-
fvfv
Naprosto nesouhlasím s názory Pala na Chodura...
Je velmi neobjektivní protože je žárlivý..kolo od kola více.
Myslím si že chce Martina úplně zrušit a zničit.
Doufám ale že to tak není třeba si to Palo opravdu myslím aniž by žárlil.
..každý má právo na svůj názor.. -
Re: Martin Chodúr
Jde mu to pořád stejně a nevidím žádný rozdíl dokonce se mi zdá být lepší a lepší a písničku Maria kterou zazpíval...to byl andělský hlas.....hlas boha....
On je úplně někde jinde než všichni ostatní v téhle soutěži a nejde ho porovnávat s nimi...on slyší a vnímá hudbu úplně jinak než oni,je v tom magie. -
Re: Re: Včerejší kolo
no tak to teda doufám, že ne! To rači ať letí Stará než Šmajdík! Ten je nej...ale jinak Chodúrovi taky fandím *3* -
Re: Včerejší kolo
Taky doufam, ze absolutni finale bude Martin-Domca, Honzovo vypadnuti me prekvapilo, cekal jsem, ze pujde Miro, ale ten snad je na rade ted. *3* -
Klarinet za 100 tisíc??
To se nanajde v česku nikdo kdo by mu ten klarinet zasponzoroval? Pomozte mu!!!
A co v Ostravě? Přece nás už reprezentuje krásně a dlouho. -
Martin Chodúr
Doufam ze priste vypadne poslednich par kol mu to vubec nejde.Je pekne namyslenej a taky jde na nem videt ze ho to vubec nebavi.A taky si o sobe moc mysli. -
Re: Re: Re: Včerejší kolo
Nápodobně. Martin umí jedinej z nich zpívat tak, jako by měla zpívet SUPERSTAR a Martin ta superstar je !!! To mu nikdo neveme !!! *13* Martin má hlas , jako nikdo jinej. Je prostě originál !!! *4* -
Re: Re: Včerejší kolo
Tojo.Mě by to bylo taky strašně líto.Brečela bych celej večer *9* -
Re: Včerejší kolo
Máš pravdu, ale MArtin byl v nevýhodě, když mu nefungoval odposlech. Nemohl se pak plně soustředit !!! No já jdu pro jistotu poslat další hlas. BYlo by mi líto, kdyby vypadl !!! *9* -
Martíneeek:-* 4ever
Včera se mi tak jeho vystoupení líbilo.Vždycky když zpívá jsem u televize úplně zažraná. *1* (víte jak to myslím,ne??:)) Nikdy jsem neměla možnost poslat mu hlásky,protože z mýho mobilu to nejde,ale dneska se mi podařilo od spolužáka poslat 2 hlasy.Každý hlásek může pomoci. Prostě...Martínek FOREVER :-* A jestli vypadne...už se na to nikdy koukat nebudu. *9* *9* -
Re: Re: Re: Re: Chodúr
Bendig hlavně špatně vyslovuje,nejvíc to bylo slyšet včera v písni Discopříběh.Habera mu to řekl dobře. *5* -
GG
Už to bude jen čím dál tím horší a horší!! Musíme to vydržet!!!.. Už zbývají jen tři kola!! Musíme zajistit aby to martin vyhrál!! POSÍLAT SMS.. CO TOO JDE!!! -
Včerejší kolo
Ahoj všichni.Velice Martinovi fandím to jsem řekla a napsala již mnohokrát,ale včerejšek se mu opravdu nevydařil.Bohužel měl Pal'o Habera pravdu,aranžmá písně Maria opravdu nebylo dobré.To ví každý kdo zná originál.Nyní nemluvím o zpěvu:Martínek to zpíval krásně,za to může ten dotyčný který z krásné klasické muzikálové melodie udělal frašku.Věřím,že je ted' Martin ve velkém stresu.Přeji mu aby to ustál stejně dobře jako včerejší večer kdy moc pochválen nebyl.Bylo mi ho líto,protože to nebyla jeho vina!!On a Domča Stará by spolu měli bojovat o první místo.To co předvedl Šmajda bylo hrozné,kdyby to slyšel Mercury klepal by se na čelo,jenom pištěl a ječel jako ty pubert'ačky v sále.Bendíkovi pomohla Celine Dion.No za těch pět let co na ní maká ještě aby to nedal.Tak se mějte a zavařte mobily!!! *5* *15* -
Nesouhlasím!!!
Jsem jeho absolutní odpůrce. poslední dobou to úplně kazí. Ačkoliv tentokrát mě jeho písnička (nwm přesně název) od Míši Davida opravdu bavila, stejně si myslím že lepší je Bendig. Ale Šmajda se teď také rozjíždí!! To musíte uznat!! -
Re: posílejte sms
Já posílám, co se dá !!! MArtinovi se to včera povedlo !!! *4* Mě se to teda líbilo ! A souhlasim. Dara by to zazpívala o mnohem hůř !!! Možná, že by to ani nezazpívala...! Jdu poslat další hlas !!! *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Pozér
proč tak soudíš? a vůbec nechápu že to sem píšeš myslíš že ti každý dá ve fanklubu za pravdu??? omyl *16* -
Re: Re: Re: Re: Pozér
mluví z vás závist, nic jste nedokázali jen kritizujete a bulíte že je někdo lepší než vy, myslíte že kdyby Marťas neuměl zpívat že by byl v semifinále??? lidem se jeho hlas líbí a komu ne tak s tím nic neudělá, lidé zapomínají na slovo TOLERANCE *13* -
Re: Re: Re: Re: Re: Pozér
jenže tady nikdo nechápe že tohle je diskuze pro fanoušky a ne diskuzní kroužek *13* *13* -
Re: Re: Re: Re: Pozér
No jo no tak když je Martin nejlepší tak co naděláš že jo...tvoje komentáře na jeho osobu ho stejně horším neudělají *3*
Tak by sis to příště mohl/a nechat pro sebe a zbytečně se nenervuj ničíš si tím zdraví.
Pa -
mickey
Martin je nejlepšííííííí foreveeeerr!!!