-
Re: master martin
jajajajajajajjajaj -
master martin
POSILEJTE HLASY -
posílejte sms
Dlaší kolo SUperstár za námi.. hlavně nezapoměnte Martinovy posílat hlasy uz tet to bude víc a víc tesnej ší!!!!
Jedine naše hlasy ho dovedou az k vítěztví!! -
Re: Re: Re: Re: Pozér
To jste tak pitomý nebo co????? Hold ho lidi vidí jako objev roku 2009 ,tak si tu nevilívejte zlost,už s tím stejně nic nikdo neudělá!!!Má to zasloužený protože zpíván krásně.A tatyta diskuze je aby se sem psali hezký věci a ne takhle ošklivý. Je to pořád to samý furt proč dostal cenu za objev roku,nic přece nedokázal.Asi to tak prostě lidi vidí,že je talentovaný!!! -
Re: Chodúr
Moje řeč. *4* *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: Chodúr
slyším *3* -
Souhlasim, akorat Miro je zase jiny typ zpevaka, ty dva bych vubec nesrovnaval, ja preju uspech obema, ale Martin je zkratka jedinecnejsi a kdyz na sobe bude dal poctive drit, rozhodne ma na to uspet i mimo Cesko/Slovensko. *3* -
Re: Pozér
On se tam sám těžko přihlásil, tak proč mu vyčítáš, že je to vůči druhým finalistům nefér. Přála bych mu aby vyhrál, protože zpívá rozhodně nejlépe. *13* -
Re: Re: Re: Chodúr
Bendík zpívá falešně, pokud to neslyšíš. -
Re: Re: Chodúr
Bendig má hezkej hlas ale takovej obyčejnej a ječí tak že z toho bolej uši ... -
chodur je dobrej ale bendík je lepší ten z každý písně dokáže udělat hit,kdežto chodur je pokaždé stejnej a už i docela nudnej -
chodur je trapák namyšlenej -
Re: Re: Re: Pozér
chodůr je arogantní a počíta s výhrou
kouká mu to z očí i z pohybu těla jak se na výhru klepe a dělá ze sebe nejlepšího.
vubec se mi jeho zpěv nelíbí.
je nudný -
Re: Re: Pozér
stejně by mě zajímalo podle čeho byl vybrán jako objev roku
to mohl být přeci kdokoliv
myslím si jen že si na něj někdo hodně bohatý vsadil a ted už je to jen předčasná reklama proněj aby to mohl vyhrát
*5* ubohý -
Ivo máš pravdu,jestli Martin nevyhraje,tak nejni žádná spravedlnost.Martin zpívá od začátku pěkně,Jsem starší ročník,ale Martin se mi líbí nejvíce ze všech co tam byli.Má pěkný hlas.Přeji mu opravdu hodně úspěchů, -
Tak to s tebou jednoznačně souhlasim !!! *14* -
přesně tak souhlasím *4* -
Lidi neurážejte se tu mezi sebou.Můžeme to tu rozebírat donekonečna každý má vždy svou pravdu a svůj názor.Ale prosím slušně.Sprosté výrazy si odpust'te.Ahoj. *5* -
Souhlas.Šmajda je vykutálený a jen se podbízí.Zpívat umí jen metal. *14* -
Chodúr
Jestli Chodúr Superstar nevyhraje, tak není tahle soutěž o zpěvu. Nechápu, co v poslední době někteří vidí na Šmajdovi, který tím svým "cirkusem" na pódiu maskuje jen to, že není žádný zpěvák. Podle mě má naprosto tuctový hlas, takových "Šmajdů" tu už bylo a ještě bude, zatímco Chodúr je svým hlasem jedinečný a já mu přeji, aby se mu v hudební branži dařilo a měl dlouhou a úspěšnou kariéru, protože on rozhodně by měl mezi naši (a troufám si tvrdit, že i světovou) hudební špičku patřit. *4*