Přejít na výpis diskuzí

Martin Písařík

OSOBNOST 31.12.2006 
152 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • E-mail??

Nemáte někdo prosíííím mail?? Martínek je úpně supééér *14*
  • kámoška

*13* *13* *13* *13*
  • nejlepší je v doktorech z Počátků
  • obdivovatelka

Ahoj Martine,byla jsem na muzikálu Touha a byla jsem nadšená.V Ordinaci v růžové zahradě hraješ ůplnýho s prominutim blba , ale já vím ?že to k tobě nepasuje.Jswi sladkej.Papa(jsi nej....) *3*
    • Re: obdivovatelka

No to ti musím oponovat. Nehraje tam blba. Už na první pohled je vidět, že Oskar Všetečka je milej kluk sekterým je srandy kopec.
  • Ja sem Martina videla v Praz v metru s kytici ruzi :-) jee sladkeej o_ I love
  • No zatim žadnej

Čauky MArto seš mocky klasnej a mocky ti to sluší seš upa dobrej herec v Ordinaci v ružove zahrade!!sem se do tebe zabouchlaaa a neda se to bez tebe vydržet chci s tebou sex.....!!!!!hořím nedočkavosti!!!
  • vodka-s-dzusem

Mňam..=c**

*rostomilej
    *sladkej
    *žeru ho* *14*
    • Re: Mňam..=c**

už jsem zadanej chodím z krystínou novákovou. jinak z ordinace jse jmenuje martina.zdravotní sestřička tak mi konečně nepište že mě milujete ja vás určitě neeeeee ste fakt hodný že mě mate rádi vážím si toho ale nechci proste už jsem zadanej...ahoj nebo nashledanou martin písařík.... *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* * *13* *13* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • simuuska

Re: Re: Mňam..=c**

Kristýna se píše kdyby něco nekrystína:-) neřeš,nevydávej se za něj,on je jedinečnej :-) a určo nemá holku,jak si si mohl/a přečíst v rozhovorech :-)♥ *15* *15* *15* *15* *15*
        • Re: Re: Re: Mňam..=c**

Cp, že nemá slečnu, ale Krystýnka je šťastně vdaná a s mužem čekají rodinu. Jo a nedělej z Martina blbce, když už se chceš vydávat za cizí, půjč si pravidla čes. pravopisu, ať tady neděláš lidem ostudu.
  • morcelenka

martin

a jeste hraje v ordinaci v ruzove zahrade
  • Kde asi!

Jezisi je nechapu, co tady porad resite. Kdy asi se da potkat? Tak logicky, ne? V divadlech, ve kterych hraje. V televizi, ve ktere hraje, na koncertech, na kterych hraje. Trocha mozku pouzit holky.
    • ferrerrka

Re: Kde asi!

klidek:)
  • Vše nejlepší k narozeninám, hodně štěstí, zdraví, hodně úspěchů, a aby jsi dostal vše co si přeješ. *3* *3* *14* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit