Přejít na výpis diskuzí

Martin Chodúr

OSOBNOST 6.10.2009 
869 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: UPOZORNĚNÍ!!!

Nojo pořád,už jsi svůj názor řekla.Prostě se ti Martin nelíbí,no OK!!!!!Necpi nám to pořád! *16*
  • Re: UPOZORNĚNÍ!!!

SVATÁ PRAVDA A K TOMU SE PŘIPOJUJU TÁKŽE KDO SI JESTĚ TROUFNE NĚCO ŠPATNÉHO VYPUSTIT S PUSI TAK TO NEPŘEŽIJE TO VÁM RUČÍM *16* *16* *16* *14*
  • stankova.lidka

Re: Re: UPOZORNĚNÍ!!!

být tebou bych pomlčela
  • majda1997

Re: Re: UPOZORNĚNÍ!!!

Ale tobě to taky nic neříká. MY taky nezesměšňujeme tvojeho favorita. *13*
  • časopis

Všem fanouškům Chodúra doporučuji koupit si nové číslo Glanzu. Je tam o něm dvoustránková reportáž - a konečně o něm dokáže někdo taky napsat slušně a pravdivě. *3*
  • Re: Re: UPOZORNĚNÍ!!!

já taky *4* ♥
  • Re: UPOZORNĚNÍ!!!

Souhlasim s tebou
  • Re: martinek

Souhlasím!!!!!:-))) *4* *14*
  • Tereza

Re: UPOZORNĚNÍ!!!

Nikdo ho nezesměšnuje,jen se k němu vyjádří at už negativně nebo pozitivně.To že ho miluješ ty neznamená že musí všichni.A říká ti něco "Nedělej druhým to co sám nemáš rád"???..asi ne vid.K ničemu ti nebude když polezeš na jejich diskuze,kde tě ty lidi stejně rychle vypakujou.
  • madlova

UPOZORNĚNÍ!!!

ČAU LIDI, JEN BYCH VÁS CHTĚLA NA NĚCO UPOZORNIT:
    POKUD SE JEŠTĚ NĚKDO OPOVÁŽÍ ZESMĚŠŇOVAT MARTINA CHODÚRA, (JÁ HO MÁM STRAŠNĚ RÁDA, OSTATNĚ I VŠECHNY JEHO FANOUŠKY A NEUNESU NA SRDCI TO, ŽE NĚKDO MARTINA POMLOUVÁ A NEBO HO ZESMĚŠŇUJE), TAK SE NAŠTVU A BUDU ZESMĚSŇOVAT TY VAŠE HVĚZDY JAKO JE BENDIG, CRISTOVAO ATD., JÁ JE MOC NEMUSÍM,TAKŽE JE TO JASNÝ JO???!!! ZATÍM JEN UPOZORŇUJU, ALE POKUD TO BUDE POKRAČOVAT DÁL, TAK ZAČNU A TO BUDE TEPRVE PEKLO!!!
    DÍKY, MARTINA PERKOVÁ Z ÚSTÍ N.L
  • janciik.23

Martin Chodúr....4ewer

Martííín Chodúr Martííín Chodúr Martííín Chodúr.......4ewer *4*
  • hellraiser

Re: Re: Re: Re: M.CH. J NEJJ

To mas pravdu, ze sem muze kdokoliv, ale Ty uz jsi svuj nazor napsala snad tisickrat, takze se uz jenom zbytecne opakujes...
  • d

Martine ukaž jim co v sobě máš!
    A zavři všem hubu.
  • martinek

Až se mi z toho všeho chce brečet !!
    Tet jsem byl ana jedné diskuzy a všichni si myslí, že je Martin namyšlený!!.. Je to opravdu hrozné..!!!
    .. : ((( ( ( ( ((((((((((((((((((
    OPRAVDU POKUD MU VŠICHNI TAK MOC FANDÍTE MUSÍTE POSLAT HRZNĚ MOC HLASŮ JINAK TO NEVIDIM.. UŽ NENÍ ANI POMYŠLENÍ NA TO , ŽE SI ŘEKNETE ONI MU POSLOU HLAS TAK JÁ NEMUSÍ.. TOHLE UŽ NIKOHO NESM NAPADNOU!! MUSÍME ZE SEBE TY PENÍZE VYMÁČNOUT!! MARTIN SI TO VELICE ZASLOUŽÍ"!!!..
    UTRATE ZA MARTINA PENÍZE A POŠLETE MU DESÍTKY SMS.. PROTŽE PAK MŮŽETE LIOVAT AŽ VYPADNE!!
    ON TO MUSÍ VYHRÁT JE TO JEN NA NÁS !! *16* *14*
  • Re: Re: M.CH. J NEJJ

Až se mi z toho všeho chce brečet !!
    Tet jsem byl ana jedné diskuzy a všichni si myslí, že je Martin namyšlený!!.. Je to opravdu hrozné..!!!
    .. : ((( ( ( ( ((((((((((((((((((
    OPRAVDU POKUD MU VŠICHNI TAK MOC FANDÍTE MUSÍTE POSLAT HRZNĚ MOC HLASŮ JINAK TO NEVIDIM.. UŽ NENÍ ANI POMYŠLENÍ NA TO , ŽE SI ŘEKNETE ONI MU POSLOU HLAS TAK JÁ NEMUSÍ.. TOHLE UŽ NIKOHO NESM NAPADNOU!! MUSÍME ZE SEBE TY PENÍZE VYMÁČNOUT!! MARTIN SI TO VELICE ZASLOUŽÍ"!!!..
    UTRATE ZA MARTINA PENÍZE A POŠLETE MU DESÍTKY SMS.. PROTŽE PAK MŮŽETE LIOVAT AŽ VYPADNE!!
    ON TO MUSÍ VYHRÁT JE TO JEN NA NÁS !!
  • 22kristyl

Re: Re: Martin

já určitě pošlu. *4* *4*
  • 22kristyl

Re: Martin

Není namyšlený. *4* To je jen nesmysl,který si vymysleli lidé,kteří mu závidí.
    On je zlatý. *14* mocinky mu fandím
    Posílejte co nejvíc hlásků.
  • Tereza

Re: Re: Re: Re: Re: M.CH. J NEJJ

Prosim tě zklidni se!Každej máme jiný názory a je kolem toho krtitka jako u všeho!Pokud vim tak tady na diskuzi maji přístup všichni a každej sem může napsat svůj názor!
  • Re: M.CH. J NEJJ

Máš pravdu,nechápu co si těmahle kecama dokazují..
  • Martin

Na tomhle videu mně tedy rozhodně namyšlený nepřipadá. Spíš by mě zajímalo, kolik kluků z jeho generace by se takto zachovalo.

http://www.youtube.co m/watch?v=ZOgrJLzr09s&feature=PlayL ist&p=6FEDAB4FAA86037F&index=1

A Stará má pravdu!

*3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit