-
Re: ...
Vyhrál protože má hlas jako jediný v republice když bude pilný bude na úrovni Gotta a to je mu teprve 20 let! -
Re: Re: Re: Pozér
ÁÁÁ tady mu někdo závidí vy lidi nedokážete ocenit talent a dobrý hlas že je lepší než šmajda za to on nemůže víte vůbec kolik práce má než secvičí jednu písničku?Samozřejmě tu práci si dají i ostatní ale on má prostě talent to mu nikdo nemůže upřít! -
Re: Re: Re: Pozér
Jo Chodúr je prostě jiný než ostatní má rád klid a je prostě jiný to je vše není nafoukaný je to zkrátka složitá povaha! -
Re: Chodúr
Tak teď jsi to trefila dobře řečeno *3* -
Re: Re: Re: Martin Chodúr
Pchee-Nudný je jak se Šmajda Naparuje hlas nemá žádný kdyby se soutěž hodnotila podle zpěvu tak by tam místo Šmajdy teď byla Šenková -
Re: Martin Chodúr
Hm právě že vůbec je lepší než ostatní a namyšlenej není vůbec není jako šmajda to je šoumen a moc zpívat neumí.A to že to Chodúra nebaví to není pravda *8* *16* *16* -
Re: Re: Re: Včerejší kolo
Ja z tech tri nemam nic proti nikomu, ale proste z tehle trojky mi Miro prijde nejslabsi. Jiste ale je, ze z nich tri si sve fanousky a styl, ve kterem bude dobry, najde kazdy *14* *1* -
Podpořte Martínka!
On je prostě jeden obrovský talent a proto se taky stal Objevem roku.A ZASLOUŽENĚ. *4*
Všechen bulvár na něj hází špínu.PROTO HO MUSÍME PODPOŘIT!!! POSÍLEJTE CO NEJVÍC HLÁSKŮ,CO NEJVÍC TO PŮJDE.Musíme ho podpořit.Je mi ho moc líto!!! Prosím. PODPOŘME JEDINOU ČESKOSLOVENSKOU SUPERSTAR!!!!!!!!!!!!!!♥♥♥ -
dd
Je to borec!!
A líbí se mi jak zpívá každou písničku úplně jinak než je originál a vůbec to není horší!!
Např.Billie Jean od Michaela Jacksona...to bylo úžasný,každej to zpívá jako Michael..a to je trapný ale Martin to byl nářez a jeho moonwalk!!
To jeho tancování je super!!! -
Martin
Musím říct že si myslím že Jan Bendig se v českém showbusinessu možná udrží ale o Martinovy si myslím že Česká Republika je na něj malá...(proto ho někteří lidé taky nemají rádi..nepřejí mu to)
A že kdyby měl štěstí a s trochou pomoci někoho kdo ty hranice už prorazil by mohl být i světová celebrita?
Je mladý a když dostane dobré rady,nové zkušenosti a bude opravdu chtít...tak to bude opravdu dobrý wow,úplně ho vidím na tom vrcholu!
Strašně mu to přeju! -
df
Martin je bezkonkurenčně nejlepší a my nesmíme dopustit aby ho nějací lháři zničily musíme ho podporovat a ukázat co je PRAVDA! -
Re: Pozér
Pokud máš aspoň trochu zájem se dovědět o
Martinovi trochu více,tak mu neklaď opravdu stupidní otázky na který Ti žádný slušný člověk nedokaže odpovědět.Ale hledej na internetu a sama si odpovědi najdeš.Třeba "http://moravskoslezsky.denik.cz/so uvisejici_clanky/091106_chodur.html " -
Re: Re: hz
Ja bych do toho vyctu opravdovych osobnosti, ktere se letos v Ceskoslovenske Superstar vyskytovaly (ci vyskytuji), pridal jeste Anetu Galisovou. -
Re: Pojdme!
Jeste jedna vec (nic proti Mirovi, je to rocker, ma svuj styl a to je dobre)- tenhle typ souteze (koneckoncu, v originale se to jmenuje Pop Idol) nikdy v historii nevyhral rocker, snad vyjma Belgie. -
Re: Re: Re: špatný...
svemu priteli jsem rekla ze martin chodur je druhy karel gott dobry manazer dobry skladatel a nebude mit co resit zkuste se divat do jeho obliceje tam je vsechno ale ted si budu protirecit kdyz reknu ze mu dam hlas jsem moravacka -
Re: Re: Re: špatný...
Souhlasim...a ti, kteri porad dokola omilaji, ze je Martin namysleny- muzete uz konecne dat jeden SMYSLUPLNY konkretni priklad, v cem se to projevuje? Nemuzete, a jste si toho dobre vedomi, akorat hledate duvody, ktere nejsou. -
Re: Re: Re: Včerejší kolo
je to zvlastni celou dobu nic a posledni dobou porad seneco martinovi deje dobry tah vice ohrozeni vice hlasu umeji to -
Re: Re: špatný...
To že ví že je dobrý a výjmečný neznamená že není pokorný. -
Re: Re: hz
zvitezila by -
Re: špatný...
martin ma dar od boha ale zapomina na pokoru taky by nemusel dosahnou sve mety