Přejít na výpis diskuzí

Martin Chodúr

OSOBNOST 6.10.2009 
869 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Pojdme!

jajajajajaj
    Pravdaa
  • 22kristyl

Re: Pojdme!

krásně řečeno.hlásky určitě posílat budu. *4* ♥
  • majda1997

Re: Re: Re: Včerejší kolo

Vzpomínám, taky už mi to přijde divný, že vždycky Martin !
  • 22kristyl

Re: Re: špatný...

Souhlasím :-) On namyšlený není!!! nechápu,podle čeho to všichni souděj.zajímalo by mě jak se budou chovat před milióny lidma
  • Re: Re: Martin Chodúr

Přesne,její "názor" je nesmysl.. *13*
  • Re: Re: Pojdme!

Souhlas! *4*
  • rffr

Musíme Martinovy fandit a být mu věrní a posílat mu hlasy on nás za to bude mít rád:)
  • Re: špatný...

To je moc dobře že si věří protože sebevědomí v tomhle businessu samozřejmě musí mít ..
    Ale ten kdo není slepý tak vidí že namyšlený není
    Pa a pusu
  • špatný...

boože sprostý ubožák..vobec sa nevie správať,ja si myslím že superstarista by nemal byť taký ktorý nevie tancovať a ktorý sa nevie chovať a ktorý ked niekto vypadne nemá iba stáť a tešiť sa že on postupil ale ísť sa rozlučiť..včera ked bolo rozhodnutie a ked postupil Stará ho objala a on ju nie mohli ste si všimnuť!!!a ešte niečo:strašne si verí:))) *16* *16* *16*
  • MUSÍME MARTINA DOTLAČIT K VÝHŘE!!

Tak lidi.. V superstár už zústali jenom 3 finalisté! a z toho jediný MARTIN ČEch !!! Jediný Martin má na to.. pokračovat v e svékariéře a vzít Goottovy jeho slavíky!! Musíte mu posílat hlasy! NABÍTE si ktedity tet to bude hoodne tesný !!.. ale uz jen dve kola!! POSÍLAT TOLIK SMS KOLIK TO VÁŠ MOBIL VYDRŽÍ *1*
  • Re: Pojdme!

Máš pravdu !!!
  • Superstar

Martin má zlato v hrdle, a proto by měl to pomyslné zlato vyhrát. Celou soutěž podává velmi dobré výkony, a i přes těch několik drobných chyb, které udělal v posledních kolech, je to stále velice kvalitní zpěvák. Mimochodem, kdo chyby nedělá, on je přece také jenom člověk a ne žádný robot. Jelikož tu padla i diskuze na srovnání se Šmajdou, já osobně si myslím, že Martin dokáže udělat mnohem lepší a vkusnější show než Šmajda (vždyť jeho vystoupení, kdy zpíval např. Elvise nebo Jacksona, byla přece skvělá a oproti Šmajdovi navíc i výborně zazpívaná). Poslední kola však Martin měl spíše pomalé a smutné písně, u nichž se předvádět tanečně a pohybově na jevišti moc nedá a ani by to u daných songů nebylo vhodné. A přiznejme si, že i Martinův, dejme tomu, nejhorší výkon, je stále o třídu lepší než Šmajdův nejlepší.
  • stankova.lidka

Re: Martin Chodúr

myslíš že kdyby ho to nebavilo přihlásil by se do SuperStar a byl na konzervatoři?...toršku divné ne? *15* *15*
  • stankova.lidka

Re: Re: hz

ano přesně tak v tom souhlasím Leona je něco neobvyklého stejně tak jako Martin *4*
  • Pojdme!

Tohle je muj zebricek "hodnot":
    1. Martin
    2. Dominika
    3. Miro

PS: Miro je sice tvrdy rocker..ale to je asi vsechno. Jak bylo videt v predchozich kolech mu to moc. Podle me by superstar mela zazpivat vsechno a to Miro bohuzel nikdy nezazpiva. Dominika je na tom lepe protoze dokaze vyzpivat hodne velke vysky...bohuzel nevyhodu ma nevyhodu v tom ze ma sice silny ale podlemne zcela obycejny hlas...Martin je nejlepsi protoze dokaze zazpivat uplne vsechno..a to ze mu porota nekdy neco vycte je to kvuli toho ze oni vi jak je inteligentni a profesionalni se svym zpevem..tak ho chcou vyradit...jsou zarlivi a zavistivi..hlavne Darina a Habera..Marta a Ondrej ani tak ne....Chodur ma proste jedinecny hlas ktery nema jen tak nekdo...podle me i kdyby Chodur tuto superstar nevyhral..bude dal pokracovat v hube skladat si pisnicky a hrat a vydavat cedecka se svoji kapelou...a urcite se o nej textari budou prat..tim ale vzadnem pripade nechci rict abyste prestali Chodurovi SMS posilat...je totiz mozne ze by mohl vypadnout...Miro dostava hodne prehodne SMS od mladych holek tzv. "priblblych pubertacek" ktere nehodnoti podle zpevu ale podle krasy...Domca - tak to opravdu nechapu jak to dela ze tam jeste je..a naopak nehapu jak mohl vypadnou tak oblibeny Bendig..A kdyz vypadl Bendig ktery mel ze zacatku mnohem vice fanynek nez Smajda..proc by nemohl vypadnout Chodur ktery byl a je opravdova hvezda... Proto vas vyzivam! Jestli chcete aby Chodur CS S vyhral tak mu kazdy poslete aspon 3 SMS..myslim si ze to zas tak drahe neni a diky vam se taky mozna stane legendou ceskeho naroda jako je napr. Karel Gott! Tak podme prehlasovat ty "priblble pubertacky" a podporme Chodura!!!!!! *3*
  • Re: Re: Re: Martin Chodúr

kdyz nekdo rekne ze chodur neumi zpivat...tak je bude absolutne lose nebo si zapomel zapnout zvuk na televizi
  • Re: Re: Martin Chodúr

andelsky hlas to teda vubec nebyl bylo to pekne nudny.
  • soliter

Re: hz

Skvělý a naprosto pravdivý názor.Ještě si myslím,že Leona Šenková je také silná osobnost a neztratí se.Navíc má nádherný a silný hlas.Škoda,že není s Martinem před branami finále. *4*
  • hz

Já vám říkám když necháte vyhrát Mira nebo Moniku tak za půl roku o nich už nikde neuslyšíte a jejich muzika bude absolutní propadák,naprosto nudná práce.
    Jediný kdo by tak nemusel dopadnou je Ben Cristovao a Martin Chodúr-a není pravda že jde hlavně o hlas.
    Martin a Ben jsou silné,výjmečné osobnosti,nenechají se ovlivňovat druhými a nejsou stupidní tak jako Miro..
    Teď ho milujete a za rok o něm neuslyšíte a nebo ho budou držet pří životě bulvární články a jeho skandály ale s muzikou jako takovou to nikdo z nich kromě Martina a Bena podle mě nemá šanci nikam dotáhnout.
  • soliter

Re: Re: Včerejší kolo

S tím odposlechem máš pravdu a jestli si vzpomínáš tak tyto problémy ohledně odposlechu měl i u písně Karla Gotta Oči má sněhem zaváté.Někdy mi příjde,že mu tam úmyslně někdo škodí.Myslím ty co mají na starosti věci ohledně muziky a aparatury.Jsem moc ráda,že to včera dopadlo pro Martina a Domču dobře.I když vypadnutí Honzy mě hodně překvapilo.Měl to být spíš Miro. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit