-
Re: TOP 5
U mě:
Hallelujah,Každý mi tě lásko závidí,Paparazzi,Feeling good,Elvis...v divadle...písničky co má natočený na stream.cz jsou taky skvělý!!! plooostě hafo moc písniček *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Superstar
Tohle neni zadna uprimnost, ale zahorklost, to je rozdil...jinak ale fakt nechapu, co tu jeste delas, kdyz je ti Martin tak protivnej...a zb ytecne se opakujes. *3* -
No jo chytrýsek promluvil *15* zrivna na tvůj proslov sem čekala *15* *1* ..jak se nevyjadřujou??Drze???Říká ti něco slovo upřímnost??? *15* -
Pro me vsechno, co kdy zpival...ale mam-li vybrat pet nej, tak asi tyto:
1. Love Supreme (jeste z divadla)
2. Crazy
3. Hallelujah
4. Paparazzi
5. ...to je tezky, ale asi Venus (1.semifinale) -
Kdyby stokrat....snad milionkrat...no jinak taky neverim, ze je ji 20, takhle se dvacetileti nevyjadrujou. *3* -
lolec
byly hahah -
1. Hallelujah
2. Paparazzi
3. Crazy
4. Feeling good
5. Každý mi tě lásko závidí -
ccew
Ty Paparazzi byly super já nevim proč si zase někdo říkal že to bude hrozný...já jsem si myslela že od Martina to bude lepší než originál..
podle mě taky bylo lady gaga je kráva tlustá skoro nahá na podiu -
TOP 5
Jakých je vašich pět nejoblíbenějších písní, které Martin zpíval? Moje TOP 5 je následující:
1. Crazy 2. Paparazzi 3. Feeling Good 4. Hallelujah 5. Rozeznávám
A co vy? -
Re: Re: Re: Re: neznámí
To asi budeš cítit sebe.A nevim proč sem taháš Miley Cyrus,ta mi už absolutně vůbec nic neříká,nebo si snad viděla,že bych byla u ní ve fanu???Slepoto!!!!!! -
Re: ..
Tak za prvé se nejdříc nauč psát jeho jméno,když už máš tu potřebu si ho brát do ust a za druhé bych tak chtěla vidět tebe!Pokud vim tak tu sami řečníte o tom jak to neni žádná soutěž krásy apod,takže tu nekritizuj jeho vzhled,bud tak laskavá! -
..
fandim martinovi protoze fakt zpivat umi a vubec nechapu co se vam na tom šmajdoj libi?? asi ty jeho směšný vlasy *1* kdyt vypada jak nakej hipísák -
Re: Re: Re: Re: Superstar
No OK.Co pořád řešíš.Svůj názor jsi už řekla,100krát ho tady mít nemusíme! -
Re: LADY GAG - BOMBA !!!
Já taky si to pořád pouštím :-))) Bylo to takový milý. Trošku jsem se bála,jak to dá,protože přece Lady Gaga a Martínek....Ale dal to krásně:-) Když si to pouštím mám hned úsměv na tváři :O) Je prostě nejlepší!!!!=O) To je můj názor. -
Re: Re: Re: Superstar
Ježiš vy jste fakt takový paka,to svět neviděl!Říkejte si o Mirovy co chcete,mě je to jedno,pro mě je prostě superstar ON.Vy jen nemůžete pochopit že sem někdo přijde a zkritizuje Martina,na a co?Každej máme jiný názory a vážně pro mě neni moc zábavný když tam tak postává jak tvrdý Y a "jen"zpívá,prostě mě to neoslovilo a nebudu se tvářit že JO!!!! -
blablabla
No lidi,nepište sem ty sprosťárny,děte třeba na fanklub Evy a Vaška a tam se slovně vyřáďěte ale ne tady.Je to nuda pořád číst ty tupý příspěvky typu Martin Chodur je blbejjj!!!-to je nuda lidi,pište sem aspoň INTELIGENTNÍ argumenty-ikdyž vidím že hodně lidí co tady uráží nemá o inteligenci páru *3*PS:za všechny chyby v pravopisu se předem omlouvám-tuším že mě hned ty největší hlupáci seřvou že tam mám nějaký chyby *15* -
LADY GAG - BOMBA !!!
Musim uznat, že po nedělním vystoupení kdy zpíval Lady Gaga mě teda totálně dostal. J8 si to ještě několikrát musela pouštět na netu !!! Martin je ta superstar která se hledá !!! *4* -
Re: Superstar
přesně tak, Marťas je prostě neeeej -
Re: bléééé
je vidět že jsi to asi neviděla a nevíš že má přítelkyni, tobě by se asi taky nelíbilo kdyby tvůj kluk někde vystupoval a měl se k tanečnicím nebo snad jo? -
Re: Re: Superstar
Na to,že ti je podle tvého profilu 20let měla by jsi mít alespon trošku rozum a nesoudit lidi,když je neznáš! Tobě by určitě vůůůůbec nevadilo,že se plno lidí naváží do tvýho milovanýho Šmajdy??? Vůbec viď!!! samozřejmě to myslím ironicky. Prosímtě,spakuj se a nelez sem,když ti Martin tak hrozně vadí.Už to všichni víme,co si chceš ještě dokazovat? Zmiz.