Přejít na výpis diskuzí

Martin Písařík

OSOBNOST 31.12.2006 
152 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mtsmr

moc ti fandim umíš krásně hrát i zpívat moc ti fandim MTSMA MARTINA sem tvoje fanynka
    *4* *4*
  • anett96

jo...

jo a ještě něco na 30 bych o vůbec netipla ja si myslela, že je mu tak 25 míň.... *14*
  • kaiserka

Jéé

Já ho prostě miluju!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* !!!Umí fakt rozesmát!!!Skvělý herec *15* !!! je to andílek *4*
  • Sympaťák

Viděla jsem ho v divadle - jen jako diváka - ,ale i tak je moc milej a charizmatickej sympaťák :-)
  • Adéla

Ahojky *1*
  • For Martin

Čau Martine, upřímě musim říct, že máš dokonalej hlas, takovej jemnej, ale zároveň drsnej...to je super kombinace...kdybych měla možnost si zazpívat s nějakým zpěvákem, byl bys to ty...seš opravdu skvělý zpěvák...no..ale to ti asi nemusím říkat *4*
  • Špunt jeden *12*
    • a co jste vy? vy prďolo.
  • *16* *14* *1* *2* *2* *3* Je borec
  • martínek

ahoj *4*

martin je moooooooc *14* hezoučkej kluk *14* nemam prostě slov *3* viděla jsem šakalky a ůůůůůůůůůůžžžaaaaaassssssssnnnnnnnnnýýýýýýýý *3* nejradši bych ho celou láskou snědla šmudlíka malího *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: martínek

Ahoj Martine, ani nemám slov jak krááásně zpíváš *4*. V Šakalích létech ti tanec šel nejlíp ze všech. Fakt máš nádhernej hlas *4*. V ordinaci si nejlepší!! Čtu na tvích stránkách rozhovory a si fakt moudrý a laskavý a prostě prima kluk *4* . Fandim ti!!! Tvoje největší fanynka Anička.
  • Dobrej herec

Ahoj všichni, rád bych jenom řekl, že pan Písařík se v ordinaci v růžové zahradě líbí ne jenom mě, ale i celé naší rodině. Toho praštěnýho Oskara hraje fakt dobře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit