-
:-D
Nic proti vaším poznámkám, ale nepřijde vám to některým trapné tady psát, ať se vám ozve, že se chcete s ním seznámit apod...?? Neříkám, že Martin není hezkej mužskej. On je a moc...no, raději no coment... -
-
Re: :-D
Tak s tebou musím souhlasit. Je to trapný mrazí mně z vás v zádech.
Doufám, že toho vyrostete.
-
-
překvápko
Dnes jsem jela po dlouhé době tramvají.Chtěla jsem udělat nějakou změnu.No,sice jsem dojela úplně jinam,ale nelituji toho *3* Viděla jsem tam Martina.Tak krásně se mi podíval do očí,a pak vystoupil...Přiznám se,že jsem neznala jeho jméno,jen vím,kde hrál,a že se mi moc líbil.Poprvé jsem ho viděla ve Snowborďácích.Tam se mi líbil jako rošťák.No,ale dneska jsem z toho byla docela rozjařená,že jsem si ho musela vyhledat na netu.No,a nemalé překvapení,když jsem zjistila,kolik mu je!!!!Já taková bláznivá sedmnáctka *1* Fakt mazec.Vůbec na to nevypadá...S pozdravem Zuzka V. -
Chci moc poděkovat za autogram.Jen škoda,že jsem si o něj nemohla říct sama *13*
-
luca@seznam.cz
Nevíte někdo prosím kde ho můžu potkat.Děkuji. -
-
Re: luca@seznam.cz
No kde byys ho mohla potkat, v české republice je již přes 10 mil. lidí takže je to zřejmě problém. Ale můžeš zkusit se třeba v pátek večer kulturně vzdělat, a zajít na něj o divadla. Nevim sice do kerýho a naco ale zaručeně někde hrát musí. *3* -
-
Re: Re: luca@seznam.cz
Martin se da potkat kdekoliv:)ja na nej zrovna dneska večer narazila v baru:)vypada moc mile:) -
-
Re: Re: Re: luca@seznam.cz
v baru? pak že nemá čas
-
-
-
převážně v Praze *1* *1* *1* -
fakt nemám radu, kde ho potkat...ae já sem ho potkala na festivalu amatérského divadla "Jiráskův Hronov"...byl naprsto ochotnej *3* ..btw ta nová fotka martina s tou slečnou..to sem já:D
-
-
týpek
tak tohle to je nádhernej herec!nemá chybu!hraje bombasticky a v ordinaci to je moje NEJ.postava!by se mi líbilo sním hrát v ordinaci *14* *4* -
-
Re: týpek
a proč se ti líbí ? mě kvuli toho že vf ordinaci je v tipnej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Oskar :)
Noo jako je mi jasný,že ať se postavim na hlavu,tak prostě tak jak to je teď,že už se to nezmění.A ať už si todle někdy přečte ten "opravdový" Martin nebo ne...Nejlepší herec jako *1* Jako Oskar ovšem u mě boduješ nejvíc... *15* Bych chtěla bejt taky ta holka,jak si jí domluvil tu roli v seriálu..Jak si jí srazil...Mě taky bude za měsíc 15,jako jí *4* *1* *1* -
-
Re: Oskar :)
Viděla jsem tě ve Snídani s novou a byl jsi úžasnej Martine. Já ti hrozně fandím, já jsem skoro vyplácala barvu v tiskárně když jsem si tě tiskla. No tuhle mě kluci ve škole naštvali, ale to dělají furt. měla jsem tvůj obrázek ve škole a dávala jsem ti pusinku, no kluci to viděli a řekli mi, že mám milence. Po chvilce změnili názor a říkali, že jsi ..... radši to sem ani nebudu psát. Jo a Martine, máš holku? A můžeš mi prozradit, jestli se dá Oskar v Ordinaci dohromady s Martinou nebo s Aničkou? Prosím, já chci, aby byl s Martinou, ale ona ho asi nechce. Máš teda holku? Kolik vás je v kapele? Jinak tě strašně moc miluju *14* *14* . potom jsem nějak zapoměla a líbil se mi herec Josh Charles hrál ve S.W.A.T.- Jednotka rychlého nasazení T.J. Mc Cabe. Viděl jsi ten film? Vážně bude Ro(c)k podvráťáků 2? Jestli jo, tak se snad zblázním, to je fakt super film. No a v tom filmu Snowborďáci jsi byl vážně úžasnej rošťák až mi tě bylo docela líto (Myslím toho koho jsi tam hrál). *9*
-
-
Martin
Ahoj Martine.jsi super a moc sympatickej herec.jinak Oskara mam strasne rada *4* *14* -
potkání ve vítahu
to byla rána byla jsem v divadle na g. f. s. a bavila jsem se jen škod že když sem ho vyděla asi po měsíci nebyla jsem zdravá ale to je jedno.Šel k domu kde bydlela kámoška myslela jsem si že špatně vidím nebo tam bydlí,v tu chvíli mi zavolala kámoška at k ní jdu tak jsem šla.Přivolala jsem si vítah a ze sklepa jstli se tomu dá říkat sklep vyšel (m.p.) *14* hrozně se mi líbylnastoupil do vítahu.Byl to supr poci a jak jsem odjížděla z prahy jela domů tak jsem na něj myslela tak že sem parubie hlavní nádraží přejela pak jsem si uvědoměla že jsem měla vystupovat no a zjistila jsem že mi to jede až za 2 hodiny tak sem šla dom pěšk sice sem přišla až v 22:32 ale stálo to zato -
-
Re: potkání ve vítahu
nepíše se ten váš vítah spíše výtah?! -
-
Re: Re: potkání ve vítahu
píše a líbí zase měkké
-
-
Re: potkání ve vítahu
Ahoj, a kde bydlí...? *14* -
-
Výtah- předpona vy, vý- vyjmenovaná slova Vám nic neříkájí? *10* *9* -
Jezisi! To si myslis ze ti napise kde bydli? Si jako myslis ze to vi nebo co? Prosim vas kdybyste se zeptali jeho stejne to nerekne, protoze nemusi byt pronasledovanej fanynkama! Jinak je uplne uzasnej herec i vzhledove.
-
-
divadlo ABC,Ordinace
on,je ůžasnej ,mám, ho ráda strašně,strašně dlouho a v úterý jsem ho viděla:-) byl v divadle ABC a hrál,zpíval ....Šakalí léta,protože divadla strašně zbožnuju ,tak tohle jsem prostě musela vidět,,,,oblíbila jsem si ho ještě více,ted je pro nmně největší českou hvězdou:-) *14* *14*
-
-
happy birthday
Takže Martine, chtěla bych Ti popřát krásné narozeniny. Užij si je... *3* *15* *14* -
Ordinace
Pan Martin Písařík je skvělí pán a Ordinace je sním mnohem bohatší a srandovní.Jinak je velmi hezký a sexy ..... *1*