-
Re: Re: Re: Pozér
Souhlasím, mám podobný názor. -
Re: Re: Re: Re: Re: Pozér
aspoň někdo *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Pozér
Přesně!!! úplně s tebou souhlasím. *4* -
To jsi napsala nádherně-od srdce :) *3* -
já nevím proč se snažíš nás předělat každý má právo fandit někomu jinému tak to toleruj a je to ne? a nevím co si od toho příspěvku tady slibuješ...? věříš že když ho urazíš tak ti tady všichni dají za pravdu? takové lidi opravdu nechápu...kteří sami nic velkého nedokázali a jen kritizují... -
no ale z toho jak jsi to napsala to vyzní jako kdyby za to všechno mohlo nějaké vnucování -
k tomu poslednímu: přesně tak, je jasné že Martinovi fandím aby SuperStar vyhrál, ale na druhou stranu když nevyhraje tak se nic neděje a určitě si ho nějaký skladatel všimne, on se svým hlasem se ve světě neztratí *4* *4* -
Hlásky
Lidičky posílejte Martínkovi hlásky,on si je zaslouží. *4* *14* -
ahojky
Famdíme Bendígovi je to naše zlatíčko a ty si zpívající bubák jina´k spíváš dobře *3* *3* *3* *3* *4* *4* *5* *5* -
ON UŽ TOHO DOKÁZAL !!! MÁ KAPELU.. VYDALI CD.. I VIDEKLIP MÁ.. A DRIV NEZ SEL DO SUPERSTÁR TAKCUŽ ZPÍVAL NA PRIME.. TAK ZE KDYŽ NICCNETUŠÍŠ TAK RADEJI DRŽ HUBU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *8* *13* -
Dokázal !!! Řekni mi, kdo zpívá jako Martin, nebo aspoň podobně !!! Martin má jedinečný hlas. Já mu několik hlasů VŽDYCKY pošlu !!! *4* Říkej si tu, co chceš !!! On má opravdu hodně fanoušků !!! Na stránkách superstar byla anketa '' Kdo je váš favorit ? '' Martin vyhrál. Ale lidi, hlasy posílejte. Myslim, že Leona doplatila na to, že si lidi řekli '' Hm...tak tý určitě lidi budou posílat hlasy, tak my dneska nepošleme a pošleme až příští kolo !!! '' Už neposlali... -
Re: Re: Re: Re: Re: Pozér
Honza zpívá hezky je to ale takové mládě,které se ještě bude muset hodně učit jak se v šoubyznysu chovat.Miro Šmajda je zase pěkně vykutálený a ví co platí na uječené a omdlévající patnáctileté holčiny.Ale když se někomu líbí nic proti tomu.Martin je prostě něco velice zvláštního a já mu opravdu moc fandím.I když nevyhraje neztratí se. *14* *4* -
Protože Martin Chodúr na to prostě má!!!!! -
Ale dokázal! Dokázal,že je zpěvák s takovým hlasem,který se jen tak někde nenajde.Takoví lidi jsou vyjimeční! A i když tu pořád dokola,klidně milionkrát budeš opakovat svůj názor,že si to nezasloužil a bla bla bla,nás neovlivníš.My mu fandíme a věříme,že půjde dál a dál jen tou nejlepší cestou. -
Re: Pozér
Martin mi vůbec nepřijde nafoukaný, cenu si zasloužil, je to přece cena za objev a on se v tomto roce objevil, ne? -
Re: kkjkj
Naprosto souhlasím. -
Re: Re: Pozér
Zasloužil??????????
To je ubohé...
NIC NEDOKÁZAL!!!!!!!!!!
Lidi proberte se...... -
Pokud jsi dobře četla to co jsem napsala tak tam nestojí nic takového že by se do slavíka vnutil, je tam jasně napsáno že mi je jasný že tuhle anketu neovlivní...... -
myslím že takový Jan Bendig kdyby i třeba vyhrál a byl slavný že to neustojí ten nápor a za chvilku se zhroutí, je moc mladý na to aby to ustál, Martin je vyrovnaný a jen tak ho něco nerozhodí (podle mě), mamka řikala že to jednou Bendig neusál a brečel na WC a to je jen v soutěži co potom bude dělat až pojede na turné a mít jeden koncert za druhým...? -
Souhlasím.Martin je na své mládí skromný inteligentní a vyrovnaný kluk.Škoda,že ho nemůže slyšet zpívat pan Karel Svoboda.Určitě by se mu líbil nejen jeho hlas,ale i jeho pokora,inteligence a elegance.Vždy říkal,že to jsou největší devizy Karla Gotta a díky tomu se dostal tak daleko.V naší zemi má spousta zpěváků dobré hlasy,ale provází je bezpočet skandálů propíraných v mediích a to jim škodí.Moc Martinovi fandím a přeji mu aby měl štěstí na lidi a aby si vybíral dobře muziku která osloví všechny věkové kategorie.Našlápnuto má opravdu dobře. *5* *4*