-
Jsi postě ten nejúžasnější a nejvtipnější moderátor na světě a navíc seš strašně žhavý *16**14*.LOL ♥♥♥♥♥♥♥♥
-
hodně štěstí,zdraví a lásky.a skvělou karieru. *14* *14* *14* *3* *3* *1* *1*
-
všechno nejlepší k narozkám :)
-
Všechno nejlepší k narozeninám.Je skvělý moderátor.Je vtipný.
-
všechno nej k narozeninam *5* *14* *4*
-
Nejlepší, nejvtipnější moderátor kterého jsem kdy viděla.. *4* Je super !!!!!
-
Je hezké, že ji má tak rád a dokáže se ji zastat. To dneska většina chlapů nedokáže. Jsi super *3*
-
Ja som skareda hej?Debile *13* niechajte Martasa na pokoji on je len normalnie chalan ako ste vy...!
-
*5*
-
A muzu se zeptat jak se jmenuje ?? *3*
-
Martin má pravdu *3*
Martin je sice strašně moc krásnej *14* .. ale jakou má přítelkyni je jeho věc a vy to nemusíte řešit !!! *1* -
Potkal jsem Martina v jednom baru, kde byl s přítelkyní a měli se k sobě, až mi z toho bylo horúco.
-
Tyjo....je fakt milej a krásnej, proč já jsem si toho minulej rok nevšimla. *14**1*
-
Každému snad může být jedno s kým chodí Pyco... je to jeho věc, ale taky bych ho chtěla... *14*
-
Re: Re: Pycova vyvolená
Neviem prečo to niekto rieši, ako vyzerá moje priatelka. Nepotrebujem súhlas svojich poblblých fanúšičiek. Pre mňa je moja priatelka najkrajšia žena na svete a občas pracuje aj ako fotomodelka. Daj sem svoju fotku nech ju porovnáme hmmm -
Pycova kamarádka- Katarina
I když jsem s tím dlouho bojovala, že Martin někoho má. Nepovim. je asi pekně zklamaná, že si Martin nenašel ji. Musí to být druhá Kuchařová. Martinovu přítelkyni znám osobně a vím, že je moc hezká tmavovláska, jižní typ a občas dělává i modelku. Vím, že fotí reklamní fotky pro jednu pražskou menší návrhářku a jedno kadeřnictví. Tak mlč a záviď -
Re: Pycova vyvolená
Martinova přítelkyně je češka málo známá herečka, je jí 25 let a je zatím studentka.Viděla jsme ji na fotce a hezká sice není,ale je to velmi sympatická slečna:-) -
Pycova vyvolená
Tak lidi chtěla bych vědět jak vypadá ta Pycova přítelkyně? Škaredá, krásná? -
Pyco a ženy
Martin je stále se svou přítelkyní prý. Nikde na fotce nebyla. Nevíte někdo jak vypadá? -
Re: Pyco a ženy
stále su spolu??? :)