-
Re: Re: Varovanie
máš pravdu je super a nechápu jak se může někdo kouka na telentmanii *16* -
Re: ČSMT je BOŽÍ!!!!
JJ *1* *14* *4* *14* -
Re: Varovanie
martine si SKVĚLEJ moderátor a navíc moc hezkej chlap =D ja nechapu jk někdo může tkoví p****ny o tobě psát =( -
Re: Re: Re: diskuze čsmt
Také nechápu, proč lidé, tolik urážejí a hledají jen to nejhorší na všem. *7* Vůbec nic si z toho nedějte, protože je to jen pouhá závist a nic víc. Hold slušní lidé vědí, že mezi námi jsou i ti neslušní, kteří už se pravděpodobně stejně nezmění a jedna věc z jejich volného času bude vždy pomlouvání a závist. Bohužel už to tak je. PS: Musím říct, že Talentmanie je pro mě úplný propadák, ani mě to nepřekvapuje, nečekala jsem od Novy nic inteligentního. ALe také musím říct, že mě ČSMT také zklamal, ale to ani ne v moderátořích, účunkujících nebo porotě, ale hlavně to zavinili sami diváci. Ač jsem velkým fanouškem hudebních skupin, tanečních skupin, ale i zpěváků a zpěvaček ( od toho je Superstar, X- faktor a jiné ) tak si myslím, že v téhle soutěži měli dostat větší šanci Ti kteří světu, nebo alespoň Česku a Slovensku ukázali něco nového. Nakonec to bude boj jen mezi již výše zmíněními disciplínami. Bohužel, ale jak říkám za to můžou už jen diváci a mrzí mě, že nedokážou ocenit jiné talenty. Ale určitě se budu dívat do konce, protože výkony všech účinkujících stojí za to... Jinak co se týká moderátorů, nejlepší dvojce, kterou jsem kdy viděla:) Opravdu se k sobě hodíte a každý z vás tomu dává určitou jiskru:) PS:2 A na konci mého (asi trochu delšího) příspěvku bych se chtěla zeptat zda je možné si poprosit o autogram, popřípadě, kde si mám o něj napsat:) předem moc děkuji za odpověď. A přeji obzvlášť Tobě "Pyco" ať Ti tato soutěž otevře ještě více dveře do života šoubiznisu a ať máš stále dost moderátorských nabídek, jsi velmi dobrý moderátor, který má budoucnost před sebou;) moc Ti fandím @}->-- – -
ČSMT je BOŽÍ!!!!
TEN KDO FANDÍ TALENTMANII JE MAGOR S PROMINUTÍM ALE TAM NEJSOU ŽÁDNÝ TALENTY TO ŽE SI NĚKDO DÁVÁ PÍŠTALKU DO MEZI NENÍ TALENT TO SE NAUČÍ ZA PÁR HODIN TALENT JE NĚCO CO ČLOVĚK MÁ ODJAKŽIVA A NAVÍC TALENTMANIE SE OPÍČI ALE FEST!!!PŘEJI KRÁSNÉ PRÁZDNINY *3* -
Re: Re: Re: Re: diskuze čsmt
se vsim souhlasim
je to priserny
Prima je fakt PRIMA =D -
na csmt je to samá urážka...! hrozně mě to mrzí protože csmt se mi hrozně líbí a talentM. je protě něco co nezkousnu... z poloviny proto že se primu snaží napodobit a z druhé poloviny protože jsou nečestní a zahrnujou komentáře urážkami.PS: prima má boží moderátory *14* -
jo taky sem to četla a je to vážně dost hrozný a od těch lidí i dost ubohý protože tim akorát ukazují jak Pycovi závidějí...
Pyco vůbec si toho nevšímej lidi uz jenom nevědi jak ti dát najevo že ti závidí...
At´ ti jde práce tak dobře jako do ted´.. -
Re: Re: diskuze čsmt
Ďakujem za podpätiu, že sa aspoň niekto ozval. Nemôžem s tým nič robiť, okrem toho som už mal čo dočinenia s jednou z tých sprosťaček cez net, snáď sa to nebude opakovať -
Re: diskuze čsmt
Ivet, ikdyby vymazal všechny neslušné diskuze, které o něm lidé píšou, tak to bohužel nepomůže. Jednou je mediální tvář a tu buď lidi zbožňují nebo nesnáší. Myslím, že se proti tomu nedá nic dělat. Vždy to bude diskuze o něm bez něj. Mimochodem četla jsem diskuzi na www.csmatalent.cz a je to opravdu hrozný -
diskuze čsmt
dobrý den, prosím Pyca, kdyby mohl nějak zasáhnout a vymazat neslušnou diskuzi na stránkách www.csmatalent.cz jsou to hrozný urážky, děkuji -
Pyco
Vůbec se Martinovi nedivím, některé příspěvky byly naprosto nechutný, doufejme že se tu už nic nového neobjeví. Hodně štěstí v kariéře a hodně klidu a ohleduplnosti v osobním životě!!! -
Re: Varovanie
Martin, dávam Vám za pravdu. Pozerala som si diskusiu v deň, keď ste mal narodeniny, a mnohé príspevky sa mi nepáčili. Žiaľ, nie ste jediný, u koho sa vyskytli aj vulgárne príspevky. Sú medzi nami ľudia, čo radi ubližujú. Zrejme zo závisti, že nie sú úspešní.
Držím Vám palce vo Vašej práci. Nech sa Vám darí. Ste šikovný. *4* *3* -
Varovanie
SŤAŽOVAL SOM SA U SPRÁVCÚ TEJTO STRÁNKY A DISKUZIA BOLA VYMAZÁNA. PROTI VULGÁRNÝM VECIAM TVRDO ZASIAHNU. TO JE VAROVANIE. VÁŠ PYCO