-
Re: Pozér
no ja sem mu napr hlas poslala takze co mas za problem, proste vyhral slavika a zaslouzi si to bii -
RE: muuli
SOUHLASíM s tebou *14* *4* *5* *1* *15* -
to nebyl slavik ale jenom takova soška víš?a nahodou stal se Objev Roku *13* -
Re: Re: Pozér
přesně tak, hlasy posílali lidé ale nevím proč si každý myslí nebo mi to tak aspoň přijde že se tam vnutil... *7* on má dar nádherně zpívat a tak ho prodává a ukazuje všem a ještě něco nechápu proč to tady každý rozpitvává jednou dostal slavíka za objev a už se tím nic nezmění nebo si myslíte že tam půjde a vrátí ho? on si to prostě zasloužil a hotovo a co si myslíš že ti odepíše? myslím že na to jaký má skvělý hlas je až příliš skromný a nafoukaný ani náhodou -
Re: Re: Re: Pozér
Hezky receno, souhlasim. *3* -
Re: Re: Pozér
Myslím si,že Martin není nafoukaný jen nerad dává najevo před celým národem své city a pocity.Každý nemáme v sobě okázale na sebe upozorn'ovat, s každým se objímat jak to tam s oblibou ostatní finalisté dělají.Myslíte,že je chování ostatních lepší?Když se někdo neprojevuje nemusí být hned nafoukaný.Ostatní se projevují to ano,ale bůh ví jaké vztahy mezi sebou opravdu mají.Leonu Šenkovou jsem měla moc ráda a bylo mi líto,že vypadla.Myslím,že se pak zachovala přesně jako Pavla Ištvancová,byla plná hořkosti a zklamaná,že vypadla moc brzy a říkala věci,které jí později určitě mrzely.Také si myslím,že tam mezi nimi je určitě přátelství nebot' spolu tráví spoustu času,ale také mezi nimi panuje rivalita,každý z nich je bojovník a má v sobě touhu vyhrát.Uvidíme později zda-li se po skončení Superstar Martin udrží nebo vytratí.To bude záležet jenom na něm.To je zase můj názor.Ahoj všem. *4* *14* -
Nezapomen, ze ty hlasy na Objev roku mu posilali lidi, zadna porota ani dokonce on sam, nic takoveho. A ocividne si ti, kdo mu ten hlas poslali, nemysli, ze by byl nejak povyseny...nevim, co kde psala Leona, ale urcite pokud se nekde neco objevilo, bylo to vytrzeno z kontextu (jako ostatne v nasich krajich byva zvykem...).
Co by ti na Tvuj dotaz napsal Martin, kdyby sem prisel, je vice nez jasne a neni to tak tezke odhadnout- pochopitelne by se obhajoval, jako by to udelal kdokoliv jiny. -
Pozér
Ahoj Martine, zpívat docela umíš to je pravda, ale rovnou slvíka??? To je trochu přehnaný a nefér vůči ostatním finalistům. Je mi jasné že tuto anketu nijak neovlivníš, ale co by jsi mohl ovlivnit je tvoje chování. Oproti ostatním finalistům se chováš velmi povýšeně a arogantě. třeba je to jen můj dojem ze záběrů v televizi a je to i trochu podmíněno tím, že jsem četla chat s Leonou Šenkovou, která mimochodem byla výborná. Zajímalo by mě jestli jsi takový nafoukanec opravdu, nebo jestli to tak na první pohled vypadá. Žádám tě o odpověď samozřejmě až si najdeš čas, chápu že jste časově velmi vytíženi. Pubertální naninky prosím na tenhle vzkaz nereagujte, zajmá mě jen co mi na to Martin napíše. P.S.: Elvis v tvém podání byl báječný. Předem děkuji za odpověď. -
kkjkj
Martin Chodúr a Ben Cristovao jsou velmi talentovaní a oni jediní z ČR mají šanci s charakterem a show dostat se opravdu daleko......a to je mnohem mnohem důležitější než samotný hlas.
Myslím si že oni jsou světové velikosti!
A mají na velká podia a publikum.
Opravdu hodně jim to přeji a doufám že jim to vyjde protože oni jsou opravdové superstar v mých očích!!! -
Re: Re: ...
přesně tak,žádný z těch superstaříků není žádný zázrak -
Re: Re: ...
Kdyz jsou lepsi, tak uved priklady, tohle je jen takove puste placnuti do vody...a jen tak mimochodem, tou konzervatori se moc neohanej, to totiz samo o sobe jeste nic neznamena, na konzervatori studuje spousta prumernych i podprumernych studentu- stejne jako na jinych typech skol- ale Martin nastesti patri mezi ten nadprumer a zdejsi fanclub to nastesti slysi i vidi. *3* -
Re: ...
milá tino objev roku je od toho aby se našel něaký nový objev. martin chodúr je objevený talet . *4* -
Objev nad objevy
Martínek si zaslouží nejen výhru v objevu roku,ale i výhru v SUPERSTAR!!!Je to KAREL GOTT této generace.A myslím,že i té starší.On totiž umí zazpívat pro všechny věkové kategorie.Včera válel,na kytaru hrál jako Bůh!!!Posílejte SMS at' postoupí dál!!! *14* *14* *3* *14* -
nejen tvůj ja s tebou uplne souhlasim -
Re: Jupíííí
on superstar vyhraje na 100% *3* -
Re: Re: Re: ...
To jo -
Fandím mu
No je prostě nej!!!Poslala jsem mu už 22 hlasů!A pomáhejte a posílejte mu plno hlasů ať to vyhraje!!! *4* -
Naprosto souhlasím. Nedokázal vůbec nic. Studuji třetím rokem konzervatoř a netvrdim že neumí zpívat ale jsou i lepší. Takže objev roku získal nezaslouženě a už proto kdybych byla na jeho místě tak se nad sebou zamyslim *9* -
on je nej
martine jsi karaoke *3* *3* *3* -
Gratulace:-))
Martine moc ti gratuluju k Objevu roku 2009!!! Ty si to zasloužíš protože seš JEDNIČKAA!!!!! *14* *14* *14*