Přejít na výpis diskuzí

Martin Písařík

OSOBNOST 31.12.2006 
152 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • přání

Milý Martine
    Přání k Tvým narozeninám hlavně přání
    dobrému zdraví,štěstí.
    *4* *4* *4*
  • anett96

Vše nej

Všechno nje, jsi skvělej herec přeju moc úspěchu v herectví a ve zpěvu si velmi talentovaný člověk..Zbožňujuuu těěěěěě ♥♥
  • Martin

*14* *14* *14* *14*
    • Re: Martin

jakoo toto je nejklasnejsiii herec na svetee jako i kluk upe zeru jako upa muck nej na sveeete!!!upa kvaaasnej!! *14* *14* *14*
      • Re: Re: Martin

vždycky kdež koukám na ordinaci tak pořát básním *14* *14*
  • Martin

Martin je prostě úplně úžasnej!!!!!!!!!!! Jen netropí žádné skandály, tak o něm není ani vidu ani slechu. Koukej to napravit. Šup šup na nějaký večírek, ať má bulvár o čem psát. Taky strány bojkotu nějak stagnujou. Co třeba nějakou fotečku z koncertu 15.12.? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* PS: Doufám, že je zlomená ruka už v poho?
  • martin

ahoj všichni opravdu jsem to já martin
    jsem moc rád že mi všichni moc fandíte
    šakalky jsou pěkná fuška ale de to .
    pokud vás to zajímá tak se bude točit dvojka padvratáků
    mějte se fajn lidi
    • Re: martin

Ahoj Martine,
      Jsem tvá velká fanynka!! V ordinaci si nejlepší!! A v šakalích létech ti to jde skvěle!! Fakt umíš parádně tančit. A určitě půjdu na muzikál Touha. Moc ti fandim!!!!!!!!!!! Anička *4*

MArtinku dej mi pls tvoje icq dikec Deniska hej ae ten Oskarek se k tobe hodí víc!!:D:D:D

ahojky jsem o hodně starší než ty ale i tak se mi líbíš.Dobře hraješ krásně zpíváš a skvěle vypadáš a hlavně když se usměješ.No já bych si s tebou ráda popovídala ale asi nemám šanci s tolika fanynkami. mno kdyby náhodou tak moje icq je 479089483 a nebo mám e-mail Vratnikova2@seznam.cz...kdybys chtěl zlepšit náladu tak napiš a nemusíš se bát líbíš se mi ale nejsem žádná bláznivá blond bárbína která by tě chtěla uhánět ale náladu zpravit umím v tom jsem expert.. tak zatím a ozvi se
      *4*

Ahojky chtěla jsem se jenom zeptat jestli nemáš icq mohly bysme nikdy písnout pá *3*

Ahoj Martine,byli jsme na tvim představení v ABC a byl jsi super všechny holky ve škole o tobě mluví. A myslíš že by bylo možný nám poslat jeden nebo i klidně více podpisů? Udělalo by nám to strašnou radost.Jo a kdy by to s tima podpisama šlo tak mi prosím řekni a já ti písnu adresu kam to poslat a nebo nám pošly aspoň mejlíka na Korralek@seznam.cz zdraví ZŠ Lužná *3*

Ahoja..nevim jestli si mě budeš ještě pamatovat..ale pařili jsme spolu na Mělníku..v Díře... *4* když si tam natáčel seriál Bazén... byla to docela sranda...tak se někdy ozvi ať to můžem zopakovat..
      Hezký den
      Světlana *3*
  • shy

Muzikál

Viděla jsem Martina v muzikálu. Byl skvělej, pěkně zpíval, hrál,... prostě super *14* !!!!!!
  • Martine jsi ney

martine jsi ney boží klučina na světě a moc ti děkuju!!!! *14*
  • ahojky

si NEJ NEJ NEJ NEJ když nejsi v ordinavi tak to je malinko nudnějčí
  • kubixx

Ahoj Martine

Ahoj Martine jsem tvůj fanoušek a chtělbych tě poznat osobně. Doufám že zůstaneš v seryjálu ordynace v růževé zadradě 2 *4* *4* *4* *4*
    • Re: Ahoj Martine

kubixx:ani to neumis poradne napsat *15* *15* *15* ze serijalu *15* *15* *15* takhle se to pise:seriálu ordinace v růžové zahradě *15* *15*
      • juj

lol nebudte najiwky *15* si jako myslite ze by sem dal swwoje icq lol.... *1* sryr ale fakt ste smesný *5*
    • Re: Ahoj Martine

to ještě nevím doufaám že ano to zaleží na scenáristech a z joko z martinkou z ordinace spolu doopravdy chodíme.tak jsem zadanej papa.m.p. *4* *3* *13*
  • No Martine, zahazovat se s barmankou to už je to poslední. S panakovou k... tak jak se říká barmankam.....fuj něco chytneš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit