-
šakalí léta
ovšem jako šakalí léta uplně nejlepší *3* *3* ten hlás jako sem uplně koukaly fakt jako uplně nejlíp zpívá -
-
Re: šakalí léta
Já znala nejdřív Martina jen v ordinaci,ale pak jsem ho viděla v šakalích létech *14* *14* A úplně jsem zírala:-)Jak uměl tančit,zpívat....atd. A má tak překrásnej hlas *14* fakt je to ten nejlepší herec co znám:-) anička -
jooo bylo to mooc fajne povedlo se...a souhlasim se všim:):) *3* -
Ty kráso souhlasim úpa nejvíc...šakalí léta prostě jednička *3* *14* Byloo to skvělý :) *4*
-
-
zdá se mi to??
jenom mě tak napadlo, Martin dabuje Jacka ve Will a Grace???? jinak je fakt pěknéééj *14* -
=o*
Ten je tak krásnej *14* -
LOVE
JA tě tak miluju Martine.....totiž Oskare =o* =o) -
kontakt
prosim moc prosim o kontakt jestli nekdo ma na martina.. je to zivotne dulezity.. klidne tady do vzkazu a nebo na mail kykca007@seznam.cz diky moc predem -
Martin...:)
Martin je uzasny uz v Snowboardakoch som bola z neho uplne mimo a Ro(c)k podvrataku...nemam slov *14* -
Martínek
Čau Marťo! Jsi nej chlap na světě! Úplně neodolatelný! *14* *14* *14* *14* *14* -
Martine...
...že neni nikde napsaný, žes daboval i Tazmánskýho čerta :) Stav se na Wintrovkách,cya,pa -
-
martin písařík
ahoj mia jo daboval jsem tazmánskýho čerta jo a moc se mi líbí jmeno mia.chceš se mnou chodit mé číslo je 721422363.ahoj martin písařík. *14* *14* *14*
-
-
Všechno nejlepší
Všechno nejlepší k třicetinám. -
nm
já ho asi miluju *14*