umí se i zvláštně po svém pohybovat...Vždyt' ani Božský Karel není žádný tanečník a kam až to dotáhl.Popularita není jen v předvádění se,ale i o kvalitách pěveckých.Hlavně je to v tom jaký manažerský tým kolem sebe zpěvák má a jaké si bude vybírat písničky.Jak jsem tu již napsala,Martin má v sobě pokoru a inteligenci,nebude zbytečně pokoušet bulvár ke skandálním článkům.Ví co od života chce a čeho chce dosáhnout.A to jsou jeho obrovské devizy.Nedivím se jeho mamince,že řekla,že je na něho hrdá.Poprávu.Vždyt' s jeho maminkou je na něj hrdá polovina národa. *14* *4* -
Re: Pojdme!
Krásně řečeno!!! *14*