Přejít na výpis diskuzí

Martin Harich

OSOBNOST 28.3.2011 
269 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • v superstari som ti drzala palce je mi luto ze s to nevihral . aked som ta pocula spievat v televizori a v pocitaci mas bozsky hlas a najkrajsi na svete ale ked som ta pocula spievat v jaslovských bohunicach na fesdibrebohunice tak si mi skoro virazil dich si najlepsi spevak na svete *3* *3* *3* *14* *14* *4* *2* *2*
  • !!

VSICHNI CO SEM PISOU ZE HO NESNASEJ A ZA JE HNUS, FUJ..JSOU TOTALNE NA HLAVU.NIKDO Z VAS BY NIC TAKOVY CO DOKAZAL ON NEDOKAZAL.NIKDO Z VAS NEUMI TAK HEZKY ZPIVAT.A NIKDO TAK HEZKY NEVIPADA.PROSTE MU JENOM ZAVIDITE TO ZE KRASNE ZPIVA A ZE SE LIBI HOLKAM!!!!...ja vas taky nekomentuju jako vy jeho.Nehte ho bejt, chtela bych videt vas v DSuperstar.sli byste hned do Hvezdne pechoty"""
    • Re: !!

Hele a ty si myslýš že tady pod anonimitou jsi jednička jsi jen jedna velká kráva která o muzice víc apsolutně prd já jako zkušený kytarista kterj hraje ve skupině vý že takový čůraček jako je harich by měl dávno vypadnout ostatně měl vypadnout v 1 semifinále protože zpívá hrozně jenomže ty debilní fanynky si myslijou že jejich haríček je nejlepší vím že se neuchytí a za chvilu už si nikdo ani na něj nevzpomene takže další strašná rychlokvaška
      • miley1cyrus

Re: Re: !!

hele ty mu nefandíš a máš svůj názor já mu fandím a mám svůj názor a to že hraješ na kytaru,tak za to tě obdivuju.ale to ze jsi sprostej,tím nikoho neohromíš a to že kupřříkladu řekneš,že ho nemáš rád to je normální a lidi jeho jméno znají(teda převaha čechů a slováků)ale když se řekne jméno vaší "kapely",který ani neznáme lidi si nic nevybavěj
    • Re: !!

děláš, jako by byl tvůj kluk :D
      každý má právo říct svůj názor, takže nám to nezakazuj. někomu se holt líbí, někomu ne. je to jen otázka vkusu.
      a nemůžeš říct, že by jsme byli okamžitě v hvězdný pěchotě, když nás ani neznáš. samozřejmě - nikdo není dokonalej, ale to ani pan Harich :P
      • Re: Re: !!

Jooo sice má každej svůj názor ale proč jsem píšete ty špatný názory :P nikdo tady na to neni zvědavej .. . a možná neni dokonalej ikdyž pro většinu holek jo! ale určitě umí moc dobře zpívat a mě se líbí ! podle mě by měl nejhůř skončit jako 3 ale já mu určitě přeju 1 místo!♥
        • Re: Re: Re: !!

vždyť já neříkám, že se mi nelíbí. je skvělej, zpívat umí, vzhledově patří mezi normální až hezký kluky a podle toho, co o něm říkají, je taky gentleman. ale to, aby jste se u rozčilovali nad tím, že někdo fandí někomu jinýmu a tvrdí, že Harich nevyhraje, je trochu nenormální, ne?
          já fandím kupříkladu Gunčíkové.
          a mimochodem - můžeme si sem psát co chceme, jelikož jsou to naše názory. taky se mi nelíbí, když mu někdo nadává, protože vím, že si to nezaslouží, ale nic s tím nenadělám. skousnu to :D
          P.S. a neřekla jsem proti němu křivý slovo. jen to, že není dokonalej a to opravdu není. protože nikdo na světě není dokonalej.
  • v superstari som ti drzala palce je mi luto ze s to nevihral . aked som ta pocula spievat v televizori a v pocitaci mas bozsky hlas a najkrajsi na svete ale ked som ta pocula spievat v jaslovských bohunicach na festdobrebohunice tak si mi skoro virazil dich si najlepsi spevak na svete *3* *3* *3* *14* *14* *4* *2* *2*
  • Je sladkej... <3 <3 nevim co máte a pokud vim tohle je stranka pro FANOUSKY tak co sem lezou ti,co ho nemaj rádi??.....
    Martínku jsi nej :)** *14* *2* *15* *3* *4* *5*
  • matko nechapem bola som uz na dvoch koncertoch na druhm si sa zo mnou odfotil si strašni simpatak nechapem od vtedy som do teba blazonnnnn *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • mne je 16 tak jak tebe ja na dalsie prazdnini pridem do liptovskeho mikulasa na prazdnini
  • ahojky matko vse nej k narozkam.ps.prisel bys na moji narozeninovovu party 10.12. jsem ta holka z koncertu v nachode jak chtela podepsat tricko.
  • pps.miluju te.
  • xDD

Dřív to byla super star vyhrávaly to normální dospělí lidi ,TEĎ SUPER STAR ovládly 15-holčičky které stojí o 2 Biebera.Já bych zakázala vybírání 15 letejch do soutěže.Za A Harichovy se zmnění ještě hlas je to ještě kluk a bude mutovat,takže může mít uplně jinej hlas.A navíc jak sme sami viděly v 15 letech nejseš vůbec vyspělej choval se jak klouček..Panebože to ten Bieber už je na tom líp.
    • Ahoj Mato kdy budeš vystupovat v Lanškrouně mám te moc rada a fadila jsem ty už v superstar moc vas mám rada i muzitany hope moc vas miluju
    • Re: xDD

Mal by si si zopaknut zakladnu skolu. Tebe sa menil hlas v 15-tich? Aha tak uz chapem. Si trochu pozadu. *4*
    • Re: xDD

*10* *10* *10* harich náhodou zpívá úžasně kdyby neměl talent tak by mu asi porota nedala divokou kartu !!!!!!! nejdřív zhodnoť jak zpíváš ty a potom něco komentuj!!! *15*
  • Martin je moc milý. Pre ... zo srdca *14* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit