-
Martine přijed do borsic u buchlovic.
-
ahoj ako sa mas? *3* *14* *14* *14* *14* *3* *3* som do teba
-
Mato harich
ten kdo hovory ze je debil tak je to on sttam pretoze mato je umi alespon dobre zpeva *14* *14* *14* *14* *14* a jeste líp vizera *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* -
máš hezké:jméno,tvář,postavu,písničky.Jsi fajn. Jsi fakt fajn , protože jsem tě neviděla se mračit a to se mi líbí,taková jsem taky.Umím trochu zpívat ,ale tobě se to rozhodně nevirovná. Dívám se často na tebe v klipech a přemýšlím...... .Kdyby se ti tato zpráva líbila i když nebude tak napiš na můj e-mail:pazter@seznam.cz. tak zatíííííííííííím *1* *2* *15* *3* *4* *5* *6* *7* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* :D :D:D:D:D:D
-
KRAVKY
čau vy kurvy a píči a krávy,myslím si že asi máte hudební hluch protože tenhle čůrák vůbec neumí zpívat-to jeho skřehotání je hrozný a nechápu jak se vám může líbit-co je na něm hezkýho?!?!?!to je snad další blbodebilnopako! je jak českej Justin Bieber!!!!!FUJ!!FUJ!!FUJ!!FUJ!!FUJ! !FUJ!!FUJ!!FUJ!!FUJ!!FUJ!!FUJ!!FUJ! !FUJ!!FUJ!!FUJ!!FUJ!!FUJ!!FUJ!!FUJ! !FUJ!!FUJ!!FUJ!!FUJ!!FUJ!!FUJ!!FUJ! !FUJ!! *13* *8* *10* *13* *8* *10* -
-
Re: KRAVKY
ZALEEEEEEEEEEEEEZ!!!!!!!!TO SI JDI KŘIČET NA SVOU MÁMU TY **** JEDNA ******** -
až na to že martin je slovak ty magore -
kolik ti je nádhero 10?? Když ho nemáš ráda tak sem nelez... Bože ty lidi jsou deneraci po generaci vypatlanější... =) -
-
Re: Re: KRAVKY
asi tak nějak :-D .. Harich zpivat umi to mu nikdo nemůže odepřít má teprve 15let a rozhodně z něho něco bude a je velmi sympaticky na podiu....rozhodně si více zaslouží být v superstar než ŠEPS který zpívat neumí umí dělat šou ale to si myslím že umí i Hrich , adamec i gunčíková ..pokud by byla tato soutěž seriozni věcí tak šeps je dávno venku uz kvuli tomu ignorativnimu postoji k celé této soutěži nemůže říkat že nechce zpívat qeeny nebo abbu když se přihlásil do soutěže jako je superstar musel aspon trochu počítat s tím že se může dostat dál než si myslí ..toť můj názor .. prostě haricha je škoda ..ale nedá se nic dělat dostal se daleko a ja si myslim ze se urcite uchytí :-) -
-
Re: Re: Re: KRAVKY
úplně s tebou souhlasím a když ho nekdo nemá rád tak to sem nemusí psát nikdo na to není zvědavej
-
-
-
-
Martin už nechodí s Celeste. Potvrdil to pre Blesk. Veď si to niekde nájdite. *3*
-
maťko mas babu lebo ja chcem s tebou chodit si najkrajsííííííííííííííí chalan na svete ked chces odpis a napis na www.centrum.sk nikcol330@centrum.sk,alebo pokec nikcol330 *14* *14* *14* *5* *5* *4* *4* *2* *2*
-
-
Co to jedeš?:D :D
-
-
spíš na čem jedeš *3* *1*
-
-
-
Ahojky nebudeš mít někdy koncert v bruntále ??
*14* *14* -
Martinko ty masnarodeniny vdedy kedy ja mam meniny.A ako a mas? *14* *14* *14* *14* *14*
-
Lucie
Fanynky ho milují podle zpěvu! A ještě k tomu když tak krásně komunikuje s diváka tak se ani nedivím. přece Martin není zas tak hezkej.. Seš trapná píčo! -
-
Re: Lucie
Jestli se ti Harich nelíbí tak proč to sem píšeš, měla bys vážně začít myslet(i když to bude problém). My ti taky nenadáváme sprost, když se ti někd líbí a nám ne a to že ona tam napíše, že ho miluje atd. tak jí hned nemusíš nadávat -
A ty jsi jistě jedna z fanynek viď? :)
Nenapsala jsem nic špatnýho, tak si se svýma "píčama" jdi léčit komplexy jinam. Já Tě tak taky nenazývám, jen mám svůj názor. -
Správně, Nepovim má pravdu :D
nemusíme být hned sprostí, ne? a sprosťárny si nech na doma, jestli ti to tam trpí -
-
Re: Re: Lucie
tady bych být tebou nenadávala...
-
-
Tobě se třeba nelíbí ale mě jo! každej má jinej vkus ale nadávat hnedka do Píči je moc! :/ měla by ses nad sebou zamyslet! . :P
-