-
MTR
Ahojííí.. Jsi ploste a jednoduse nejlepsiii na sveete :-* I LOVE YOU..!! :-* *14* milujuuuuuuuuu *14* pááá -
Ordinace...Potom Divadlo..<3
Prostě tohle stvoření mě naprosto uchvátilo...Má úžasnej hlas...Úžasný očka...Úžasný vlasy... *1*
Poprvé jsem ho zaregistrovala ve Snowboarďácích..Poté v Rafťácích.. A v mnoha dalších..Ale zlom prostě nastal až s Ordinací, kdy sem si ho oblíbila... Jako Oskar prostě nemá chybu xD xD
A když jsem včera byla v divadle ( Pan Kaplan má třídu rád) tak jsem div neskákala ke stropu když mi kamarádka oznámila, (omluvte mě za ten výraz pokud se to někomu příčí xD) že můj milovanej Martíín tam bude hrát....Vasila..Hrušku...Prostě. ..Beeeest <3<3 Moc mu držíím palce.... *3* -
-
Re: Ordinace...Potom Divadlo..<3
V rafťácích Martin nikdy nehrál -
-
Re: Re: Ordinace...Potom Divadlo..<3
Asi si to někdo spletl s Ro(c)kem podvraťáků...
-
-
-
janosik
jesi je ve skutecnosti jak k sezrani jako v ordinaci..tak bych si dala rict..ikdyz je o devet let starsi..sem do nej paf:) *14* -
fanýk
jsi můj nejoblíbenější herec.
hraješ úžasně.
máš úžasný talent na všechno.řekni mi co ti nejde.já neumím zpívat. *4* -
narozky
Martine přeji ti wše nej nej nej k narozkam a ať se ti splní wše co te jen napadne *14* -
všechno nejlepší!!!!
všechno nejjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!! !!§ *3* *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *5* *5* *5* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
Martin na bílým koni...
Martin je teda opravdu sexy!! *14* Kéž by si tak pro mě přijel na bílým koni... *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Martin na bílým koni...
jestli prijede tak dej vedet!drzim palecky!!!!!!!!
-
-
ahoj martine, muzu neco zeptat mžes vzit mně . *3*
-
Je užasný
Uplně užasný můž s užasným talentem. Moc krásný a dooost sexy...At se ti splní vše co si přeješ. *14* *14* *14* -
...
ahoyky nevíte prosím někdo na Martina kontakt?...byla bych moc vděčná za něj jelikož ho shaníme na odmoderování naseho maturitaku dyztak pisnete na s.a.n.d.d.h.y@seznam.ct .....diky moc