Přejít na výpis diskuzí

Martin Písařík

OSOBNOST 31.12.2006 
152 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • klarka18

bla bla bla

kráásnýý oči a úúsměv :))
  • Děkuji Všem

Ahoj děkuji všem za blahopřání. Jsem moc rád že mě tady chválíte. Ahojky Martin Písařík.
    • maroshuk

Re: Děkuji Všem

Ahoj Martine strašně mě štve že si odešel mužeš prozradit duvod *4*
      • nika-nika

Re: Re: Děkuji Všem

Hele viš musel jsem si najit jinou praci a takhle ty to nemuzes pochopit.
      • maroshuk

Re: Re: Děkuji Všem

Víš máš holku? já sem zrovna volná *14*
        • nika-nika

Re: Re: Re: Děkuji Všem

OOOOO ježiš a kolik ti je? *14*
          • maroshuk

Re: Re: Re: Re: Děkuji Všem

Je mi 27
            • nika-nika

Re: Re: Re: Re: Re: Děkuji Všem

to jo promin
            • maroshuk

Hmm to je škoda
            • nika-nika

Hele ja holku nemam ale nechci holku pres nejakou stranku takze...............promin *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Blahopřání

Přeji všechno nejlepší k narozeninám, Martine. Přeji Ti mnoho slibných rolí, filmů, mnoho zdraví, štěstí, fanynek a hlavně upřímnou lásku dívky, kterou miluješ. Užívej načnutí třicetileté éry života. Tak všechno nejlepší a oslavuj.
  • Nazdárek Marťo, jsi bezva herec a jako jeden z mála velmi sympatický, přeji ti nadále hodně úspěchů, a snad tě nekdy uvidím osobně, měj se.... *3*
  • Ahoj Martine slysela jsem ze odchazis z cest domu !! Je to pravda ?? Jestli jo tak mi tam budes moc chybet .. Jsi nejlepsi herec jakeho znam !! :D
  • kirushka97
    *14* všechno nejlepší *14*
  • Martin

A víte,že má novou holku.Je šíleně zamilovanej.
  • Stranky!

www.martinpisarik.wz.cz *3* *15*
    • Re: Stranky!

v případě výpadku vám poslouží stejnou měrou i stránky www.martinpisarik.wu.cz *3*
    • Re: Stranky!

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, esi bys neměl(a) zájem se dát nějak do kontaktu. zajímám se o martina i kapelu bojkot ... myslela jsem, ze bys mi mohla v něčem pomoct.. tak, co?? jsi pro ?? :-) když tak se mi ozvi, ju? díky..:-) jo a ty stránky jsou moc hezký.. :-) *3* *4*
  • Koncert

Ahoj Martine, bohužel se ni povedlo propást Tvou hru v divadle Rubín, tak se to pokusím napravit, co mě ale víc zajímá je hudba, kterou skládáš a hraješ se svou skupinou.Nepovedlo se mi zjistit kde a kdy by se dalo vás slyšet...kdybys tedy náhodou narazil na tenhle vzkaz, ráda dostanu odpověď.H
    • Re: Koncert

Ahoj,nejsem sice Martin,ale pokud bude nějaký koncert,zajisté to najdeš na www.bojkotproduction.cz *3* *1*
  • ABC (20.12.2007)

Martine ... dneska sem Tě viděla v divadle na Šakalích létech ... po vystoupení jsme se spolu fotili:-) jsi mo krásnej kluk,,,,a fandim tíííííííííí *14* ..FAKT MOC UZASNÝ... *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší